PIONEER LX70 - מה אני מפסיד בעצם ?
שלום לכולם ,
אני מחפש לשדרג את הרסיבר שלי DENON 3300 שנקנה לפני 7 שנים ונשמע עדיין נהדר.
השדרוג בעצם בא בשביל להנות מחיבורים נוחים יותר לפלזמה ולמחשב קולנוע ביתי שבניתי.
כמובן , אני לא מוכן להתפשר אם כבר אני קונה על שיפור בתחום הצליל בסרטים ומוזיקה.
לכן כל רסיבר עד 3-4K בשוק סביר מאוד להניח שישמע דומה לרסיבר הישן שלי , אולי אפילו פחות טוב.
לעיינינו , שמתי עין לאחר קריאה של הרבה ביקורות ואנשים עם נסיון המליצו על פיוניר LX 70 שניתן לקנות
אותו היום במחיר יחסית אטרקטיבי לעומת מחירו כשיצא. האם לדעתכם בסכום של 5.5-6K ניתן היום לקנות
רסיבר חדיש יותר שישמע טוב כמוהו ? והאם יש איזה חידוש בשנה האחרונה שלא אקבל אותו ב LX 70 ?
המון תודה.
אני מחפש לשדרג את הרסיבר שלי DENON 3300 שנקנה לפני 7 שנים ונשמע עדיין נהדר.
השדרוג בעצם בא בשביל להנות מחיבורים נוחים יותר לפלזמה ולמחשב קולנוע ביתי שבניתי.
כמובן , אני לא מוכן להתפשר אם כבר אני קונה על שיפור בתחום הצליל בסרטים ומוזיקה.
לכן כל רסיבר עד 3-4K בשוק סביר מאוד להניח שישמע דומה לרסיבר הישן שלי , אולי אפילו פחות טוב.
לעיינינו , שמתי עין לאחר קריאה של הרבה ביקורות ואנשים עם נסיון המליצו על פיוניר LX 70 שניתן לקנות
אותו היום במחיר יחסית אטרקטיבי לעומת מחירו כשיצא. האם לדעתכם בסכום של 5.5-6K ניתן היום לקנות
רסיבר חדיש יותר שישמע טוב כמוהו ? והאם יש איזה חידוש בשנה האחרונה שלא אקבל אותו ב LX 70 ?
המון תודה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ה-LX70 כולל את כל החידושים החרונים. אם תחכה עוד איזו שנה אז תקבל תמיכה ב-HD AUDIO וב-HDMI 1.4 אבל אז תהיה מול הדילמה לחכות עוד שנה כדי שתהיה לך תמיכה ב-HDMI 1.5 וב- HD AUDIO PRO או אנא עארף.
באיזה שהוא שלב צריך לקנות כי תמיד יהיו חידושים. מה שכן, ה-LX70 מיצג קפיצה חשובה בטכנולוגיה שאין כל שנה ומאוד משתלם לשים עליו יד כל עוד אפשר.
מה שכן, חותם הצליל שלו שומה מזה של הדנון, לכן הייתי שומע אותו לפני הרכישה עם רמקולים כמו שלך או לוקח אותו לנסיון. אני אישית מעדיף את הסאונד שלו אך אתה אולי תאהב אותו פחות כי אתה רגיל לדנון שלך.
באיזה שהוא שלב צריך לקנות כי תמיד יהיו חידושים. מה שכן, ה-LX70 מיצג קפיצה חשובה בטכנולוגיה שאין כל שנה ומאוד משתלם לשים עליו יד כל עוד אפשר.
