למרות הקו הישיר בין איתנים לבית שלי - הקליטה גרועה מאוד.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אם עומדים במרפסת אצלי , אפשר לראות את האנטנות של אייתנים.
כנסיון לקחתי את המקלט USB שמגיע מ DX.
אבל הקליטה על הפנים - לא יודע איך למדוד באחוזים אבל השידור מקרטע.
אני מאמין שהאנטנה הקטנה של המקלט אינה מספיקה.
יש מישהו פה שהאנטנה כן מספיקה לו?
יש מישהו פה שהאנטנה כן מספיקה לו?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מה??? אין מצב בעולם שאתה כזה קרוב ואתה לא קולט.
את ערוץ 2 האנלוגי הישן (שמגיע מאיתנים) אתה מצליח לקלוט טוב ?
האנטנה הפיצפונת (שמגיעה עם מקלט ה- USB) מכילה מגנט בתחתית שלה, וכשמחברים אותה למשהו מברזל היא נדבקת אליו ואז משפרת את הקליטה, כדאי לך לנסות את זה.
עם איזו תוכנה אתה משתמש ? קח בחשבון שאם אתה שומע ציפצופים זה בגלל שתוכנת TotalMedia היא מצפצפת תמיד, בלי שום קשר לאיכות הקליטה (גם אם תגיע ל- 100% עדיין יהיו ציפצופים) , למרות שאם הקליטה יורדת אז יש יותר ציפצופים אצלה.
יכול להיות אולי שיש לך בעיה עם הדונגל USB שקנית ?
עוד משהו לגבי הקירטוע, שים לב שב- 3 מחשבים שונים שניסיתי, בכולם תוכנת ה- BLAZE DTV קירטעה לגמרי, רק שתי תוכנות עבדו ללא קירטועים, תוכנת VLC (שמגעילה לגמרי מבחינת נוחות השימוש שלה, ציון 0 מבחינת נוחות שימוש), ותוכנת TotalMedia 3.5 .
את ערוץ 2 האנלוגי הישן (שמגיע מאיתנים) אתה מצליח לקלוט טוב ?
האנטנה הפיצפונת (שמגיעה עם מקלט ה- USB) מכילה מגנט בתחתית שלה, וכשמחברים אותה למשהו מברזל היא נדבקת אליו ואז משפרת את הקליטה, כדאי לך לנסות את זה.
עם איזו תוכנה אתה משתמש ? קח בחשבון שאם אתה שומע ציפצופים זה בגלל שתוכנת TotalMedia היא מצפצפת תמיד, בלי שום קשר לאיכות הקליטה (גם אם תגיע ל- 100% עדיין יהיו ציפצופים) , למרות שאם הקליטה יורדת אז יש יותר ציפצופים אצלה.
יכול להיות אולי שיש לך בעיה עם הדונגל USB שקנית ?
עוד משהו לגבי הקירטוע, שים לב שב- 3 מחשבים שונים שניסיתי, בכולם תוכנת ה- BLAZE DTV קירטעה לגמרי, רק שתי תוכנות עבדו ללא קירטועים, תוכנת VLC (שמגעילה לגמרי מבחינת נוחות השימוש שלה, ציון 0 מבחינת נוחות שימוש), ותוכנת TotalMedia 3.5 .
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
לדעתי שתי סיבות אפשריות לכך
1 - ייתכן מאוד שהמשדר באיתנים הוא כיווני לכיוון מערב (ולא omni) ולכן לא יתקבל סיגנל טוב אצלך. (אות חלש)
2 - ייתכן והשידור אצלך מתקבל בעוצמה מאוד גבוהה, מה שגורם להפרעות. במקרה הזה אתה צריך מנחת אות.
אני יכול להגיד לך שבאנטנות שמותקנות בבית שמש לקליטה אנלוגית, יש מנחתים בכולן. בלי זה פשוט קולטים גרוע, ולכן ייתכן שגם אצלך כך הדבר...
2 - ייתכן והשידור אצלך מתקבל בעוצמה מאוד גבוהה, מה שגורם להפרעות. במקרה הזה אתה צריך מנחת אות.
אני יכול להגיד לך שבאנטנות שמותקנות בבית שמש לקליטה אנלוגית, יש מנחתים בכולן. בלי זה פשוט קולטים גרוע, ולכן ייתכן שגם אצלך כך הדבר...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כשיש קשר עין,אין קשר רדיו...
zovirax כתב:אם עומדים במרפסת אצלי , אפשר לראות את האנטנות של אייתנים.
יש מישהו פה שהאנטנה כן מספיקה לו?...
כמו שאמרו קודמיי, נותר רק לאשר, או שהציוד שקיבלת פגום, או שהתוכנה בעייתית,
אני גם ממליץ לחבר את האנטנה עם המגנט בתחתית למקום בחלון או במרפסת שיש שם גוף גדול ממתכת שיגביר משמעותית את הקליטה!
האנטנה הקטנה לא מספיקה...הייתי בגוש עציון/כפר עציון ליד ירושלים, ובחוץ האנטנה הקטנה לא הספיקה, רק כשחיברתי אותה לעמוד ברזל גדול שמשמש למתח, הקליטה הייתה מלאה וראו מצויין!
אני גם ממליץ לחבר את האנטנה עם המגנט בתחתית למקום בחלון או במרפסת שיש שם גוף גדול ממתכת שיגביר משמעותית את הקליטה!
האנטנה הקטנה לא מספיקה...הייתי בגוש עציון/כפר עציון ליד ירושלים, ובחוץ האנטנה הקטנה לא הספיקה, רק כשחיברתי אותה לעמוד ברזל גדול שמשמש למתח, הקליטה הייתה מלאה וראו מצויין!
נערך לאחרונה על ידי anin_dani ב 13/02/2010 1:51, נערך פעם 1 בסך הכל.