:הל:חודש אהבת הסרטים בערוץ Yes1 - לכבוד האוסקר !

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

[pressrelease]
החגיגה הגדולה של ערוצי הסרטים חוזרת עם Yesmovies 2010. חודש שלם של סרטים שאנחנו אוהבים לראות ואוהבים לאהוב. מהקלאסיקות הגדולות של הקולנוע, דרך הסרטים האהובים של כל הזמנים ועד לבכורות הגדולות. ערוץ Yes1 יארח ארבעה שבועות של כיף, התרגשות וקסם על המסך בבית, החל מה-7.2.10. (היום!)

במסגרת האירוע ישודרו בכל יום: רצועת קלאסיקות יומית - הקאנון של עולם הקולנוע, רצועת סרטי אייטיז יומית, וכמובן מדי ערב בשעה 21:30 תשודר "המלצת היום".

בסופי השבוע במסגרת הספיישל: בין התאריכים 12-13.2. סופ"ש סרטי וודי אלן. במסגרת הספיישל ישודרו בבכורה בלעדית הסרטים: ויקי כריסטינה ברצלונה וחלומה של קסנדרה. בנוסף ישודרו הקלאסיקות המוכרות והאהובות: לפרק את הארי, כולם אומרים אני אוהב אותך, אליס, נקודת מפגש, בננות, פשעים ועבירות קלות ועוד.

שלושת סופי השבוע הנוספים יהיו בסימן הפרס המוזהב - ובמסגרתם ישודרו כ-50 סרטים שזכו בפרס האוסקר הנחשק, בשלל קטגוריות. במהלך סופי השבוע הללו ישודרו הבכורות הגדולות של החודש - כולם סרטים שהיו מועמדים ו/או זכו באוסקר. בין הסרטים אשר ישודרו: ג'ונו, ההחלפה, האורח, מילק, לסגור מעגל, חלון פנורמי, סיפורו המופלא של בנג'מין באטון ועוד.

וב-7.3.10, יום שידור טקס האוסקר ה-82, יערך יום מחווה לאנשים שנפטרו במהלך 2009, ביניהם פטריק סוייזי, בריטני מרפי, מייקל ג'קסון ועוד. לאחר מכן שידור בכורה ארצי בלעדי של הסרט המדובר והחשוב - THE HURT LOCKER ("מטען הכאב") ולבסוף - שידור ישיר של השטיח האדום וטקס האוסקר; הגרסה הערוכה והמתורגמת של הטקס תשודר גם היא ב-yes1, ביום שלישי 09 למרס בשעה 21:30.

הודעה מטעם Yes
[/pressrelease]

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אתה עובד יס?

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

לראשונה בהיסטוריה קיים סיכוי סביר שהזוכה בפרס הסרט הטוב ביותר לא יוקרן בכלל בקולנוע בארץ ויוקרן בבכורה ארצית בטלוויזיה לפני טקס האוסקר. בקטע הזה יס ממש שיחקו אותה. ואגב, הסרט ישודר גם ב - HD.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

נשמע די טוב . אבל נראה את יכולת השידור של יס ב HD .
הכוונה היא לרוחב הפס שיש תקצה לשידור בערוץ הסרטים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

9000es,

להערכתי הם לא מתכננים לשנות בנושא הזה דבר.

אגב רוחב סרט, ראיתי כמה דוגמאות של תוכן H264 שקודד בקצבים נמוכים במיוחד (3-4Mbps) ביחס למה שאנחנו רגילים ועדיין נראה מדהים. זה הכל תלוי בפרמטרים וביכולות של ה-ENCODER.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

אני אישית לא חושב שיש בעיה כל שהיא עם איך שהסרטים משודרים כיום ב- HD של yes. ראיתי אתמול את יס-מן - נראה פשוט מצוין. אני חושב שלכל אחד יש ציפיות אחרות ואני מקווה שלא מתבצעות השוואות מול בלו-ריי שהוא כמובן ייראה טוב יותר (רזולוציה ו- bitrate גבוהים יותר).

בסה"כ מדובר ב- bitrate של 8.5Mbp/s בממוצע - זה לא ישתנה כי לא נראה שהם מתכננים להפחית את מס' הערוצים מ- 7 ערוצים במשיב.
אם הסרט "מטען הכאב" ישודר ב- DD5.1, אז זה ישאיר לוידאו רק 7Mbp/s - לא משהו, אבל אני לא חושב שזה יפחית את החדות של הסרט. אחרי הכל כבר שודרו סרטים ב- DD5.1 והם עדיין נראו מצויין.

מבחינת נקיון התמונה והחדות שלה - בסרטים החדשים המשודרים - הצבעים רוויים מאוד ונעימים, התמונה מפורטת וחדה וממרחק של יותר מחצי מטר (שאני מאמין שהרוב המוחלט של בעלי טלוויזיות גדולות רואים במרחק הגדול מחצי מטר) גם השפעות הכיווץ של המקודד כבר לא מורגשות. סה"כ בסדר גמור. אני מחכה לשידור של גלדיאטור ביום שבת ב- yes movies HD - לא יצא לי לראות אותו עדיין ב- HD של yes, ובהתחשב שגרסת הבלו-ריי של הסרט הזה על הפנים - זה המקום הכי טוב שנותר כדי לראות את הסרט הזה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”