מה שכן, חותם הצליל שלו שומה מזה של הדנון, לכן הייתי שומע אותו לפני הרכישה עם רמקולים כמו שלך או לוקח אותו לנסיון. אני אישית מעדיף את הסאונד שלו אך אתה אולי תאהב אותו פחות כי אתה רגיל לדנון שלך.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אם אתה יכול להשיג את הLX70 ב5.5-6 (חדש) אז מדובר בדיל מצויין כי לפי מה שאני יודע המחיר שלו הוא באיזור ה9000 ש"ח. הוא יהיה עדיף על הרסיבר שלך בק"ב, בזה אין ספק רק תבדוק איך הוא נשמע לך בסטריאו כי אני אישית לא התלהבתי מהביצועים בכלל אפילו בקנה מידה של רסיבר ק"ב. איזה רמקולים ונגן יש לך?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
zeev78 . המחיר של הפיוניר LX-70 כיום נע בסביבות ה 6.5k . וזה מחיר די טוב לרסיבר ברמה איכותית כמו הפיוניר LX-70 .zeev78 כתב:אם אתה יכול להשיג את הLX70 ב5.5-6 (חדש) אז מדובר בדיל מצויין כי לפי מה שאני יודע המחיר שלו הוא באיזור ה9000 ש"ח. הוא יהיה עדיף על הרסיבר שלך בק"ב, בזה אין ספק רק תבדוק איך הוא נשמע לך בסטריאו כי אני אישית לא התלהבתי מהביצועים בכלל אפילו בקנה מידה של רסיבר ק"ב. איזה רמקולים ונגן יש לך?...
לדעתי הפיוניר LX-70 היא הרכישה הטובה ביותר כיום בשוק הרסיברים . כמובן הכול מתיחס למחיר .
יום טוב לכולם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es כתב:zeev78 . המחיר של הפיוניר LX-70 כיום נע בסביבות ה 6.5k . וזה מחיר די טוב לרסיבר ברמה איכותית כמו הפיוניר LX-70 .zeev78 כתב:אם אתה יכול להשיג את הLX70 ב5.5-6 (חדש) אז מדובר בדיל מצויין כי לפי מה שאני יודע המחיר שלו הוא באיזור ה9000 ש"ח. הוא יהיה עדיף על הרסיבר שלך בק"ב, בזה אין ספק רק תבדוק איך הוא נשמע לך בסטריאו כי אני אישית לא התלהבתי מהביצועים בכלל אפילו בקנה מידה של רסיבר ק"ב. איזה רמקולים ונגן יש לך?...
לדעתי הפיוניר LX-70 היא הרכישה הטובה ביותר כיום בשוק הרסיברים . כמובן הכול מתיחס למחיר .
יום טוב לכולם ....
אין על זה ויכוח שב6.5 מדובר בעיסקה משתלמת, תודה על העידכון. אני צריך רק להדגיש שבסטריאו הוא קצת איכזב אותי (אינטגרייד שעולה שליש ממנו עושה לו בית ספר) ובק"ב הוא עושה את העבודה כמו שצריך והוא בהחלט בין הטובים במחיר המקורי שלו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בתור משתמש בLX70 - אכן מדובר במכשיר מדהים ביכולתו.
יחד עם זאת - חשוב כמובן לבדוק אילו פרמטרים חשובים בשבילך -
למשל הOSD שלו - גרוע ברמות - נראה יותר כמו DOS מאשר מוצר של שנת 2008.
מערכת הכיול שלו מעולה. למשל לעומת מי שנהגו להשוות אותו אליו - הימהה 3800 (אני לא אהבתי ממש את מערכת הכיול שם).
לדעתי - שווה לך לבדוק בחנויות ולשמוע את הרסיברים השונים. למיטב ידיעתי יש גם חנויות שיתכן ויתנו לך לבדוק את הרסיברים עם הרמקולים שלך בבית שלך. שווה בדיקה.
יחד עם זאת - חשוב כמובן לבדוק אילו פרמטרים חשובים בשבילך -
למשל הOSD שלו - גרוע ברמות - נראה יותר כמו DOS מאשר מוצר של שנת 2008.
מערכת הכיול שלו מעולה. למשל לעומת מי שנהגו להשוות אותו אליו - הימהה 3800 (אני לא אהבתי ממש את מערכת הכיול שם).
לדעתי - שווה לך לבדוק בחנויות ולשמוע את הרסיברים השונים. למיטב ידיעתי יש גם חנויות שיתכן ויתנו לך לבדוק את הרסיברים עם הרמקולים שלך בבית שלך. שווה בדיקה.