שאלה לגבי חיבורים בפלזמה של פנסוניק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ofer_shml פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם

לחבר שלי יש בבית פלזמה של פנסוניק...עד היום היה לו ממיר של יס שבצד של הממיר זה 21 פינים ולפלזמה זה מתחבר ב- s-video
בנוסף היה לו די וי די שמחובר בכבל VGA
הבעיה היא שעכשיו הוא קנה די וי די חדש של APEX שקורא divx ובדיוידי החדש אין יציאה של VGA אז רציתי לחבר אותו בצורה אחרת אבל התברר לי שבטלוויזה אין יותר כניסות ..יש שם רק s-video שתפוס כבר ע"י המייר ועוד שני VGA...האם הגיוני שפלזמה לא יהיה לפחות איזה כניסה RCA פשוטה או RGB????
מה שכן ניסתי לעשות זה פשוט ניתקתי את ה-21 פינים מהמיר של יס וחברתי אותו לדי וי די החדש ורואים בפלזמה בשחור לבן ...נסיתי לשחק בכל ההגדרות גם בפלזמה וגם בדי וי די וזה לא מסתדר ( בטלוויזה אחרת כן רואים בדי וי די טוב)...יכול להיות שזה בגלל שהכבל צד אחד זה 21 פינים וצד אחר זה s-video ???
בכל מקרה ...אין אני אמור לחבר לו את הדי וי די לטלוויזיה???????

תודה לעוזרים

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

היי ofer_shml,
לפי התיאור שלך נראה שה-DVD לא תומך בהגדרת S-VHS.
רשמת שבזמן שה-DVD חובר לטלויזיה אחרת ראו טוב = רשום כיצד חיברת לטלויזיה שצפו בה טוב.
תבדוק טוב במפרט של ה-DVD האם ביציאת SCART שלו ניתן להגדיר S-VHS
בדר"כ בSETUP של הDVD ניתן לשנות בין PAL ל- RGB ול-COMPONENT או ל-S-VHS (כמובן שכל DVD
ווהגדרות שלו...)

ofer_shml פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 140
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

בהגרות של הדי וי די נסיתי לשחק בכל ההגדרות --שניתי את זה גם ל - RGB וגם לקומםנט ...אני לא זוכר שהיה שם משהו שקשור ל s-VHS
בטלוויזיה השנייה שראו טוב חיברתי את הדיוידי למממיר של יס עם כבל 21 פינים משני הצדדים ושכיבתי את הממיר של של יס ראו את הדי וי די בסדר גמור...
ומה עם החיבורים שיש בפלזמה....הגיוי שאין שם כניסת של RCA (בננה צהובה פשוטה)???

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תבדוק בכניסות יכול להיות שזה מופיע כ- COMPOSITE - אם יש כניסה כזו תוכל לחבר בעזרת כבל RCA .
מה הדגם של הפלאזמה?
-golan-

emordeko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

למה לא לחבר את הדיוידי לפלזמה ב קומפוננט?
זה יתן לך איכות טובה יותר

golan-rca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

נכון חיבור הקומפוננט הכי עדיף מבחינת לחבר את ה-DVD.
פשוט ofer_shml רשם : "התברר לי שבטלוויזה אין יותר כניסות ..יש שם רק s-video שתפוס כבר ע"י המייר ועוד שני VGA...האם הגיוני שפלזמה לא יהיה לפחות איזה כניסה RCA פשוטה או RGB????"
לא סביר שאילו היציאות היחידות שיש במסך...תבדוק טוב בצידי המסך ובתחתית האם עברת על כל היציאות שקיימות.
-golan-

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים

שליחה #7 

אני אנחש שהוא רכש בזמנו (או החליף) מודול VGA נוסף עבור ה-DVD שלו ומודול Svideo\composite .

אני מניח שהוא יכול להשתמש בכבל Component to VGA (סביר להניח שכניסת ה-VGA שלו תומכת בקומפוננט).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”