מהו הטלפון סלולרי עם הסאונד הכי טוב במוסיקה?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
levikon פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם. מחפש טלפון סלולארי שיש לו את הנגן מוסיקה והסאונד הכי טוב בעולם הניידים. האם יש טלפון שמשתווה לאיכות של Iaudio I7? זה הנגן שיש לי כרגע, והסאונד בו מעולה עם אוזניות טובות. האם יש פלאפון שמשתווה לאיכות שלו (אולי עולה עליה)?

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

זאת שאלה מאוד סוביקטיבית. כל אחד שמע קצת אחרת אך אתה צודק כי תלוי גם בגורם איכות האוזניות.
אני חושב שהטלפון עם הסאונד הטוב ביותר הוא האייפון. (בדומה לאיכות הסאומד של האייפוד טאץ)
צבי וורובל

levikon פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה על התגובה. הבעיה שלי עם האייפון היא שאם הוא נשמע כמו האייפוד אז הסאונד שלו לא משהו בכלל. הייתי שבוע עם אייפוד טאצ' וכל פעם הצטערתי מחדש שהאיאודיו שלי בתיקון. הסאונד של האייפוד איכשהו נשמע חלול. חשבתי על אייפון, אהבתי מאוד את הממשק שלו, אבל בסאונד הוא לא מתקרב לצערי ל Iaudio\Cowon...

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

בוא נגיד, מכל מכשירי UMTS שיש בפלאפון אני יכול לציין לטובה רק את ה W995 של סוני אריקסון, את Samsung M7603 DJ (יופי של סאונד אבל ממשק טאץ' נוראי) וכמובן את iPhone. בדקתי את כולם עם אוזניות קשת של Panasonic (פשוטות של כ80 שקל) ועם אוזניות DJ של Technics.
התרשמתי לרעה מדיסטורשן ברוב מכשירי N של נוקיה. N85 ו N86 נשמעים גרוע בצורה דומה. ה N97 לא זכור לי לטובה וגם ה E72 החדש נשמע בינוני מינוס.
נכון להיום, אם אתה מחפש מכשיר סלולר שישלב נגן מוזיקה האופציה היחידה שלך היא Sony Ericsson אם יש לחץ בכיס (סדרת W, לא משהו אחר) או כמובן ה iPhone
Need more cowbell

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #5 

יש באייפון (כמו באייפוד) גם אקולייזר שתוכל לשחק איתו כך שתוכל להגיע לצליל הרצוי.
אני הייתי מנסה אולי גם את אחד הניידים החדשים של סוני אריקסון (אבל רק בתחום של המוסיקה), מלבד זאת, זה אף פעם לא היווה את הנקודה שעליה התעכבתי בבחירת סלולרי, מספיק לי לשמוע באיכות סבירה פלוס (עם האייפון אני גם משתמש כפלייבק כשאני מתופף, כשהוא מחובר למגבר סטריאופוני או לאזניות, וזה יותר מאשר מספק אותי).
בכל אופן, אתה הצבת רף יחסית גבוה כשאתה מכוון לצליל של נגן ייעודי ברמה של Iaudio I7, עד כמה שאני יודע (לא יצא לי להתנסות) הוא נגן איכותי מאד.

levikon פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

תודה על התגובות. חשבתי להחליף את הנייד הישן שלי (נוקיה בן שנתיים וחצי עם מקשים שבורים וסוללה שמחזיקה בקושי יום אחד בלי שיחות) ועל הדרך להפטר מנגן מדייה שנמצא איתי קבוע, אבל אני אצטרך כנראה לחשוב על זה מחדש. אני מבין שאין איזשהו נייד שהוא רפרנס בתחום. חבל שאין איזשהי שותפות או עבודה משותפת בין COWON ל-HTC לדוגמא. יכל להיות מעניין ביותר...

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #7 

levikon כתב:תודה על התגובות. חשבתי להחליף את הנייד הישן שלי (נוקיה בן שנתיים וחצי עם מקשים שבורים וסוללה שמחזיקה בקושי יום אחד בלי שיחות) ועל הדרך להפטר מנגן מדייה שנמצא איתי קבוע, אבל אני אצטרך כנראה לחשוב על זה מחדש. אני מבין שאין איזשהו נייד שהוא רפרנס בתחום. חבל שאין איזשהי שותפות או עבודה משותפת בין COWON ל-HTC לדוגמא. יכל להיות מעניין ביותר...
...
תשמע, אני לא חושב שאתה חייב את האיכות המקסימלית בנגן נייד. לדעתי האייפון ומכשירי SE נותנים סאונד סביר בהחלט (לדעתי האישית הסאונד טוב מאוד).
Need more cowbell

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #8 

בחוץ יש רעשים של מכוניות ואנשים.. אפילו אם יש קצת עיוות הוא זניח לדעתי. אולם אופצייה של איקולייזר מוסיפה הרבה.

corlenius
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

NOKIA 3250 ,המכשיר הכי טוב שנותן תמורה הכי טובה כל מה שקשור למוסיקה ורמקול .
אומנם הדגם הוא כבר בן 4 שנים
אך במוסיקה הוא עדיין אחד החזקים 8)

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”