דפדפן מיני אופרה לאייפון יוצג בשבוע הבא ב-MWC
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הדפדפן מיני אופרה שכבר קיים לפלטפורמות כמו WM, סימביאן ואנדרואיד עושה את דרכו גם לאייפון.
החבר'ה באופרה, זימנו עיתונאים לתצוגה מקדימה של הדפדפן בשבוע הבא במהלך ה-MWC.
אין פה ממש בשורה חדשה מבחינת היכולות, כיוון ששני הדפדפנים (גם ספארי וגם אופרה) אינם תומכים בפלאש ומציגים פחות או יותר את אותן יכולות.
ההערכה היא גם ש-Apple לא תאשר את הדפדפן באפסטור, כי בכל זאת, אין לו ערך מוסף והוא מתחרה ישירות בדפדפן ברירת המחדל שבאייפון.
אם אכן כך הדבר, כנראה שנוכל למצוא אותו רק בסידיה (מה שאומר, מכשיר פרוץ).
אז נשאלת פה השאלה, למה בכלל?
החבר'ה באופרה, זימנו עיתונאים לתצוגה מקדימה של הדפדפן בשבוע הבא במהלך ה-MWC.
אין פה ממש בשורה חדשה מבחינת היכולות, כיוון ששני הדפדפנים (גם ספארי וגם אופרה) אינם תומכים בפלאש ומציגים פחות או יותר את אותן יכולות.
ההערכה היא גם ש-Apple לא תאשר את הדפדפן באפסטור, כי בכל זאת, אין לו ערך מוסף והוא מתחרה ישירות בדפדפן ברירת המחדל שבאייפון.
אם אכן כך הדבר, כנראה שנוכל למצוא אותו רק בסידיה (מה שאומר, מכשיר פרוץ).
אז נשאלת פה השאלה, למה בכלל?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
טכנולוגית, הם צריכים ללכת על הכיוון הזה של תמיכה ב-FLASH
גם FF צריכים לעשות דבר דומה - לשתף פעולה עם ADOBE.
צריך לזכור מה היה במחשבי ה-PC כאשר מיקרוסופט החזיקה במרבית השוק של הדפדפנים. עד היום הם צריכים להתברבר עם הסיפור הזה.
אם הם לא יאשרו לאחרים דפדפנים נוספים, הם עלולים לקבל קנס וחקירה גם מרשות ההגבלים העסקיים בארה"ב וגם באירופה.
צריך לזכור שאפקטיבית, ספארי לאייפון הוא מונופול בתחום הדפדפנים הניידים!
גם FF צריכים לעשות דבר דומה - לשתף פעולה עם ADOBE.
צריך לזכור מה היה במחשבי ה-PC כאשר מיקרוסופט החזיקה במרבית השוק של הדפדפנים. עד היום הם צריכים להתברבר עם הסיפור הזה.
אם הם לא יאשרו לאחרים דפדפנים נוספים, הם עלולים לקבל קנס וחקירה גם מרשות ההגבלים העסקיים בארה"ב וגם באירופה.
צריך לזכור שאפקטיבית, ספארי לאייפון הוא מונופול בתחום הדפדפנים הניידים!
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
המפתחים של אופרה טוענים שמהירות הגלישה אצלם מהירה מזו של הספארי בעד פי 6!!!
ושהודות לדחיסת נתונים ייחודית לאופרה, ניתן להגיע לצמצום של עד 90% בנפח התעבורה בהשוואה לספארי.
המספרים הללו נראים לי די מופרכים, נצטרך לחכות ולראות.
ושהודות לדחיסת נתונים ייחודית לאופרה, ניתן להגיע לצמצום של עד 90% בנפח התעבורה בהשוואה לספארי.
מתוך Geeky Gadgets.[left]
According to Opera, the Opera Mini browser for the iPhone is up to six times faster than the iPhones native browser, and it also uses compression technology that apparently will reduce bandwidth.
According to Opera the compression technology could help users reduce their browsing bandwidth by up to ninety percent. As soon as well know more details on the application we will let you know.
[/left]...
המספרים הללו נראים לי די מופרכים, נצטרך לחכות ולראות.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אם זה יתברר כנכון ואפל תדחה את היישום AT&T עשויים לעשות הרבה רעשtheAman כתב:המפתחים של אופרה טוענים שמהירות הגלישה אצלם מהירה מזו של הספארי בעד פי 6!!!
ושהודות לדחיסת נתונים ייחודית לאופרה, ניתן להגיע לצמצום של עד 90% בנפח התעבורה בהשוואה לספארי.מתוך Geeky Gadgets.[left]
According to Opera, the Opera Mini browser for the iPhone is up to six times faster than the iPhones native browser, and it also uses compression technology that apparently will reduce bandwidth.
According to Opera the compression technology could help users reduce their browsing bandwidth by up to ninety percent. As soon as well know more details on the application we will let you know.
[/left]...
המספרים הללו נראים לי די מופרכים, נצטרך לחכות ולראות....
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
הדחיסה שלהם היא דחיסת GZIP פשוטה עבור אתרים שלא תומכים בזה באופן מובנה (אנחנו למשל הכנסנו את זה) - דרך פרוקסי מיוחד.
אחת הסיבות שהם מהירים זה בגלל שהם מורידים רק BARE ESSENTIALS ומציגים את הדברים באופן זורם.
החיסרון של השיטה הזו היא שהאתר פשוט לא נראה כמו שהוא נראה על ה-DESKTOP.
לדעתי זה חיסרון גדול. כבר היום יש אתרים ניידים שאני מאוד לא אוהב איך שהם עובדים וכשהאתר שואל אותי אם לעבור לגירסא הניידת אני תמיד מקלל ולוחץ CANCEL. כאן אי אפשר יהיה ללחוץ CANCEL...
אחת הסיבות שהם מהירים זה בגלל שהם מורידים רק BARE ESSENTIALS ומציגים את הדברים באופן זורם.
לדעתי זה חיסרון גדול. כבר היום יש אתרים ניידים שאני מאוד לא אוהב איך שהם עובדים וכשהאתר שואל אותי אם לעבור לגירסא הניידת אני תמיד מקלל ולוחץ CANCEL. כאן אי אפשר יהיה ללחוץ CANCEL...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

