אפשר קצת מילים על המסך הזה לעומת מתחרים? כי אני רוצה לקנות כבר השבוע וצריך להיות בטוח בקנייה..
אולי גם המלצה לעוד מסך מומלץ של 37 אינצ'
תודה
...
XpHunTeR .
אין כרגע להשיג את הסמסונג דגם b-550 בגודל 37 אינצ' .
לכן המלצתי היא למסך גודל 37 אינצ' . הוא סוני דגם S-5500 או s-5600 שתייהם מסכי FHD ברמה מייטבית .
יש להם כניסות סקרט שתומכות RGB . ומתיחה חכמה מושלמת . מיועד לחיבור לממירים רגילים .
אין כרגע להשיג את הסמסונג דגם b-550 בגודל 37 אינצ' .
לכן המלצתי היא למסך גודל 37 אינצ' . הוא סוני דגם S-5500 או s-5600 שתייהם מסכי FHD ברמה מייטבית .
יש להם כניסות סקרט שתומכות RGB . ומתיחה חכמה מושלמת . מיועד לחיבור לממירים רגילים .
בהצלחה . [/quote]
אבל יש את ה530, יש הבדל רציני בין ה550 ל530?
לחדר שינה אתה יכול לרכוש פנסוניק X10 גודל 37 אינץ'. בתקציב ותשאר עם עודף
HD READY לשידורי SD עדיף
...
למה עדיף HD READY לשידורי SD?
...
מפני שהוא מתמודד יותר טוב עם שידורים נחותים מאשר מסך FHD אשר ברובו מותאם להתמודדות עם שידורים ברמת HD. (זה לא נכון באופן גורף כי יש מסכי FHD שמציגים באופן פנטסטי שידורי SD)
XpHunTer,
האם אין אפשרות למתוח את התקציב בעוד כ 400 ש"ח ?
אם כן הייתי ממליץ לך לבדוק את ה Philips 42PFL5604H. אחלה מסך עם פאנל טוב ומגוון חיבורים רחב.
מתאים גם ל HD והוא לא רע בכלל לטעמי גם ב SD.
בנוסף, הוא מתאים יותר מבחינת גודל למרחק של 3 מטר מאשר מסך 37 שלדעתי די קטן.
XpHunTeR כתב:אז יש את B550 ב 40"
ואת S5500 ב 37" שעולה כמו ה B550 40"
42 אינצ' יהיה גדול מידי לדעתי..וגם יקר...
מחפש משהו עד 4K
גודל 37 או 40 אינצ'
...
לא ברור לי למה אתה טוען שיקר לך מצד אחד אך מצד שני אתה מביא מנגד שני מסכים שעולים אותו דבר אך יותר קטנים.
אם גודל זה הבעיה, אז זה משהו אחר. אך אל תגיד שזה בגלל שזה יקר כי הם עולים בערך אותו דבר.
לחדר שינה אתה יכול לרכוש פנסוניק X10 גודל 37 אינץ'. בתקציב ותשאר עם עודף
HD READY לשידורי SD עדיף
...
asaf23
בתחום ה LCD יש מותגים כמו סוני .סמסונג .ופילפס .שהם פנומנלים בתחום .
על כל מקרה לפנאסוניק אין כניסת סקרט למסך ומתיחה חכמה .
...
9000es, מסכים איתך שבסוני יש את כל החיבורים ומעבר אוטומטי דרך הסקרט,
אך לשידורי SD בלבד כמו שכתב הבחור, פנסוניק X10 בחירה לא פחות טובה מדגם S של סוני. וזולה יותר. ה-LCD של פנסוניק מצויינים, לא ברור לי למה אתה לא סופר אותם. פנסוניק מובילה בתחום הטלוויזיות.
נ.ב. לפנסוניק יש מתיחה חכמה JUST. בתור מי שמחזיק מסך פנסוניק אתה יודע זאת, אני מניח שהתכוונת למעבר אוטומטי בין JUST ו-16:9
לאחרונה בדקתי לצורך רכישה מסכים של 37'' לשידורים רגילים (SD) ובדגש על ערוץ 11 וערוץ 2 ואני חייב לציין שהגעתי לכמה מסקנות מצפייה בכל הדגמים הפופולאריים:
סמסונג (530/50) - הכי פחות מוצלח בצפייה בערוצים הללו ובאופן כללי מאכזב כשהמקור אינו איכותי.
