מתלבט בין PLAYONHD ל Xtreamer
היי,
אני רוצה לקנות סטרימר ואני מתלבט בין PLAYONHD ל Xtreamer.
השימוש העיקרי שלו הולך להיות צפיה בקבצי MKV עם כתוביות בעברית (לפעמים מובנות ולפעמים לא)
באיכות של 1080 (רוב הקבצים בין 8-13 GB) כאשר אני מעדיף שלא להשתמש בדיסק פנימי אלא לצפות על גבי הרשת (רשת בתקן N).
אני יכול להוציא על כל הסיפור עד 1300-1400 שקל (כולל את הכרטיס רשת בתקן N) כשכמובן אני מעדיף לשלם פחות.
השאלה היא מה יותר מתאים לצרכים שלי מבין 2 המכשירים האלה ומה היתרונות של כל אחד מהם (בהתחשב בעבודה בעיקר מהרשת ככה שהדיסק הפנימי 2.5 או 3.5 לא משנה לי יותר מדי)
כמו כן שמעתי של Xtreamer יש מאוורר שעושה המון רעש, האם יש לזה פיתרון? האם זה באמת כל כך נורא? ואם אני לא מתקין HD אני יכול להאט את המאוורר ולהחליש את הרעש?
אשמח להמלצה מה לקנות
תודה,
צביקה
השימוש העיקרי שלו הולך להיות צפיה בקבצי MKV עם כתוביות בעברית (לפעמים מובנות ולפעמים לא)
באיכות של 1080 (רוב הקבצים בין 8-13 GB) כאשר אני מעדיף שלא להשתמש בדיסק פנימי אלא לצפות על גבי הרשת (רשת בתקן N).
אני יכול להוציא על כל הסיפור עד 1300-1400 שקל (כולל את הכרטיס רשת בתקן N) כשכמובן אני מעדיף לשלם פחות.
השאלה היא מה יותר מתאים לצרכים שלי מבין 2 המכשירים האלה ומה היתרונות של כל אחד מהם (בהתחשב בעבודה בעיקר מהרשת ככה שהדיסק הפנימי 2.5 או 3.5 לא משנה לי יותר מדי)
כמו כן שמעתי של Xtreamer יש מאוורר שעושה המון רעש, האם יש לזה פיתרון? האם זה באמת כל כך נורא? ואם אני לא מתקין HD אני יכול להאט את המאוורר ולהחליש את הרעש?
אשמח להמלצה מה לקנות
תודה,
צביקה
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני ממליץ על אקסטרימר (עניין של פחות כסף ) ועושה את אותה עבודה בסוף.
לגבי הרעש מהמאוורר אני אישית לא שם לב, אבל יש פתרון קירור פסיבי (מוריד אחריות אם אתה קונה בבאג)
לגבי עניין של הזרמת תוכן על N , סה"כ עובד יפה , אבל אל תצפה לעבודה חלקה.. ז"א יכול להיות שפה ושם יהיו תקיעות או בעיות הכול תלוי במרחק בינך לבין הראוטר והאם ישנם איזשהם הפרעות (אצלי הייתה בעייה עם טלפון אלחוטי של השכנים - עברתי לקווית)
אם אתה לא מתקין HD אתה יכול להאט את המאוורר (הוא מיועד בגדול לקרר את הדיסק)
בסוף כמעט כל הסטרימרים הם אותו דבר מבוססים על אותו ציפסט
תלך על הכי זול
לגבי הרעש מהמאוורר אני אישית לא שם לב, אבל יש פתרון קירור פסיבי (מוריד אחריות אם אתה קונה בבאג)
לגבי עניין של הזרמת תוכן על N , סה"כ עובד יפה , אבל אל תצפה לעבודה חלקה.. ז"א יכול להיות שפה ושם יהיו תקיעות או בעיות הכול תלוי במרחק בינך לבין הראוטר והאם ישנם איזשהם הפרעות (אצלי הייתה בעייה עם טלפון אלחוטי של השכנים - עברתי לקווית)
אם אתה לא מתקין HD אתה יכול להאט את המאוורר (הוא מיועד בגדול לקרר את הדיסק)
בסוף כמעט כל הסטרימרים הם אותו דבר מבוססים על אותו ציפסט
תלך על הכי זול
zabig כתב:היי,
אשמח להמלצה מה לקנות
תודה,
צביקה...
