באילו מערכות קבצים תומך Konka 630HD?
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני מנסה לחבר לו כונן קשיח בנפח של 320G והוא לא מסכים לקבל NTFS בשום פנים ואופן, הוא לא מזהה את הכונן.
אם אני משתמש בפירמוט הפנימי הוא מפרמט אותו ל-Ext3, וזה באסה..
למישהו יש ניסיון עם הממיר הספציפי הזה?
אם אני משתמש בפירמוט הפנימי הוא מפרמט אותו ל-Ext3, וזה באסה..
למישהו יש ניסיון עם הממיר הספציפי הזה?
כן, לי יש את הממיר הזה.
ממירים רבים אינם תומכים ntfs. אני מניח שמערכת ההפעלה אולי מבוססת על לינוקס בצורה כלשהיא, ומכאן התמיכה ב- etx3.
למה זה "באסה " (בעסה) ? זו אולי צורת ניהול הקבצים האמינה והטובה ביותר היום.
אם אתה מתעקש, נסה לפרמט את הדיסק ל- fat32 , אבל אז תהיה מוגבל לקבצים בגודל של פחות מ- 4 ג'יגה (קצת פחות מ-4 שעות, אמור להספיק לרוב ההקלטות).
ממירים רבים אינם תומכים ntfs. אני מניח שמערכת ההפעלה אולי מבוססת על לינוקס בצורה כלשהיא, ומכאן התמיכה ב- etx3.
למה זה "באסה " (בעסה) ? זו אולי צורת ניהול הקבצים האמינה והטובה ביותר היום.
אם אתה מתעקש, נסה לפרמט את הדיסק ל- fat32 , אבל אז תהיה מוגבל לקבצים בגודל של פחות מ- 4 ג'יגה (קצת פחות מ-4 שעות, אמור להספיק לרוב ההקלטות).
גם לי הייתה אותה בעיה, לבסוף נאלצתי להשתמש בפורמט של הממיר...
למרות כל הבאגים אני דווקא חייב לציין שלמרות שאומרים שרק החיבור הקדמי עובד עם כוננים קשיחים, אצלי גם החיבור האחורי עובד יפה עם הכוננן שלי (2.5" Seagate 320GB).
למרות כל הבאגים אני דווקא חייב לציין שלמרות שאומרים שרק החיבור הקדמי עובד עם כוננים קשיחים, אצלי גם החיבור האחורי עובד יפה עם הכוננן שלי (2.5" Seagate 320GB).
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

@oreach,
האם אתה משתמש באותו ממיר כמו שלי?
הממיר שלי מקום מה, אחרי שאני מפרמט את הכונן הקשיח (שהוא בדיוק אותו דבר כמו שלך, אגב) דרך הממיר, כל פעם שאני לוחץ על הקלטה (או אפילו על Pause) - הממיר קורס ומאתחל את עצמו.
אבא שלי לקח אותו לטלראן (הממיר שלו, אני רק עוזר), והבחור שם חיבר DOK משל עצמו, והראה לו איך הכל עבד בסדר בלי שהממיר יקרוס. אז הוא האשים את הכונן, למרות שזה אבסורד לחלוטין... הרי ביצעתי את הפרמוט דרך המכשיר, אז למה שזה לא יעבוד?
בדקתי אפילו את הכונן במחשב והוא עובד בסדר גמור.
יש לך מושג מה הבעיה?
הממיר שלי מקום מה, אחרי שאני מפרמט את הכונן הקשיח (שהוא בדיוק אותו דבר כמו שלך, אגב) דרך הממיר, כל פעם שאני לוחץ על הקלטה (או אפילו על Pause) - הממיר קורס ומאתחל את עצמו.
אבא שלי לקח אותו לטלראן (הממיר שלו, אני רק עוזר), והבחור שם חיבר DOK משל עצמו, והראה לו איך הכל עבד בסדר בלי שהממיר יקרוס. אז הוא האשים את הכונן, למרות שזה אבסורד לחלוטין... הרי ביצעתי את הפרמוט דרך המכשיר, אז למה שזה לא יעבוד?
יש לך מושג מה הבעיה?
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

@sathack,
ext3 זה באסה כי זה לינוקס, ולאף אחד אין לינוקס.
אם יום אחד אני אקח את הכונן וארצה לחבר אותו ל-PC, אני אצטרך להתחיל להתקין תוכנות מיוחדות שידעו לקרוא את זה, וזה מאבד מהניידות והנוחות.
ext3 זה באסה כי זה לינוקס, ולאף אחד אין לינוקס.
אם יום אחד אני אקח את הכונן וארצה לחבר אותו ל-PC, אני אצטרך להתחיל להתקין תוכנות מיוחדות שידעו לקרוא את זה, וזה מאבד מהניידות והנוחות.
כלומר- ווינדוס זה בעסה , לא לינוקס... 
ההתקנה של התוכנה שמאפשרת קריאת ext3 היא חד פעמית, כך שלא תצטרך "להתחיל" שום דבר.
התקן פעם אחת ושכח מהסיפור.
אני עצמי עוד לא ניסיתי, כי אינני צופה בקבצים שהקלטתי בשום מקום אחר פרט לממיר.
ההתקנה של התוכנה שמאפשרת קריאת ext3 היא חד פעמית, כך שלא תצטרך "להתחיל" שום דבר.
התקן פעם אחת ושכח מהסיפור.
אני עצמי עוד לא ניסיתי, כי אינני צופה בקבצים שהקלטתי בשום מקום אחר פרט לממיר.
shlomki כתב:@oreach,
יש לך מושג מה הבעיה?...
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

כל מעבר בין פלטפורמות זה באסה. אפשר להגיד את מה שאמרת על הרבה דברים אחרים שעובדים יפה בווינדוס ולא עובדים בלינוקס, כי זו פלטפורמה שונה.
ובגלל שווינדוס היא הפלטפורמה הכי נפוצה, אז להגיד לכל אחד שרוצה להעתיק לי משהו לכונן הנייד להוריד ולהתקין תוכנה (שאגב לא עובדת טוב בכל מערכות ההפעלה) זה מעיק. זה אף פעם לא יגמר ב"פעם אחת" להתקין תוכנה.
ובגלל שווינדוס היא הפלטפורמה הכי נפוצה, אז להגיד לכל אחד שרוצה להעתיק לי משהו לכונן הנייד להוריד ולהתקין תוכנה (שאגב לא עובדת טוב בכל מערכות ההפעלה) זה מעיק. זה אף פעם לא יגמר ב"פעם אחת" להתקין תוכנה.
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

?sathack כתב:shlomki כתב:@oreach,
יש לך מושג מה הבעיה?......
אני משתמש באותו ממיר כמו שלך.shlomki כתב:האם אתה משתמש באותו ממיר כמו שלי?
הממיר שלי מקום מה, אחרי שאני מפרמט את הכונן הקשיח (שהוא בדיוק אותו דבר כמו שלך, אגב) דרך הממיר, כל פעם שאני לוחץ על הקלטה (או אפילו על Pause) - הממיר קורס ומאתחל את עצמו....
התופעה שאתה מתאר קרתה לי בעבר כשעבדתי עם DOK שהממיר לא פירמט כפי שצריך, ובכל פעם שהוא ניגש לכתוב אליו, הוא קרס. רק פירמוט דרך המחשב פתר את הבעיה.