BFBC2 - מישהו איתי?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ztamackao פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

זהו, שריינתי את BFBC2 דרך SHOPTO, אני עדיין יכול לבטל, ומתלבט אם להזמין את הגרסא האסייתית דרך PA , פחות איזה 40 שקל, אבל היה לי איתם נסיונות לא משהו.
בכל מקרה, מישהו פה בדמו? יהיה נחמד לשחק ביחד קצת.
אני רשום בשרשור שמות , וכל מי שמשחק מוזמן להוסיף אותי.

נ.ב. יצא 240 ש"ח כולל משלוח. (לעומת 195-200 ב- PA)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

מצטער ידידי, אני עדיין תקוע ב COD6 לפחות עד ה Prestige הראשון...
Need more cowbell

בני_פו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

קניתי בסטים,
50$

ztamackao פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

בני_פו כתב:קניתי בסטים,
50$
...
אני מניח שאתה מתכוון לגרסת ה-PC (או שסטים גם שולחים משחקים? )

בכל מקרה , היום קיבלתי מייל מ-SHOPTO על עדכון מחיר, הורידו 4 ליש"ט.

XplosivE
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0

שליחה #5 

בהחלט עדיף שופטו מאשר PA, גם אם זה כמה שקלים יותר.
אני חורש על הדמו, היוזר שלי GlockX9mm , בPS3 כמובן.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

אני אחד מהחובבים המושבעים של המשחק הזה , למרות שלצערי הדמו שיצא עכשיו הרבה פחות טוב מהבטא שיצאה אז אני קצת חושש עכשיו לקנות את זה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

XplosivE כתב:בהחלט עדיף שופטו מאשר PA, גם אם זה כמה שקלים יותר.
...
למה עדיף שופטו? תהליך קניית ה DLC בחנות האירופאית הרבה יותר מסורבל מבחנות האמריקאיתץ

ztamackao פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אוריאל כתב:אני אחד מהחובבים המושבעים של המשחק הזה , למרות שלצערי הדמו שיצא עכשיו הרבה פחות טוב מהבטא שיצאה אז אני קצת חושש עכשיו לקנות את זה
...
אני ממש לא מבין למה.
בפעמים שכן הצלחתי להתחבר לבטא, לא נהנתי כמו שאני נהנה עכשיו.
אתה יכול לפרט?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

בבטא (לפחות במפה שהיתה זמינה שם) המשחק היה מבחינתי מאוזן בצורה מושלמת (כמעט , למעט נק' אחת שעוד שניה אני ארחיב עליה)
האיזון בין הclassים השונים היה מעולה והשימוש ברכבים היה מאוד נח ומעבר לכך לא נתן למי שמשתמש בו כח בלתי מוגבל , גם המבנה של הבסיסים שעליהם צריך להשתלט היה מושלם לכל היחידות הלוחמות כך שלכל יחידה היתה דרך "אופטימלית" לנוע ממקום למקום ולתרום לקרב.
לעומת זאת , בדמו המפה ממש , אבל מ מ ש גורמת למשחק להיות לא מאוזן , שיחקתי בו המון ונדירות הפעמים שהצוות התוקף מנצח , מספיק שיתוף פעולה ממש מינימלי של הצוות המגן בשביל שהצוות התוקף יהיה פשוט חסר אונים , יש המון מקומות שכלים כמו טנקים והרכבים עם המכונות ירייה יכולים לעמוד כך שהם מעט חבויים ואז אין לאף אחד אפשרות להתקרב אליהם בלי להחשף (מה שמונע הנחת C4 על הדופן).מאחר שרוב האנשים שמשחקים במשחק הזה הם לא צלפי על מהצבא האדום אז אף אחד גם לא יכול להשמיד רכב בRPG אחד , מה שגורם לזה שכדי לירות RPG אתה חייב להחשף ולירות אחד ואז אתה מת מיד כי אתה חשוף , אז כדי להשמיד כלי רכב( בהנחה שאין לידו מהנדס שמתקן אותו כל הזמן) אתה צריך למות פעמיים לפחות כדי להשחיל לו 3 טילים , ואם יש מהנדס לידו אז פשוט אין לך שום סיכוי כי עד שאתה עושה RESPAWN ומגיע לשם הוא כבר מתקן את הרכב.כל זה בכלל בלי להתחיל לדבר על זה שיש שם מסוקי קרב שאין לך שום סיכוי שבעולם לפגוע בהם עם RPG (וגם יש לך רק 3 או 4 טילים) ולפחות ברמה שאני נמצא בה(10) אין שום כלי נשק שיכול להזיק להם , אלא אם כן אתה פוגע בהם בדרך נס.

