תמונה שחור לבן בצפייה בשידורי הוט דרך מדיה סנטר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוך הבא לפורום!
איך חיברת את הממיר לכרטיס הטלוויזיה? אם התחברת ב-S-Video, אתה צריך להיכנס לתפריט הגדרות התמונה של הממיר עצמו ולהגדיר שה-SCART יוציא SVHS במקום PAL.
איך חיברת את הממיר לכרטיס הטלוויזיה? אם התחברת ב-S-Video, אתה צריך להיכנס לתפריט הגדרות התמונה של הממיר עצמו ולהגדיר שה-SCART יוציא SVHS במקום PAL.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה
חיבור הממיר הוא קומפוננט למחשב ב SVIDEO
דווקא ששינתי לPAL או RGB אז אני רואה עם צבעם במחשב
אבל שאני עובר לצפיה בטלוזיה רגיל אני רואה שחור לבן(שאני מעביר ל SVHS אז זה בסדר רק בצפיה רגילה ללא מחשב)
יש דרך שבתי המקומות אוכל לראות עם צבע
תודה
חיבור הממיר הוא קומפוננט למחשב ב SVIDEO
דווקא ששינתי לPAL או RGB אז אני רואה עם צבעם במחשב
אבל שאני עובר לצפיה בטלוזיה רגיל אני רואה שחור לבן(שאני מעביר ל SVHS אז זה בסדר רק בצפיה רגילה ללא מחשב)
יש דרך שבתי המקומות אוכל לראות עם צבע
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

"קומפוננט למחשב ב-S-Video" - אין דבר כזה.
תסביר שוב פעם איך בדיוק חיברת מהממיר ועד למחשב. אם התחברת בכבל RCA בודד, אז אתה צריך לשים את הממיר על מצב PAL.
מצב RGB לא שימושי לחיבור אל כרטיסי טלוויזיה.
כמו כן, תוודא שגם בתוכנה בה אתה משתמש במחשב בחרת את הכניסה הנכונה (Composite או S-Video) ושבחרת בשיטת השידור הנכונה - PAL ולא NTSC.
תסביר שוב פעם איך בדיוק חיברת מהממיר ועד למחשב. אם התחברת בכבל RCA בודד, אז אתה צריך לשים את הממיר על מצב PAL.
מצב RGB לא שימושי לחיבור אל כרטיסי טלוויזיה.
כמו כן, תוודא שגם בתוכנה בה אתה משתמש במחשב בחרת את הכניסה הנכונה (Composite או S-Video) ושבחרת בשיטת השידור הנכונה - PAL ולא NTSC.
החיבורים הם
מהממיר לטלוויזיה S-VIDEO
ומהממיר למחשב COMPOZITE
שבהגדרות תונה של הממיר SVHS אז אני רואה צבע בצפייה רגילה לא דרך המחשב
ודרך המחשב אני רואה שחור לבן אולם שההדגרות הממיר הם PAL דרך הטלוויזיה אני רואה שחור לבן ודרך המחשב בצבע יש דרך שבשני המקרים אוכל לצפות בצבע
תודה
מהממיר לטלוויזיה S-VIDEO
ומהממיר למחשב COMPOZITE
שבהגדרות תונה של הממיר SVHS אז אני רואה צבע בצפייה רגילה לא דרך המחשב
ודרך המחשב אני רואה שחור לבן אולם שההדגרות הממיר הם PAL דרך הטלוויזיה אני רואה שחור לבן ודרך המחשב בצבע יש דרך שבשני המקרים אוכל לצפות בצבע
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אי אפשר לחבר בבת אחת S-Video ו-Composite מהממיר. תצטרך לחבר את 2 המכשירים ב-S-Video.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אני זוכר נכון, ביס מקס יש שקע S-Video + שקע RCA + שקע SCART.
אם זה נכון, אז אתה יכול להתחבר ע"י מתאם SCART ל-S-Video שעולה כ-15 ש"ח, כפי שמוסבר בעמוד הראשון של המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01454
ואז בעצם יש לך 2 יציאות S-Video: אחת ממה שמחובר לך היום (השקע הנפרד) ואחת משקע ה-SCART עם המתאם.
אם זה נכון, אז אתה יכול להתחבר ע"י מתאם SCART ל-S-Video שעולה כ-15 ש"ח, כפי שמוסבר בעמוד הראשון של המדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01454
ואז בעצם יש לך 2 יציאות S-Video: אחת ממה שמחובר לך היום (השקע הנפרד) ואחת משקע ה-SCART עם המתאם.