פנסוניק מציגה שני מסכי 3D - עכשיו כבר יש מודל ומחיר !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
פנסוניק הכריזה לפני זמן קצר על שני מסכי פלזמה 3D אשר יתחילו להימכר השנה.
זה כבר לא אבות טיפוס בהוכחת יכולות בתערוכה אלא ממש דגם שניתן יהיה לקנות אותו בהמשך השנה, לדברי יורוקום, כבר בספטמבר השנה.
ההשקה צפוייה ב-23 באפריל השנה.
המסך הראשון, בגודל 54" P54VT2 צפוי לעלות ביפן ¥530,000 ($5,932) והשני בגודל 50" P50VT2 צפוי לעלות ¥430,000 ($4,813) .
יחס הניגודיות הוא 5,000,000:1 עם מגוון רחב של חיבורים, בינהם 4 מחברי HDMI וכמובן שלא שכחו זוג של משקפי תלת-מימד - Active Shutter.
מקור: Panasonic
זה כבר לא אבות טיפוס בהוכחת יכולות בתערוכה אלא ממש דגם שניתן יהיה לקנות אותו בהמשך השנה, לדברי יורוקום, כבר בספטמבר השנה.
ההשקה צפוייה ב-23 באפריל השנה.
המסך הראשון, בגודל 54" P54VT2 צפוי לעלות ביפן ¥530,000 ($5,932) והשני בגודל 50" P50VT2 צפוי לעלות ¥430,000 ($4,813) .
יחס הניגודיות הוא 5,000,000:1 עם מגוון רחב של חיבורים, בינהם 4 מחברי HDMI וכמובן שלא שכחו זוג של משקפי תלת-מימד - Active Shutter.
מקור: Panasonic
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זוג אחד? קצת מוזר...
יאללה תלת מימד
כנראה שבשנת 2010-תחילת 2011 תלת מימד יהיה נחלת בעלי היכולת ורק אי שם ב-2011 ירד אל אלו בעלי היכולת הפחותה, וב-2012 יגיע לסופר
יאללה תלת מימד
כנראה שבשנת 2010-תחילת 2011 תלת מימד יהיה נחלת בעלי היכולת ורק אי שם ב-2011 ירד אל אלו בעלי היכולת הפחותה, וב-2012 יגיע לסופר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מברוק!
לפי השמועות, מדובר במודל הראשון שסוף סוף משלב את כל הפנטנטים של פיוניר קורו שנרכשו על ידי פנסוניק בשנה שעברה.
לפי השמועות, מדובר במודל הראשון שסוף סוף משלב את כל הפנטנטים של פיוניר קורו שנרכשו על ידי פנסוניק בשנה שעברה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
קראת את הכתבות של רן לוי על התלת מימד הביתי?Itay_Pollak כתב:זוג אחד? קצת מוזר...
יאללה תלת מימד
כנראה שבשנת 2010-תחילת 2011 תלת מימד יהיה נחלת בעלי היכולת ורק אי שם ב-2011 ירד אל אלו בעלי היכולת הפחותה, וב-2012 יגיע לסופר...
הוא כתב סדרה של 3 כתבות.
בכתבה האחרונה הוא כתב שמשקף כזה יעלה 130-150 דולר ליחידה וגם אם תקנה 103 אינטש ב-130K$ תקבל רק אחד.
וגם שעלולה להיות בעיית תאימות בין פלזמה ל-LCD ואפילו ביון יצרנים (ככה שחברים לא יוכלו להביא את שלהם) וגם שהם יהיה כבדים מאוד.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עם כל הכבוד לרן לוי, ויש לי כבוד, מקורות שאני מכיר מדברים על דברים אחרים.
מדברים, אכן, שבתחילה המחירים יהיו גבוהים (150$ לזוג) אבל כבר מדברים על 50-75$ לזוג.
שנית, אני לא מכיר שום בעית תאימות בין LCD לפלזמה. מדובר על ACTIVE SHUTTER שצריך לעבוד בתדר מסויים שנקבע בתקן של ה-BD 3D, וזה לא משנה למשקפיים איזה מסך זה.....
מבחינת משקל, מי שהיה באווטר למעשה שם משקפיים כאלו מהדור הראשון.
לי הן לא הרגישו כבדות בצורה יוצאת דופן (אולי כי יש לי משקפי שמש של אוקליי מדגם ג'ולייט....) אבל שוב, כבר הדור המסחרי הראשון (לא אלו שצריכות לעמוד ב-ABUSE של בית קולנוע ותערוכות....) תהיינה קלות ומעוצבות יותר (פרסמנו לא מעט תמונות שלהן בעבר).
