PS3 media center מקוטע למרות תקן N
שלום לכולם!
באחרונה שדרגתי את הרשת הביתית כדי שאוכל להזרים לPS3 אלחוטית (לא ריאלי להעביר כבל) סרטים ב-720P. המחשב חזק מאוד, כך שזו לא בעיה של חומרה שם.
קניתי בארה"ב נתב: Linksys WRT120N (תומך ב-150Mbps, לא שמתי לב לפרט הזה - הוזמן טלפונית בהתראה קצרה)
ונקודת גישה: Trendnet wireless N gaming adapter (תומך ב-300Mbps)
רואים שיפור ניכר - זה נכון. הקיטועים באים בתדירות קטנה יותר, אבל הם שם!!! זה ממש מתסכל!
האם יש למישהו פתרון?
באחרונה שדרגתי את הרשת הביתית כדי שאוכל להזרים לPS3 אלחוטית (לא ריאלי להעביר כבל) סרטים ב-720P. המחשב חזק מאוד, כך שזו לא בעיה של חומרה שם.
קניתי בארה"ב נתב: Linksys WRT120N (תומך ב-150Mbps, לא שמתי לב לפרט הזה - הוזמן טלפונית בהתראה קצרה)
ונקודת גישה: Trendnet wireless N gaming adapter (תומך ב-300Mbps)
רואים שיפור ניכר - זה נכון. הקיטועים באים בתדירות קטנה יותר, אבל הם שם!!! זה ממש מתסכל!
האם יש למישהו פתרון?
קח בחשבון ש150 Mbps זה קצת גבולי ולדעתי לכן לעתים זה נתקע לך....תלוי גם איזה 720P אתה מזרים , HDTV לא אמור ליצור בעיה אבל BLURAY אולי (למרות שלא נראה לי) יכול ליצור בעיה בקטעים מסוימים , מן הסתם אתה גם לוקח רוחב פס מהראוטר בשביל לגלוש באינטרנט , הקליטה בסוני היא 100%?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש לי את הראוטר הזה, הוא תומך ב300mbps, צריך פשוט לדעת איך להפעיל את זה.
הבעיה היא שאני לא זוכר בע"פ את ההסברים, והראוטר כרגע סגור בארגז כי אני עובר דירה. אני אנסה להיזכר, או למצוא אתר עם תמונות של מסכי הניהול. בזמנו מצאתי את זה בעצמי, אז אני לא יכול להפנות אותך לאתר עם הסברים.
הבעיה היא שאני לא זוכר בע"פ את ההסברים, והראוטר כרגע סגור בארגז כי אני עובר דירה. אני אנסה להיזכר, או למצוא אתר עם תמונות של מסכי הניהול. בזמנו מצאתי את זה בעצמי, אז אני לא יכול להפנות אותך לאתר עם הסברים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אבל הוא קנה גם נקודת גישה N.אוריאל כתב:לא יודע איך זה לא עלה לי ישר.
לא יעזור לך גם אם תמצא ראוטר של 300Mbps כי הכרטיס רשת של הפלייסטיישן הוא בתקן g...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני חושב שאתה מפספס את הנקודה.
הקרטועים יכולים להירגם לא רק עקב בעייה של רוחב פס אלא גם עקב הפרעות של כל מיני גורמים על איכות הקו.
באלחוט זה בעייתי ולכן או שתוריד איכות או שתעבור לרשת קווית רק אז יהיה לך שקט.
כמו שציינתי בהודעה קודמת שלי , אני עם רשת HPNA שמבוססת על קו הטלפון שיש לה רוחב פס שהוא שליש(בתיאוריה) מרשת N ואין לי אפילו לא קרטוע בודד.
הקרטועים יכולים להירגם לא רק עקב בעייה של רוחב פס אלא גם עקב הפרעות של כל מיני גורמים על איכות הקו.
באלחוט זה בעייתי ולכן או שתוריד איכות או שתעבור לרשת קווית רק אז יהיה לך שקט.
