אלטון ג'ון - ביזיון בהזמנת כרטיסים באתר
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7655
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
בהחלט למדו משהו ממקרה לאונרד כהן, וזה, איך לחזור על הטעויות בזמן המכירה.
אתר מקרטע, ממשק דפוק, לא זז, המפה של האיצטדיון לא ברורה (איפה הבמה ביחס לשורה למשל) לא לקחו בחשבון את הנהירה של הלקוחות והעומס.נכון לעכשיו כבר 45 דקות שאני מנסה להזמין. וכמובן, ברוב חוכמתם הם פתחו את זה למכירה בערב בלי אפשרות להזמין בטלפון מה שרק הגביר את הבוננזה והלחץ על האתר.
יופי - תודה לכם דיסקונט ומשרד "לאן" על חווית קניה נהדרת. תמורה 300-400 שח מינימום פר גולגולת הייתי מצפה שלא תשתינו על הלקוחות שלכם בקשת.
אתר מקרטע, ממשק דפוק, לא זז, המפה של האיצטדיון לא ברורה (איפה הבמה ביחס לשורה למשל) לא לקחו בחשבון את הנהירה של הלקוחות והעומס.נכון לעכשיו כבר 45 דקות שאני מנסה להזמין. וכמובן, ברוב חוכמתם הם פתחו את זה למכירה בערב בלי אפשרות להזמין בטלפון מה שרק הגביר את הבוננזה והלחץ על האתר.
יופי - תודה לכם דיסקונט ומשרד "לאן" על חווית קניה נהדרת. תמורה 300-400 שח מינימום פר גולגולת הייתי מצפה שלא תשתינו על הלקוחות שלכם בקשת.
mulder כתב:בהחלט למדו משהו ממקרה לאונרד כהן, וזה, איך לחזור על הטעויות בזמן המכירה.
יופי - תודה לכם דיסקונט ומשרד "לאן" על חווית קניה נהדרת. תמורה 300-400 שח מינימום פר גולגולת הייתי מצפה שלא תשתינו על הלקוחות שלכם בקשת....
הדובדבן שבקצפת יהיה שהוא יודיע שהוא לא יוכל להגיע, הבנתי שידידינו בעולם כבר מפעילים עליו לחצים.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

דיסקונט עשו פרסומת שעלתה להם מספיק על כל האירוע הזה, אם היו שמים אחוז אחד מהתקציב על תיחזוק אתר שלא קורס כל שניה זה היה עוזר, זה לא שחסר להם כסף. אם עושים משהו צריך לעשות אותו עד הסוף ולעשות טוב. כל החלפלאפ הישראלי הזה לא מתאים כבר.sam22 כתב:מה אתה רוצה מדיסקונט?
הם בסך הכל מממנים ושריינו כרטיסים
הם לא מתפעלים את לאן...
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, אבל טענו בחדשות שמדובר בכל מיני גורמים הזויים שאף אחד לא מתייחס אליהם. בינתיים אין מה לדאוג.zeev78 כתב:mulder כתב:בהחלט למדו משהו ממקרה לאונרד כהן, וזה, איך לחזור על הטעויות בזמן המכירה.
יופי - תודה לכם דיסקונט ומשרד "לאן" על חווית קניה נהדרת. תמורה 300-400 שח מינימום פר גולגולת הייתי מצפה שלא תשתינו על הלקוחות שלכם בקשת....
הדובדבן שבקצפת יהיה שהוא יודיע שהוא לא יוכל להגיע, הבנתי שידידינו בעולם כבר מפעילים עליו לחצים....
אני לא דואג, מצידי שישאר באנגליה יחד עם אותם ידידי ישראל.mulder כתב:כן, אבל טענו בחדשות שמדובר בכל מיני גורמים הזויים שאף אחד לא מתייחס אליהם. בינתיים אין מה לדאוג.zeev78 כתב:mulder כתב:בהחלט למדו משהו ממקרה לאונרד כהן, וזה, איך לחזור על הטעויות בזמן המכירה.
הדובדבן שבקצפת יהיה שהוא יודיע שהוא לא יוכל להגיע, הבנתי שידידינו בעולם כבר מפעילים עליו לחצים.......
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

לא. זה תלוי איפה אתה יושב באיצטדיון. מחירים ללקוחות הבנק בין 250-300 שח לכרטיס וזה ביציע הכי רחוק, והכי יקר זה בדשא ליד הבמה שזה כ 1000 שח לכרטיס. אם להגיד את האמת, המחיר הממוצע לא כזה נורא ביחס לחו"ל (הכי זול זה בערך 100$)shraga007 כתב:האם זה נכון שמחיר הכרטיס הוא 900 שקלים?