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אי אפשר כרגע להשיג את הקירור הפסיבי בבאג, אך ורק דרך האתר של אקסטרימר (שים לב שזה מוריד את האחריות אם אתה קונה מבאג)
אני מקווה שבעתיד יהיה אפשר גם לקנות מבאג
העניין עם הרשת של N זה כולל לכול המכשירים שעובדים באלחוטי, יש אופציה שזה יעבוד טוב ויש אופציה שלא, זה תלוי בהרבה גורמים :
1. הפרעות כלליות
2. הפרעות שיש לך בבית (אם יש משהו מיוחד בקירות יכול גם להפריע)
3. מרחק מהראוטר יכול מאוד להשפיע
העניין פה הוא שאתה צריך רוחב פס יציב וקבוע בכדי להזרים 1080 זאת הבעיה פה, ולא תמיד זה עובד חלק
אני מקווה שבעתיד יהיה אפשר גם לקנות מבאג
העניין עם הרשת של N זה כולל לכול המכשירים שעובדים באלחוטי, יש אופציה שזה יעבוד טוב ויש אופציה שלא, זה תלוי בהרבה גורמים :
1. הפרעות כלליות
2. הפרעות שיש לך בבית (אם יש משהו מיוחד בקירות יכול גם להפריע)
3. מרחק מהראוטר יכול מאוד להשפיע
העניין פה הוא שאתה צריך רוחב פס יציב וקבוע בכדי להזרים 1080 זאת הבעיה פה, ולא תמיד זה עובד חלק
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
חשבתי עליו אבל אני מעדיף שבכל זאת תהיה לי אופציה להוסיף דיסק בעתיד.
בכל אופן בסוף החלטתי ללכת על האקסטרימר מכמה סיבות :
א. הבעיה של הרעש פתירה ביותר, בכמה דרכים, גם להאט את המאוורר, גם עם הצלעות קירור שאפשר להזמין מהחברה גם עם רכישה של סתם מאווררים ואילתור (כן כן אני יודע שזה יעלה לי באחריות אבל לא משנה לי יותר מדי)
ב. זה הסעיף היותר חשוב, לחברה של האקסטרימר יש מארז NAS דיי נחמד למקרה שהצפיה דרך הרשת לא תעבוד חלק המארז שלהם מספיק קטן בשביל לשבת ליד האקסטרימר ולהכיל 4 TB של כל הסרטים שלי ואני מניח שהוא יתממשק יותר טוב לאקסטרימר מאחר וזאת אותה חברה.
ג. חוץ מהיכולת להתקין HD 3.5 והרעש של המאוורר לא הזכירו כאן הבדלים רציניים בין השניים ובכל זאת יש הפרש של 450 בין שניהם.
תודה לכל מי שעזר
בכל אופן בסוף החלטתי ללכת על האקסטרימר מכמה סיבות :
א. הבעיה של הרעש פתירה ביותר, בכמה דרכים, גם להאט את המאוורר, גם עם הצלעות קירור שאפשר להזמין מהחברה גם עם רכישה של סתם מאווררים ואילתור (כן כן אני יודע שזה יעלה לי באחריות אבל לא משנה לי יותר מדי)
ב. זה הסעיף היותר חשוב, לחברה של האקסטרימר יש מארז NAS דיי נחמד למקרה שהצפיה דרך הרשת לא תעבוד חלק המארז שלהם מספיק קטן בשביל לשבת ליד האקסטרימר ולהכיל 4 TB של כל הסרטים שלי ואני מניח שהוא יתממשק יותר טוב לאקסטרימר מאחר וזאת אותה חברה.
ג. חוץ מהיכולת להתקין HD 3.5 והרעש של המאוורר לא הזכירו כאן הבדלים רציניים בין השניים ובכל זאת יש הפרש של 450 בין שניהם.
תודה לכל מי שעזר
קיבלתי את הPLAYONHD לפני כמה ימים
אתמול יצא לי לשחק בו קצת ולראות סרט אחד שלם -ואני מאוד מרוצה מימנו
הוא מרגיש בנוי טוב ותפקד מצוין
אין לי את האקסטרימר להשוות אבל לא מצאתי אף בעיה שמציקה לי בPLAYONHD
אפילו השלט שלא הרשים בדיוק בביקורת הרגיש לי טוב
אתמול יצא לי לשחק בו קצת ולראות סרט אחד שלם -ואני מאוד מרוצה מימנו
הוא מרגיש בנוי טוב ותפקד מצוין
אין לי את האקסטרימר להשוות אבל לא מצאתי אף בעיה שמציקה לי בPLAYONHD
אפילו השלט שלא הרשים בדיוק בביקורת הרגיש לי טוב