כמו שציינתי בהודעה קודמת שלי , אני עם רשת HPNA שמבוססת על קו הטלפון שיש לה רוחב פס שהוא שליש(בתיאוריה) מרשת N ואין לי אפילו לא קרטוע בודד.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
שרגא,
אני לא מכיר את זה. איך זה עובד. אין לי נקודות טלפון בבית - אבל יש נקודות כבלים בשני המקומות (ליד המחשב וליד הטלויזיה). אני יכול להעביר את זה איכשהו על הכבלים של HOT? כבר חשבתי פשוט להביר את המודם והנתב לאזור הטלויזיה- אבל זה לא פותר לי בעיות הזרמה, כי אז המחשב יהיה מחובר אלחוטית.
אני לא מכיר את זה. איך זה עובד. אין לי נקודות טלפון בבית - אבל יש נקודות כבלים בשני המקומות (ליד המחשב וליד הטלויזיה). אני יכול להעביר את זה איכשהו על הכבלים של HOT? כבר חשבתי פשוט להביר את המודם והנתב לאזור הטלויזיה- אבל זה לא פותר לי בעיות הזרמה, כי אז המחשב יהיה מחובר אלחוטית.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יכול להיות שאני מתבלבל, אבל אני משוכנע שזה הנתב שיש לי.
הרעיון הוא שתקן N בעצם תומך ב150mbps, אבל הוא מפעיל שני רכיבי רשת בו זמנית, וכך מגיעים ל300. הנתב שלי הפעיל כברירת מחדל רק רכיב אחד, אבל מעט משחקים בהגדרות שלו הפעילו גם את השני.
מצד שני, יכול להיות שיש לי את ה 320n, ואני סתם מטעה אותך.
הרעיון הוא שתקן N בעצם תומך ב150mbps, אבל הוא מפעיל שני רכיבי רשת בו זמנית, וכך מגיעים ל300. הנתב שלי הפעיל כברירת מחדל רק רכיב אחד, אבל מעט משחקים בהגדרות שלו הפעילו גם את השני.
מצד שני, יכול להיות שיש לי את ה 320n, ואני סתם מטעה אותך.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא אמרתי לך לעבור ל-HPNA.בועזון כתב:שרגא,
אני לא מכיר את זה. איך זה עובד. אין לי נקודות טלפון בבית - אבל יש נקודות כבלים בשני המקומות (ליד המחשב וליד הטלויזיה). אני יכול להעביר את זה איכשהו על הכבלים של HOT? כבר חשבתי פשוט להביר את המודם והנתב לאזור הטלויזיה- אבל זה לא פותר לי בעיות הזרמה, כי אז המחשב יהיה מחובר אלחוטית....
רק פשוט ציינתי עובדה שיתכן וזה לא בעיה של רוחב פס.
רוב הבעיות באלחוט נפתרות בדרך כלל ע"י הורדת האיכות בהגדרות בתוכנה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אם הורדת איכות פותרת את הבעיה אז בהנחה שהמחשב חזק מספיק כמו שהוא טוען הבעיה היא רוחב פסshraga007 כתב:לא אמרתי לך לעבור ל-HPNA.בועזון כתב:שרגא,
אני לא מכיר את זה. איך זה עובד. אין לי נקודות טלפון בבית - אבל יש נקודות כבלים בשני המקומות (ליד המחשב וליד הטלויזיה). אני יכול להעביר את זה איכשהו על הכבלים של HOT? כבר חשבתי פשוט להביר את המודם והנתב לאזור הטלויזיה- אבל זה לא פותר לי בעיות הזרמה, כי אז המחשב יהיה מחובר אלחוטית....
רק פשוט ציינתי עובדה שיתכן וזה לא בעיה של רוחב פס.
רוב הבעיות באלחוט נפתרות בדרך כלל ע"י הורדת האיכות בהגדרות בתוכנה....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
MAL - הורדתי כרגע את ה PDF של המוצר ומצוין בפירוש 150, ככה שאם הצלחת להעביר אותו ל 300 זה חתיכת מוד ואשמח לדעת איך עשית את זה.Malcontent כתב:יש לי את הראוטר הזה, הוא תומך ב300mbps, צריך פשוט לדעת איך להפעיל את זה.
הבעיה היא שאני לא זוכר בע"פ את ההסברים, והראוטר כרגע סגור בארגז כי אני עובר דירה. אני אנסה להיזכר, או למצוא אתר עם תמונות של מסכי הניהול. בזמנו מצאתי את זה בעצמי, אז אני לא יכול להפנות אותך לאתר עם הסברים....
http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT120N
לפותח הת'רד, בשביל למצוא את הבעייה צריך לבודד רכיב רכיב:
1. על מנת לוודא המשחב חזק מספיק ולשלול בעיית קידוד חבר את ה PS3 למחשב חוטית והזרם. אם אין גמגומים שללת בעייה במחשב.
2. על מנת לוודא שהראוטר 150 לא הגורם לבעייה תצטרך לבדוק עם ראוטר 300. במידה וגם בראוטר 300 הבעייה קיימת יש לך בעייה של חוזק אות/שידור אלחוטי.
תבדוק את 2 הנקודות הללו ונתקדם, לפני שנדע מה מקור הבעייה אי אפשר ממש לעזור. ד"א - לא יותר פשוט לחבר את שניהם בכבל וזהו?
Huber
בחיבור בכבל אין בעיה כלל. זו לא בעיית מחשב.
אני אנסה להשיג ראוטר 300 בהשאלה, ולראות אם זה עובד טוב יותר.
תודה!
נ.ב: חיבור בכבל בצורה אסטטית ידרוש איזה 30 מטר כבל, והמון עבודה + צרות עם ההנהלה עד כדי "פיטורין".
בחיבור בכבל אין בעיה כלל. זו לא בעיית מחשב.
אני אנסה להשיג ראוטר 300 בהשאלה, ולראות אם זה עובד טוב יותר.
תודה!
נ.ב: חיבור בכבל בצורה אסטטית ידרוש איזה 30 מטר כבל, והמון עבודה + צרות עם ההנהלה עד כדי "פיטורין".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
30 מטר קו אוירי או מחדר לחדר (עם קירות ושאר ירקות בדרך)? כי אם זה מרחק שכזה ויש קירות בדרך מצאנו את הבעייה שלך 
בועזון...
אצלי בבית יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי אדימקס (תקן N) וראוטר אלחוטי אדימקס גם כן N. הפלייסטיישן אצלי מחובר בצד של הראוטר כך שהכרטיס רשת שלו (G) לא בא לידי ביטוי. ההסטרמה האלחוטית לא עברה חלק, 720P מידי פעם שיהק ועל 1080P אין על מה לדבר בכלל.
ה-PMS מקודד ב-MPEG2 שדורש ביטרייט גבוה, אומנם זה לא מגיע ל-300M אבל אל תשכח שאלחוטי זה לא הכי אחי
לאחר שסללתי כבל רשת בין הראוטר בסלון למחשב הבעיות נפתרו כלא היו. 720P עובר חלק ו-1080P מגמגם לעיתים רחוקות מאוד וגם זה רק בקטעים עם רמת פירוט מאוד גבוהה (לדוגמא העולם המופלא בנדידת ציפורים).
תסלול כבל אם אתה יכול, פיתרון סזיפי אבל עם התמורה לכסף הכי גבוהה.
אלי.
אצלי בבית יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי אדימקס (תקן N) וראוטר אלחוטי אדימקס גם כן N. הפלייסטיישן אצלי מחובר בצד של הראוטר כך שהכרטיס רשת שלו (G) לא בא לידי ביטוי. ההסטרמה האלחוטית לא עברה חלק, 720P מידי פעם שיהק ועל 1080P אין על מה לדבר בכלל.
ה-PMS מקודד ב-MPEG2 שדורש ביטרייט גבוה, אומנם זה לא מגיע ל-300M אבל אל תשכח שאלחוטי זה לא הכי אחי
לאחר שסללתי כבל רשת בין הראוטר בסלון למחשב הבעיות נפתרו כלא היו. 720P עובר חלק ו-1080P מגמגם לעיתים רחוקות מאוד וגם זה רק בקטעים עם רמת פירוט מאוד גבוהה (לדוגמא העולם המופלא בנדידת ציפורים).
תסלול כבל אם אתה יכול, פיתרון סזיפי אבל עם התמורה לכסף הכי גבוהה.
אלי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אצלי יש סטאפ דומה - כרטיס של אדימקס במחשב וראוטר N של לינקסיס בסלון, שאליו מחובר חוטית הסטרימר. אין בעיה גם עם 1080P. נראה לי שמבחינת מניעת כאב ראש, סטרימר הוא הפתרון האולטימטיבי.