ככה לפחות אמרו הבוקר בתוכנית הבוקר בערוץ 2.
...
מה לעשות, לא הולכים למופע כל יום, ולא כל יום אלטון ג'ון מגיע לארץ...
סתם הופעה פארש. יש לי את ה בלו-ריי של ההופעה ב MSG .mulder כתב:לא. זה תלוי איפה אתה יושב באיצטדיון. מחירים ללקוחות הבנק בין 250-300 שח לכרטיס וזה ביציע הכי רחוק, והכי יקר זה בדשא ליד הבמה שזה כ 1000 שח לכרטיס. אם להגיד את האמת, המחיר הממוצע לא כזה נורא ביחס לחו"ל (הכי זול זה בערך 100$)shraga007 כתב:האם זה נכון שמחיר הכרטיס הוא 900 שקלים?
ככה לפחות אמרו הבוקר בתוכנית הבוקר בערוץ 2.
...
מה לעשות, לא הולכים למופע כל יום, ולא כל יום אלטון ג'ון מגיע לארץ......
זה כמו שידור של תקליט. הופעה - יוק.
בזבוז זמן וכסף לדעתי
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אז אני לא מתבייש לומר שאני אוהב את שיריו ,
יש לי את ההופעה שלו במלאת לו 60 בבלו ריי ,
אחותי הצליחה להזמין כרטיסים ( מקום באמצע הדשא , 2 כרטיסים במחיר 650 ש"ח + 4 נוספים במחיר "רגיל" 750 ש"ח כל אחד ....)
האלטרנטיבה : נסיעה לחו"ל לראותו , יקר יותר ,
כמו שנאמר קודם , "לא הולכים למופע כל יום, ולא כל יום אלטון ג'ון מגיע לארץ... "
אחותי הצליחה להזמין כרטיסים ( מקום באמצע הדשא , 2 כרטיסים במחיר 650 ש"ח + 4 נוספים במחיר "רגיל" 750 ש"ח כל אחד ....)
כמו שנאמר קודם , "לא הולכים למופע כל יום, ולא כל יום אלטון ג'ון מגיע לארץ... "
בדיוק !רונן כתב:אז אני לא מתבייש לומר שאני אוהב את שיריו ,
כמו שנאמר קודם , "לא הולכים למופע כל יום, ולא כל יום אלטון ג'ון מגיע לארץ... "...
ואת שיריו אפשר לשמוע בניחותא בסלון ולא להוציא את הסכומים הללו.
ההופעה שלו באמת לא מוצדקת. לא מושקעת ולא כלום. סתם יושב על הפסנתר ומנגן.
שילמד קצת ממדונה ! זו הופעה מושקעת !
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מה הקשר? מדונה זה סתם שואו של פירוטכניקה ורקדני רקע. כל זה נועד להסתיר את העובדה שהקול שלה לא כזה משהו, אז מבחינתי גם היא לא שווה בכלל את הכסף. תכף תגיד שלאונרד כהן שסתם יושב עם מיקרופון ונותן ביצוע שקט זה גם לא מספיק טוב להופעה חיה?mayeast כתב:בדיוק !רונן כתב:אז אני לא מתבייש לומר שאני אוהב את שיריו ,
כמו שנאמר קודם , "לא הולכים למופע כל יום, ולא כל יום אלטון ג'ון מגיע לארץ... "...
שילמד קצת ממדונה ! זו הופעה מושקעת !...
אני משלם לראות SHOW.mulder כתב:מה הקשר? מדונה זה סתם שואו של פירוטכניקה ורקדני רקע. כל זה נועד להסתיר את העובדה שהקול שלה לא כזה משהו, אז מבחינתי גם היא לא שווה בכלל את הכסף. תכף תגיד שלאונרד כהן שסתם יושב עם מיקרופון ונותן ביצוע שקט זה גם לא מספיק טוב להופעה חיה?mayeast כתב:בדיוק !רונן כתב:אז אני לא מתבייש לומר שאני אוהב את שיריו ,
שילמד קצת ממדונה ! זו הופעה מושקעת !......
בשביל לשמוע כמה מזדקנים שרים, אני הרבה יותר אהנה לעשות זאת בבית באיכות שתהיה הרבה יותר טובה ממה שאשמע באצטדיון. כל ההבדל בין לשמוע בבית ובין ללכת ל*הופעה* זו ה *הופעה*.
לשבת ליד פסנתר, זה לא *הופעה* בעיני.
אבל כל אחד ודעתו שלו...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
מי ישלם למוסיקת המונים הזאת......
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190