חיבור lcd לממיר
שלום רב,
ברצוני לקנות פיליפס lcd 52' 7404 שהיא משדרת ב fhd.
הוט מציעים לי ממיר hd ב 2000 ש"ח או 31 ש"ח לחודש ובנוסף חבילת ערוצים hd ב39 ש"ח.
שאלותי: המחיר נשמע יקר מאוד, האומנם?
אם אני קונה ממיר רגיל sd - איך אראה בlcd הנ"ל
בברכה
ברצוני לקנות פיליפס lcd 52' 7404 שהיא משדרת ב fhd.
הוט מציעים לי ממיר hd ב 2000 ש"ח או 31 ש"ח לחודש ובנוסף חבילת ערוצים hd ב39 ש"ח.
שאלותי: המחיר נשמע יקר מאוד, האומנם?
אם אני קונה ממיר רגיל sd - איך אראה בlcd הנ"ל
בברכה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
גארי888,
התשובה מאוד פשוטה: אם תקנה ממיר רגיל לא תוכל לראות תכני HD דרך הכבלים. לא משנה איך המסך הנ"ל מציג תכני SD הם לעולם לא יתקרבו לאיכות HD במסך הזה שנועד/נולד לתכני רזולוציה גבוהה (ואני מדבר על שידורים חיים של משחקי ספורט שונים). סרטים וסדרות? זה כבר סיפור אחר...
אם זאת, תמיד תוכל לחבר ממיר רגיל (כמו ש-mp3lll אמר) ולצפות בתכני HD ממקורות אחרים כגון מחשב שולחני/נייד, סטרימר, HTPC, PS3, נגן BR וכו'.
התשובה מאוד פשוטה: אם תקנה ממיר רגיל לא תוכל לראות תכני HD דרך הכבלים. לא משנה איך המסך הנ"ל מציג תכני SD הם לעולם לא יתקרבו לאיכות HD במסך הזה שנועד/נולד לתכני רזולוציה גבוהה (ואני מדבר על שידורים חיים של משחקי ספורט שונים). סרטים וסדרות? זה כבר סיפור אחר...
אם זאת, תמיד תוכל לחבר ממיר רגיל (כמו ש-mp3lll אמר) ולצפות בתכני HD ממקורות אחרים כגון מחשב שולחני/נייד, סטרימר, HTPC, PS3, נגן BR וכו'.
1- אז 100Hz בצפייה בשידורי SD רגילים, מוסיף לשיפור האיכות?
באיזה מאפיינים יש הרגשה בשיפור איכות הצפייה?
2 - עוד שאלה בנוגע לצפייה בשידורי SD,
האם ככל שרזולוצית הטלויזיה גדולה יותר(רזולוצית FHD) אז התמונה בשידורי SD רגילים נראת בחלקה או ברובה - מפוקסלת....?
ולכן ככך שהרזולוציה נמוכה יותר, כך איכות תמונת שידורי SD היא יותר טובה?
האם אני בכיוון בשני המקרים?
האם ככל שרזולוצית הטלויזיה גדולה יותר(רזולוצית FHD) אז התמונה בשידורי SD רגילים נראת בחלקה או ברובה - מפוקסלת....?
האם אני בכיוון בשני המקרים?
אפשר התייחסות בבקשה?b007 כתב:1- אז 100Hz בצפייה בשידורי SD רגילים, מוסיף לשיפור האיכות?
האם אני בכיוון בשני המקרים?...
תודה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
b007,
1. בדרך כלל משתמשים ב-100Hz לתכני HD בשביל תנועה חלקה יותר ולדעתי מיותר השימוש בזה לתכני SD.
2. ככל שהרזולוציה של המסך גבוהה יותר אז מעבד התמונה עובד קשה יותר בשביל להציג תוכן SD באיכות סבירה. לכן מומלץ לשבת במרחק מסויים ממסכי FHD בכדי לא לסבול מפיקסילציה (בעיקר ממסכי LCD שכן מסכי פלאזמה מציגים תמונה איכותית יותר בצורה טבעית מתוכן SD).
1. בדרך כלל משתמשים ב-100Hz לתכני HD בשביל תנועה חלקה יותר ולדעתי מיותר השימוש בזה לתכני SD.
2. ככל שהרזולוציה של המסך גבוהה יותר אז מעבד התמונה עובד קשה יותר בשביל להציג תוכן SD באיכות סבירה. לכן מומלץ לשבת במרחק מסויים ממסכי FHD בכדי לא לסבול מפיקסילציה (בעיקר ממסכי LCD שכן מסכי פלאזמה מציגים תמונה איכותית יותר בצורה טבעית מתוכן SD).