אם אני לא טועה יש שם אופציה להציג את האתר as is.oferlaor כתב:הדחיסה שלהם היא דחיסת GZIP פשוטה עבור אתרים שלא תומכים בזה באופן מובנה (אנחנו למשל הכנסנו את זה) - דרך פרוקסי מיוחד.
לדעתי זה חיסרון גדול. כבר היום יש אתרים ניידים שאני מאוד לא אוהב איך שהם עובדים וכשהאתר שואל אותי אם לעבור לגירסא הניידת אני תמיד מקלל ולוחץ CANCEL. כאן אי אפשר יהיה ללחוץ CANCEL......
יכול להיות שאני טועה, לא השתמשתי בOpera Mini כבר כשנה.
Need more cowbell
מעניין שהם בחרו להכניס לאייפון את דפדן האופרה מיני שלהם ולא את האופרה מוביל שהרבה יותר תובעני אבל גם הרבה יותר טוב!!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

האמת היא שלא יצא לי לראות עד כה גרסת Mobile שעובדת לשביעותי. כל הגרסאות שראיתי ע"ג Windows Mobile כולן היו נחנקות תחת דפים בעומס בינוני עד כבד. Mini אולי יותר בסיסי אבל היה רץ סופר חלק על המון מכשירים. לדעתי זה לגמרי רעיון טוב מצד Opera לשלב דווקא אותו ב iPhoneosherov כתב:מעניין שהם בחרו להכניס לאייפון את דפדן האופרה מיני שלהם ולא את האופרה מוביל שהרבה יותר תובעני אבל גם הרבה יותר טוב!!...
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
חדשות מרעישות!!! הגיהנום קפא!!! אפל אישרה דפדפן חלופי על המכשיר שלה!!!
http://www.dailytech.com/UPDATE+Cue+the ... e18113.htm

רגע, הדפדפן הזה למיטב זיכרוני תומך פלאש - אז זה אומר שמי שיתקין את הדפדפן הזה על האייפון יוכל להינות מאינטרנט "אמיתי"?
רגע, הדפדפן הזה למיטב זיכרוני תומך פלאש - אז זה אומר שמי שיתקין את הדפדפן הזה על האייפון יוכל להינות מאינטרנט "אמיתי"?
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
http://www.hometheater.co.il/vt110371Huber כתב:חדשות מרעישות!!! הגיהנום קפא!!! אפל אישרה דפדפן חלופי על המכשיר שלה!!!
רגע, הדפדפן הזה למיטב זיכרוני תומך פלאש - אז זה אומר שמי שיתקין את הדפדפן הזה על האייפון יוכל להינות מאינטרנט "אמיתי"?...
חדשות ישנות....
שי