צריך את עזרת הגננים/ בעלי גינות פרטיות
-
keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
חברים, אני צריך את עזרת "הגננים" למיניהם.
היום גילינו בחצר האחורית חורים קטנים בדשא, ובפנים מלא ביצים כאלה, על שטח ענק יחסית.
לפני שאנחנו עושים עם זה משהו, אנחנו מנסים לברר מה זה. מישהו מזהה?
היום גילינו בחצר האחורית חורים קטנים בדשא, ובפנים מלא ביצים כאלה, על שטח ענק יחסית.
לפני שאנחנו עושים עם זה משהו, אנחנו מנסים לברר מה זה. מישהו מזהה?
-
keyser
- עוסק בתחום

תודה על התגובות. משום מה אף אחד לא מצליח לדעת מה זה... שלחנו דגימה למעבדה ונמתין לתוצאות.
אבי, תודה לחברך אבל זה לא יכול להיות חולד, כיוון שאין חורים בתוך האדמה אלא רק כמה גומות כאלה שמלאות בדבר הזה.
אבי, תודה לחברך אבל זה לא יכול להיות חולד, כיוון שאין חורים בתוך האדמה אלא רק כמה גומות כאלה שמלאות בדבר הזה.
-
keyser
- עוסק בתחום

לא, לא בכיווןsagyle כתב:יכול להיות שאתה גר קרוב לים?...
אבל יש בריכת שחיה טריה בחצר שסיימו לבנות אותה בדיוק לפני שבוע, וכל המשאבות שלה יושבות בדיוק באיזור המדובר (אם זה עוזר במשהו).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
keyser, תשובה מחבר שלי, שזקוק לעוד מידע 
לא יודע.
אם אני חייב להמר על משהו:
אני הולך על ביצים של חיפושית.
למה ?
כי זה לא נראה כמו גללים של משהו (מבריק וחלק מדי, גודל אחיד, לא נראה כאילו שפוזר מגבוה).
זה לא נראה כמו זרעים של צמח, כי לא ברור מאין הם יכלו להגיע ולהתפזר ככה - זה כאילו שמישהו פיזר אותם מהקרקע, ולא מלמעלה, ובצפיפות רבה.
אילו היה מדובר בנמלים, סביר שהן היו מוגנות בתוך קן, או שהיו רואים לפחות כמה נמלים עסוקות סביבן.
הטלות של פרפרים בד'כ דבוקות למשהו, ולא פזורות.
- היה עוזר לראות עוד תמונות בכמה רזולוציות ובכמה מיקומים - גם כדי לראות את הפיזור, גם כדי לראות למה הכוונה ב'חורים בדשא'.
- מידע כמו האם זה מעיך, האם זה משפריץ כשמועכים, מה הריח של זה לפני ואחרי מעיכה וכד' - עשוי לתת רמזים.
חידה נחמדה...
-
keyser
- עוסק בתחום

תודה על העזרה!uriler כתב:keyser, תשובה מחבר שלי, שזקוק לעוד מידע
לא יודע.
אם אני חייב להמר על משהו:
אני הולך על ביצים של חיפושית.
למה ?
כי זה לא נראה כמו גללים של משהו (מבריק וחלק מדי, גודל אחיד, לא נראה כאילו שפוזר מגבוה).
זה לא נראה כמו זרעים של צמח, כי לא ברור מאין הם יכלו להגיע ולהתפזר ככה - זה כאילו שמישהו פיזר אותם מהקרקע, ולא מלמעלה, ובצפיפות רבה.
אילו היה מדובר בנמלים, סביר שהן היו מוגנות בתוך קן, או שהיו רואים לפחות כמה נמלים עסוקות סביבן.
הטלות של פרפרים בד'כ דבוקות למשהו, ולא פזורות.
- היה עוזר לראות עוד תמונות בכמה רזולוציות ובכמה מיקומים - גם כדי לראות את הפיזור, גם כדי לראות למה הכוונה ב'חורים בדשא'.
- מידע כמו האם זה מעיך, האם זה משפריץ כשמועכים, מה הריח של זה לפני ואחרי מעיכה וכד' - עשוי לתת רמזים.
חידה נחמדה......
אצלם כמה תמונות נוספות בבוקר באור יום. מקווה שזה יעזור.
כשמועכים, זה נמעך ממש בקלות כמו חמאה, אך לא יוצא מזה כלום (לשמחתי, כי אני לא מוצא את זה סקסי במיוחד להריח את השפריצות האלה