שדרוג מסך LCD רגיל למסך LCD LED ישפר תמונה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shshmul פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 732
שם מלא: שמוליק
נתן תודות: 148 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

כרגע יש ברשותי מסך LCD של סוני דגם 46W5500 האם שדרוג למסך LCD LED ישפר את התמונה בכל הפרמטרים כמו: SD HD PS3 ,אין לי כרגע תלונות לגבי המסך שלי[הוא מעולה] אך הייתי רוצה לדעת למשל על הסמסונג 55B7000 מעבר לגודל שהיא כמובן גדולה יותר,האם התמונה שתתקבל תהיה לפחות כמו ה SONY שלי ,או אולי תתקבל בסמסונג תמונה יותר איכותית,או פחות איכותית?

תודה מראש

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

shshmul כתב:כרגע יש ברשותי מסך LCD של סוני דגם 46W5500 האם שדרוג למסך LCD LED ישפר את התמונה בכל הפרמטרים כמו: SD HD PS3 ,אין לי כרגע תלונות לגבי המסך שלי[הוא מעולה] אך הייתי רוצה לדעת למשל על הסמסונג 55B7000 מעבר לגודל שהיא כמובן גדולה יותר,האם התמונה שתתקבל תהיה לפחות כמו ה SONY שלי ,או אולי תתקבל בסמסונג תמונה יותר איכותית,או פחות איכותית?

תודה מראש
...
shshmul

לדעתי מסך הסמסונג דגם b-7000 ליד . מדהים בשידור י HD . ופנומנלי בבלוריי. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) .

על כל מקרה . לדעתי אין מקום להשוואה בין שתי המסכים הסמסונג ליד 7000 . זו ליגה אחרת .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

shshmul פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

לפי תגובתך אני מבין שהסמסונג 55B7000 טובה יותר מה -SONY 46W5500 בכל הפרמטרים שציינתי לא כך?

והשדרוג לפי דבריך ישפר אצלי את התמונה SD\HD\PS3\ וכו' ?

תודה מראש
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

shshmul כתב:לפי תגובתך אני מבין שהסמסונג 55B7000 טובה יותר מה -SONY 46W5500 בכל הפרמטרים שציינתי לא כך?

והשדרוג לפי דבריך ישפר אצלי את התמונה SD\HD\PS3\ וכו' ?

תודה מראש
...
shshmul

הסמסונג 7000 יש לה מנגנון עיבוד תמונה הטוב ביותר שיש כיום בשוק המסכים .

ולצפות במסך בגודל 55 אינצ' זו חוויה אחרת לגמרי .. ממסך בגודל 46 אינצ' .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

כמה אתה רוצה על הטלוויזיה? 6 אלף מוכר?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #6 

אם נשאיר רגע את הגדלים בצד,

המסך הנוכחי שלך מצויין, (לדעתי) לא יהיה הבדל תהומי באיכות התמונה, כמובן שמבחינ גודל

ה-9" הנוספים משמעותיים! לך ותראה את התמונה של הסמסונג ותחליט,

יש באתר סקירה של מסכי ה LED ממליץ לך לקרוא קצת שם.

שלומי.

shshmul פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

נכון שהגודל "משחק תפקיד" כאן, אך חשובה לי מאד איכות התמונה,אך כמו שהבנתי מgechts שאמר שלא יהיה הבדל תהומי,אני אלך ואראה אותה במו עיניי, המינימום שאני אחפש הוא 20% שיפור,פחות מזה כבר לא "שווה" לי להחליף,כי באמת רואים בסוני מעולה בכל התכנים,היא מעולה!
אישית הייתי משאיר את הסוני,אך אשתי ראתה את הסמסונג בקניון "ונדלקה" עליה מבחינת העיצוב והגודל בלבד, היא לא התייחסה לאיכות התמונה,רק לעיצוב. כעת היא רוצה כזו לסלון [יש לי ברירה,להתווכח איתה? ממש לא בא לי,לפעמים בא לך להחליף את האשה ולא את המסך :@ ]
אסף23

{מבלי לפגוע} נראה לך שאם אחליט למכור אז במחיר כזה?! היא אצלי בסה"כ מאוקטובר 2009 ,אפילו לא עשתה "הרצה" :wink: והיא עלתה לי כפול ממה שהצעת.

תודה מראש

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #8 

shshmul כתב:נכון שהגודל "משחק תפקיד" כאן, אך חשובה לי מאד איכות התמונה,אך כמו שהבנתי מgechts שאמר שלא יהיה הבדל תהומי,אני אלך ואראה אותה במו עיניי, המינימום שאני אחפש הוא 20% שיפור,פחות מזה כבר לא "שווה" לי להחליף,כי באמת רואים בסוני מעולה בכל התכנים,היא מעולה!
אישית הייתי משאיר את הסוני,אך אשתי ראתה את הסמסונג בקניון "ונדלקה" עליה מבחינת העיצוב והגודל בלבד, היא לא התייחסה לאיכות התמונה,רק לעיצוב. כעת היא רוצה כזו לסלון [יש לי ברירה,להתווכח איתה? ממש לא בא לי,לפעמים בא לך להחליף את האשה ולא את המסך :@ ]
אסף23

{מבלי לפגוע} נראה לך שאם אחליט למכור אז במחיר כזה?! היא אצלי בסה"כ מאוקטובר 2009 ,אפילו לא עשתה "הרצה" :wink: והיא עלתה לי כפול ממה שהצעת.

תודה מראש
...
כבעל 55b7000 אני יכול לאמר לך שהתמונה בה מאוד מאוד טובה. אני כל פעם מתפעל מדש מהחדות ומהצבעים !
שאתה אומר "20% שיפור" זה קצת מצחיק. הרי אי אפשר למדוד את הדברים הללו.
הכל זה בעיני המתבונן והאם אתה מרגיש שהתמונה יותר מתאימה לך.
אני לא חושב שתרגיש הבדלים מהותיים, ובמיוחד באם לא תראה את שני המסכים אחד ליד השני.

הגודל בהחלט מרשים ! באם היה דגם יותר גדול, הייתי אפילו הולך עליו !

בקשר למחיר שאתה שילמת לסוני... לא רלוונטי. המחירים של הסוני ירדו דרמטית. ואם שילמת פי 2 ממה שהציעו לך , אז כיום במחיר הזה היית קונה את ה 52w550 ועוד נשאר לך עודף ...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”