טושיבה (AV600/C3000) - רואים נחמד, צבעים טובים, לא מספיק חד והשחורים מאכזבים
פנסוניק (X10) - צבעים טובים, איכות טובה אבל בשידורים באיכות נמוכה יש מריחה של צבע ומריחה של פונטים קטנים
פיליפס 5604 - הכי חדה מכל החברים, ונותנת תחושה טובה אבל משהו באלגוריתם העיבוד גורם לגזירה חזקה מאוד סביב הדמויות ופונטים בתנועה, יותר תחושה של תנועה לא טבעית
סוני (S5500) - איכות טובה מאוד בשידורי SD איכותיים, פחות במקור לא איכותי, צבעים טבעיים אבל לא מספיק עשירים
LG LH50 - צבעים עשירים יחסית, החלקת תמונה טובה ב- 200 הרץ, תמונה לא מחודדת מספיק לשידורי ספורט
הדגם שנבחר לבסוף לצרכים הספציפיים היה ה- LG כאשר החסרון המרכזי הינו היעדר כניסת SCART, יתרונות מרכזיים USB, עברית, MUTE ללא סימון במסך, לדעתי רואים בה הכי טוב מהדגמים שנבחנו לצרכים הספציפיים, מחיר כולל אחריות ח.י. 4000 ש"ח בביג בוקס.
riji כתב:לאחרונה בדקתי לצורך רכישה מסכים של 37'' לשידורים רגילים (SD) ובדגש על ערוץ 11 וערוץ 2 ואני חייב לציין שהגעתי לכמה מסקנות מצפייה בכל הדגמים הפופולאריים:
סמסונג (530/50) - הכי פחות מוצלח בצפייה בערוצים הללו ובאופן כללי מאכזב כשהמקור אינו איכותי.
פנסוניק (X10) - צבעים טובים, איכות טובה אבל בשידורים באיכות נמוכה יש מריחה של צבע ומריחה של פונטים קטנים
פיליפס 5604 - הכי חדה מכל החברים, ונותנת תחושה טובה אבל משהו באלגוריתם העיבוד גורם לגזירה חזקה מאוד סביב הדמויות ופונטים בתנועה, יותר תחושה של תנועה לא טבעית
סוני (S5500) - איכות טובה מאוד בשידורי SD איכותיים, פחות במקור לא איכותי, צבעים טבעיים אבל לא מספיק עשירים
LG LH50 - צבעים עשירים יחסית, החלקת תמונה טובה ב- 200 הרץ, תמונה לא מחודדת מספיק לשידורי ספורט
הדגם שנבחר לבסוף לצרכים הספציפיים היה ה- LG כאשר החסרון המרכזי הינו היעדר כניסת SCART, יתרונות מרכזיים USB, עברית, MUTE ללא סימון במסך, לדעתי רואים בה הכי טוב מהדגמים שנבחנו לצרכים הספציפיים, מחיר כולל אחריות ח.י. 4000 ש"ח בביג בוקס.
...
ניפצת עכשיו המון המלצות של אנשים באשכול הזה...
עד עכשיו היו המלצות ל:
40" Samsung LA40B550
37" Sony S-5500 / S-5600
42" Philips 42PFL5604H
Panasonic X10
ועכשיו אתה אומר ש LG (שלא נראה לי שנחשבים ממש בתחום המסכים) הוא הכי טוב, והדגם הכי מומלץ פה (B550) הוא הכי פחות טוב!
עכשיו הצלחת ממש לבלבל אותי...
riji כתב:לאחרונה בדקתי לצורך רכישה מסכים של 37'' לשידורים רגילים (SD) ובדגש על ערוץ 11 וערוץ 2 ואני חייב לציין שהגעתי לכמה מסקנות מצפייה בכל הדגמים הפופולאריים:
...
ניפצת עכשיו המון המלצות של אנשים באשכול הזה...
עד עכשיו היו המלצות ל:
40" Samsung LA40B550
37" Sony S-5500 / S-5600
42" Philips 42PFL5604H
Panasonic X10
ועכשיו אתה אומר ש LG (שלא נראה לי שנחשבים ממש בתחום המסכים) הוא הכי טוב, והדגם הכי מומלץ פה (B550) הוא הכי פחות טוב!
עכשיו הצלחת ממש לבלבל אותי...
...
אין באתר הזה "אסים" שיכולים לנפץ המלצה של אנשים אחרים. כל אחד יגיד לך מה שטוב בשבילו. דבר אחד אני כן אגיד לך, יש להורים שלי את ה550 ושאני בא אליהם אני אוכל את הלב כל פעם מחדש שלא קניתי אותה. יש לה את התמונה הכי איכותית שיש במחיר שלה. לסיכום, תרשום את כל הדגמים שהמליצו לך ותיגש לבדוק אותם בעצמך. יכול להיות שתעדיף בכלל משהו אחר.