ועכשיו לנק' הקריטית ביותר , אהבתי מאוד את זה שכדי שצלף יהרוג מישהו ביריה אחת הוא חייב לפגוע בו בראש,אבל לעומת זאת , לא הגיוני בכלל שכדי להרוג מישהו עם נק"ל צריך לרוקן עליו מחסנית שלמה (במקרה הטוב), בנוסף (ופה נכנס קטע טכני שאני לא לגמרי מבין בו אז תעזרו לי) המשחק מרגיש שהוא זורם לאט (למרות שהוא לא) והתגובות של השחקן שאתה משחק איתו לא מיידיות, יכול להיות שזה רק נראה ככה כי המשחק (אולי) רץ בFPS נמוך , אבל הוא לא מרגיש חלק והשליטה קצת נותנת הרגשה של איטיות (ואני לא מדבר על איטיות בקצב ההתקדמות או על הזמן שלוקח להגיע ממקום למקום - אין לי בעיה שהמשחק דורש מחשבה ולא סתם לרוץ ולרסס כמו איזה ילד בן 3) .
קיימת גם בעיה (האמת זו לא בדיוק בעיה , אלא סתם משהו שאני רואה כחיסרון) בנתונים שאתה יכול לקבל תוך כדי משחק , לא ברורה לי שיטת הניקוד של המשחק ואין לך שום אפשרות לדעת (במהלך המשחק) כמה אנשים הרגת , כמה פעמים מתת וכו'.אני חושב שזה נעשה ע"מ למנוע את תיסמונת COD שבה ילדים בני 10 הורסים את המשחק הקבוצתי בגלל שהדבר היחיד שמעניין אותם זה היחס הריגות/מיתות שלהם ,אבל בכל זאת לדעתי זה חיסרון.
לגבי השרתים של EA , הם תמיד ידועים בבעיות שלהם ובקריסות (ויעידו שחקני פיפא) , ובתור מי שמשתמש בשרתים שלהם המון (פיפא 09 פיפא 10 ופיפא בPSP ) אני מקווה שהם יעמדו בכבוד בעומסים האלה ולא יצרו ניתוקים ולאגים . בבטא לא היו שום בעיות ולעומת זאת בדמו יש המון בעיות שרתים.המון אנשים כלל לא מצליחים להתחבר.
נקודה אחרונה לרעתו של המשחק היא העובדה שאי אפשר לשכב , זה פשוט הזוי (במיוחד לצלפים) , אחרי הבטא הייתי בטוח שיתקנו את זה אבל לא שינו את זה וחבל .

ztamackao פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

בחלק מהדברים אני מסכים איתך.
הקטע עם השכיבה באמת לא קשור למציאות, ואם רוצים ריאליזם, אז זה א"ב של ריאליזם. בן אדם יכול לשכב.

לגבי האיזון, אני ממש לא מסכים איתך. בוא נגיד שאולי ב-10 אחוז מהמקרים ההגנה מנצחת בצורה מוחלטת (הכוונה לכך שאפילו הבסיס הראשון לא נכבש), וזה בדרך כלל לא קורה כאשר הקבוצות מאוזנות מבחינה מספרית ורמת משחק.
לא שמתי לב לכך שהמשחק איטי, אבל לא יצא לי לשחק ביותר מדי SHOOTERS ב-PS3.

גם אני מקווה שהשרת יעמוד בכמות השחקנים, כרגע אני מצליח להתחבר כמעט תמיד (נניח 90%+).

יכול להיות שהקטע עם המחסנית הוא מהפינג שנוצר, ועד שאתה רואה את השחקן מת את ממשיך לירות עוד כמה כדורים.

בנוגע למה שכתבת על RPG, אז במידה והקבוצה שלך מאוזנת מבחינת CLASS, מספיק שיהיו 3-4 מהנדסים ועוד 2 שיאיישו AT נייח כדי להדוף כל מתקפת טנקים.

מסוקים אפשר להפיל בעזרת מקלע נייח, או בעזרת מקלעים שיש על גבי הטנקים והנגמשים.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

הבעיה היא לא להדוף מתקפת טנקים , הבעיה היא לתקוף כאשר המגנים משתמשים בטנקים

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

לגבי כמה שצריך לירות זה לא עניין של פינג , בדקתי קצת לעומק וזו טענה שמופעיה אצלם בפורומים ע"י המון שחקנים, ומן הסתם אין הרבה משחקים שההנגנה מנצחת בלי להפסיד אפילו בסיס אחד , אבל בסופו של דבר ב90% מהמשחקים ששיקחתי בסוף ההגנה ניצחה.
לגבי מסוקים , אני מניח שאתה צודק ואפשר להשמיד אותם עם מקלעים אבל כמו שרשמת צריכים להיות בקבוצה שלך לפחות 6 שחקנים , מה שאומר שצריך לפחות 12 בסה"כ והרבה פעמים אין 12 שחקנים במשחק.לגבי התחברות לשרתים אתה צודק , באמת ב90% מהמקרים מצליחים להתחבר , הבעיה היא ש90% זה לא מספיק , אם אני משלם על משחק , אני רוצה לשחק בו מתי שבא לי , לא מתי שEA לא עמוסים

XplosivE
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

Malcontent כתב:למה עדיף שופטו? תהליך קניית ה DLC בחנות האירופאית הרבה יותר מסורבל מבחנות האמריקאיתץ
...
למה מסורבל?, הרי יש כבר כרטיסי PSN להורדת DLC אירופאי שאפשר לקנות דרך שופטו עצמם, את הקוד מקבלים לאימייל.
חוץ מזה שהמשלוח מ PA ללא מעקב, לוקח לו להגיע במקרה הטוב 3-4 שבועות, במקרה הפחות טוב הוא לא מגיע בכלל.

ztamackao פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

XplosivE כתב:בהחלט עדיף שופטו מאשר PA, גם אם זה כמה שקלים יותר.
...
ניסיתי להוסיף אותך לרשימת החברים שלי, אבל יש לך יותר מדי חברים או משהו בסגנון.

XplosivE
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

פיניתי מקום, אתה מוזמן לנסות שוב :-)

בני_פו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

איזו כאפה, אני היחידי שישחק את זה על PC ?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

בני_פו כתב:איזו כאפה, אני היחידי שישחק את זה על PC ?
...
כשלוקחים בחשבון שאתה בפורום קונסולות אז רוב הסיכויים שכן

בני_פו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

הבנתי את הראש...
כנראה שלקחתי את זה צעד אחד קדימה

שלח תגובה