מדברים, אכן, שבתחילה המחירים יהיו גבוהים (150$ לזוג) אבל כבר מדברים על 50-75$ לזוג.
שנית, אני לא מכיר שום בעית תאימות בין LCD לפלזמה. מדובר על ACTIVE SHUTTER שצריך לעבוד בתדר מסויים שנקבע בתקן של ה-BD 3D, וזה לא משנה למשקפיים איזה מסך זה.....
מבחינת משקל, מי שהיה באווטר למעשה שם משקפיים כאלו מהדור הראשון.
לי הן לא הרגישו כבדות בצורה יוצאת דופן (אולי כי יש לי משקפי שמש של אוקליי מדגם ג'ולייט....) אבל שוב, כבר הדור המסחרי הראשון (לא אלו שצריכות לעמוד ב-ABUSE של בית קולנוע ותערוכות....) תהיינה קלות ומעוצבות יותר (פרסמנו לא מעט תמונות שלהן בעבר).
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יפה
למה חזרה לאפור?
גימור Piano Black כבר לא באופנה?
למה חזרה לאפור?
גימור Piano Black כבר לא באופנה?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מה עכשיו, עד שקניתי קורו!...
לא עובר לתלת...

לא עובר לתלת...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3168 פעמים
5000 דולר בחול זה 40000 שח בארץ, וזה לפני שהחלפנו את הרסיבר. בהחלט צעצוע לעשירים כרגע, יש צורך בירידת מחירים דרסטית בשביל שזה יכנס בצורה "המונית" (אני מדבר על אחוז החדירה כיום של ה LCD/פלאזמה).
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
זה אולי נשמע הזוי 
אבל אם זה תוך שנתיים חודר לשוק הבייתי הרחב
תוך 5-6 שנים יש לנו 3DS
S מסמל ריח ...
זה יהיה באמת הזוי
"משה תוריד את הווליום של הריח תעשה טובה, סטאלון שיחרר שם אחת הרג אותי"
אבל אם זה תוך שנתיים חודר לשוק הבייתי הרחב
תוך 5-6 שנים יש לנו 3DS
זה יהיה באמת הזוי
"משה תוריד את הווליום של הריח תעשה טובה, סטאלון שיחרר שם אחת הרג אותי"
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ככל שאני חושב יותר על טכנולוגיית ה-3D הבייתית ככה אני מאמין בה פחות. החוויה נראית לי מאוד מחייבת ומתאימה רק לאנשים כדוגמת חברי האתר כאן. אבל כטכנולוגיה שתתאים לכווווולם, אני לא בטוח.
אני סקרן לדעת איך הטכנולוגיה תתמודד עם זויות צפיה, איכות תמונה, וכל האנשים שיתחילו להתלונן על כאבי ראש וסחרחורות.
אני מאוד מאמין ב- 3D בתור משהו שיחייה מחדש את בתי הקולנוע, אבל לצפייה ביתית אני לא בטוח.
נחייה ונראה
אני סקרן לדעת איך הטכנולוגיה תתמודד עם זויות צפיה, איכות תמונה, וכל האנשים שיתחילו להתלונן על כאבי ראש וסחרחורות.
אני מאוד מאמין ב- 3D בתור משהו שיחייה מחדש את בתי הקולנוע, אבל לצפייה ביתית אני לא בטוח.
נחייה ונראה
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
shlomiassaf,
הרגת אותי - נסה 2-3 שנים.
nadavck,
רוצה או לא רוצה, לכל מסך בשנים הקרובות יהיה את זה. אם לא תלבש את המשקפיים ותכבה את התפריט, זה יעבור לדו מימד.
nadavck,
רוצה או לא רוצה, לכל מסך בשנים הקרובות יהיה את זה. אם לא תלבש את המשקפיים ותכבה את התפריט, זה יעבור לדו מימד.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אתה כנראה צודק... וזה דווקא טוב, כי אני בעניין בלי קשר למאמין או לא מאמיןoferlaor כתב:shlomiassaf,
nadavck,
רוצה או לא רוצה, לכל מסך בשנים הקרובות יהיה את זה. אם לא תלבש את המשקפיים ותכבה את התפריט, זה יעבור לדו מימד....
לצפיה באוסף הסרטים שלי: