הדור הנוכחי של Realtek כנראה לא ידע לנגן את פורמטי האודיו המתקדמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
כפי שחלק מאיתנו כבר ניחשו, רוב הסיכויים שמזרימי המדיה מבוססי Realtek אשר נפוצים כיום, לא ידעו לבצע Bitstream לפורמטי האודיו המתקדמים. זוהי שמועה שהחלה כבר בנובמבר וצברה מומנטום בימים אלו.
אף מקור רישמי לא מוכן לאשר זאת מסיבות מובנות, אך מספר שיחות לא רישמיות אישרו את הדבר. המגבלה קיימת ברמת חומרה וכנראה שהמזרימי מדיה הנוכחיים ידעו לבצע רק פענוח ללא Bitstream.
הנה חלק מהמזרימי מדיה שלגביהם הידיעה רלוונטית:
Xtreamer
Play On!HD
DViCO TViX 6600
MPCCLUB פרסם ידיעה דומה.
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22875
אף מקור רישמי לא מוכן לאשר זאת מסיבות מובנות, אך מספר שיחות לא רישמיות אישרו את הדבר. המגבלה קיימת ברמת חומרה וכנראה שהמזרימי מדיה הנוכחיים ידעו לבצע רק פענוח ללא Bitstream.
הנה חלק מהמזרימי מדיה שלגביהם הידיעה רלוונטית:
Xtreamer
Play On!HD
DViCO TViX 6600
MPCCLUB פרסם ידיעה דומה.
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=22875
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
DVICO יפסידו הרבה כסף בזמן שאחרים ילכו למתחרות שלה.
היום (או בעידכוני הקשוחה הבאים)מזרימדיה בלי יכולת של פורמטים חדשים הוא לא מזרים.
היום (או בעידכוני הקשוחה הבאים)מזרימדיה בלי יכולת של פורמטים חדשים הוא לא מזרים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
אני חושב שחוץ מ Xtreamer אשר פרסמו הבטחה לתמיכה מסויימת בפורמטים בעמוד הראשי שלהם, אף יצרן אחר לא הבטיח זאת, אז אין פה ממש אשמה של אף יצרן.
DVICO אמנם לא פרסמו הבטחה לתמיכה בפורמטים החדשים, אבל הם נתנו ללקוחות להבין שהתמיכה תהיה בעדכוני הקושחה הבאים, בדומה ל 6500.
לגבי Xtreamer, שאלה היא איך גורמים להם לקבל בחזרה את הסטרימרים בגין פרסום כוזב (נראה לי בלתי אפשרי...)
לגבי Xtreamer, שאלה היא איך גורמים להם לקבל בחזרה את הסטרימרים בגין פרסום כוזב (נראה לי בלתי אפשרי...)
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תראה לשלם 300 דולר בשביל מכשיר(DVICO) או PLAY ON
שעולה 900 שח ולא לקבל את האופציה שבשביל הרבה זה אחד החשובים,אז אני שמח שקניתי את הA200 שבקשוחות הבאות יהיה
את היכולת הזו(למרות שאני מוכר את המכשיר,כדי לעבור לאח הגדול שלו שלדעתי היום עומד ראש ברש עם DUNE BASE
שעולה 900 שח ולא לקבל את האופציה שבשביל הרבה זה אחד החשובים,אז אני שמח שקניתי את הA200 שבקשוחות הבאות יהיה
את היכולת הזו(למרות שאני מוכר את המכשיר,כדי לעבור לאח הגדול שלו שלדעתי היום עומד ראש ברש עם DUNE BASE
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא ייאמן
לא מקנא בחנויות שמחזיקות סטוקים של המוצר.
נשמע מאוד הזוי.
אני חושב שהולכת להיות בעייה ענקית לחברות שבחרו במעבדים של רילטק - מה שבטוח - רילטק הולכים ליפול קשה בגלל זה.
לא חושב שהם יפלו קשה אם בכלל בגלל זה
לרוב הרוכשים גם ככה אין מערכות יקרות או ידע איך להפעיל כל דבר קטן
ורוב העולם גם ככה לא בנוי על אדיופילים
לי לדוגמה זה לא מזיז כל עוד הסטרימר ינגן את הקובץ בסטאריו באיכות נחמדה -לא צריך יותר מזה
לרוב הרוכשים גם ככה אין מערכות יקרות או ידע איך להפעיל כל דבר קטן
ורוב העולם גם ככה לא בנוי על אדיופילים
לי לדוגמה זה לא מזיז כל עוד הסטרימר ינגן את הקובץ בסטאריו באיכות נחמדה -לא צריך יותר מזה
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
זה לא רק הם ,זה גם היבואן בארץ (BUG)sufgi123 כתב:DVICO אמנם לא פרסמו הבטחה לתמיכה בפורמטים החדשים, אבל הם נתנו ללקוחות להבין שהתמיכה תהיה בעדכוני הקושחה הבאים, בדומה ל 6500.
לגבי Xtreamer, שאלה היא איך גורמים להם לקבל בחזרה את הסטרימרים בגין פרסום כוזב (נראה לי בלתי אפשרי...)...
למעשה הם אחראים באותה מידה כמו היצרן.
לאחר שיחה נוקבת אתם ,הם לא היו מוכנים לרשום באתר שלמכשיר אין תמיכה בפורמטים החדשים
אך לבסוף הוצע לי להחזיר את המכשיר ולקבל זיכוי מלא עבורו (באג)
תרוץ לשם לפני שהם יתחרטוshay820 כתב:זה לא רק הם ,זה גם היבואן בארץ (BUG)sufgi123 כתב:DVICO אמנם לא פרסמו הבטחה לתמיכה בפורמטים החדשים, אבל הם נתנו ללקוחות להבין שהתמיכה תהיה בעדכוני הקושחה הבאים, בדומה ל 6500.
לגבי Xtreamer, שאלה היא איך גורמים להם לקבל בחזרה את הסטרימרים בגין פרסום כוזב (נראה לי בלתי אפשרי...)...
למעשה הם אחראים באותה מידה כמו היצרן.
לאחר שיחה נוקבת אתם ,הם לא היו מוכנים לרשום באתר שלמכשיר אין תמיכה בפורמטים החדשים
אך לבסוף הוצע לי להחזיר את המכשיר ולקבל זיכוי מלא עבורו (באג)...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קרירין - אני מאמין שמי שרוכש את ה6600 יודע מה הוא קונה - לפחות חלק גדול.
מה גם שזה אומר שמהר מאוד יצטרכו להוציא סטרימר חדש שכן יתמוך.
מה גם שזה אומר שמהר מאוד יצטרכו להוציא סטרימר חדש שכן יתמוך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוב נו - פענוח...
אפשר לחיות עם זה...
אז לא תדלוק הנורה של הרסיבר - כמו בPS3.
רק צריך לקוות שהרסיבר תומך בזה.
אפשר לחיות עם זה...
אז לא תדלוק הנורה של הרסיבר - כמו בPS3.