המלצה ל-HTPC על בסיס i5
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מפרט מספר 3 בשרשור המפרטים המומלצים, כאשר את המעבד אתה יכול להחליף ל-Core i3 530/540 או Core i5 650/661.
למרות שאם אתה שואל אותי, ה-Pentium G6950 (למרות המותג שמזכיר את המעבדים הישנים והחלשים) הוא מספיק בהחלט בשביל HTPC.
למרות שאם אתה שואל אותי, ה-Pentium G6950 (למרות המותג שמזכיר את המעבדים הישנים והחלשים) הוא מספיק בהחלט בשביל HTPC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני מעונין להתחיל בקטן - רק HTPC עם אופציה אח"כ לגדול גם למשחקים כבדים. לפי מה שאני מבין אני יכול ללכת עם אופציה 3 עם מעבד i5 ואז אם אני רוצה יותר כח רק להוסיף אח"כ עוד 2GB זכרון וכרטיס מסך?
אם כן, האם ללכת עם הלוח שבאופציה 3 או זה שבאופציה 4 (אינני יודע מה ההבדל ביניהם)?
אם כן, האם ללכת עם הלוח שבאופציה 3 או זה שבאופציה 4 (אינני יודע מה ההבדל ביניהם)?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה צריך להחליט מה אתה בעצם רוצה מהמחשב שתקנה.
אם אתה רוצה ללכת על משחקים אז לך על מפרט מספר 4.
אם אתה רוצה ללכת על משחקים אז לך על מפרט מספר 4.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

במקרה הזה מפרט מספר 3 יכול להתאים לך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה יכול גם וגם - פענוח תוכנה או פענוח חומרה. המעבד מספיק חזק בשביל לעבוד בשני המצבים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר על מעבדי פנטיום (הדגמים החדשים), Core i3, Core i5 6xx
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המעבד לא ישן ואין צורך לעדכן כלום.
למרות שמו ומיתוגו המוזר שמזכיר מעבדים ישנים מלפני כמה שנים (Pentium G6950) מדובר במעבד חדש לחלוטין הכולל GPU Core בתוכו, והוא למעשה Core i3 שרץ במהירות נמוכה יותר.
ולמי שעדיין תוהה, הנה השוואה של כוחו של המעבד לעומת מעבדים אחרים (מודגש בשני קווים):
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... 40+2.80GHz
כמו שניתן לראות, מדובר בסדר גודל של אינטל E7400 או Athlon II x2 240. מעל ומעבר בשביל HTPC.
מי שעדיין חושש ומפחד משמו המוזר של המעבד יכול להוסיף 120 ש"ח ולקחת Core i3 530, שהוא חזק יותר.
למרות שמו ומיתוגו המוזר שמזכיר מעבדים ישנים מלפני כמה שנים (Pentium G6950) מדובר במעבד חדש לחלוטין הכולל GPU Core בתוכו, והוא למעשה Core i3 שרץ במהירות נמוכה יותר.
ולמי שעדיין תוהה, הנה השוואה של כוחו של המעבד לעומת מעבדים אחרים (מודגש בשני קווים):
http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup. ... 40+2.80GHz
כמו שניתן לראות, מדובר בסדר גודל של אינטל E7400 או Athlon II x2 240. מעל ומעבר בשביל HTPC.
מי שעדיין חושש ומפחד משמו המוזר של המעבד יכול להוסיף 120 ש"ח ולקחת Core i3 530, שהוא חזק יותר.