איזה סטרימרים בתקציב מוגבל תומכים ב-Audio-HD ותפריטי BDRIP בסיסיים?
שכחת מכס בשיעור של 16% (בנוסף למע"מ)liorreem כתב:המחיר באתר שלהם 179$ = 680 ש"ח
משלוח 45$ = 170 ש"ח
סה"כ 850 ש"ח
עם מע"מ על הכל: 990 ש"ח
שכחתי משהו?...
לגבי אודיו HD , הוא מנגן כרגע בריפים מלאים של BD , ובעדכונים הבאים הוא ינגן בכל הקבצים .
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
רק בגרסאות הבאות יתמוך בפורמטים המתקדמים של אודיו???
באתר שלהם הם כותבים במפורש שהם נתמכים:
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... item_id=20
באתר שלהם הם כותבים במפורש שהם נתמכים:
http://www.popcornhour.com/onlinestore/ ... item_id=20
מה הקשר בין יכולות ניגון Blu-ray מלא ליכולות ניגון אודיו HD ???
יש לי היום HDX1000 , אין לו יכולות ניגון ריפים של Blu-ray אבל הוא מנגן ללא קושי אודיו HD .
ההבדל בין A200 ל C200 הוא שה A200 לא תומך תפריטים מלאים של Blu-ray כלומר הוא לא יודע לנגן ריפים מלאים של Blu-ray , אבל קבצי m2ts עם אודיו HD הוא ינגן (לאחר עדכון קושחה) ללא קושי - ה A110 עושה זאת כבר היום.
יש לי היום HDX1000 , אין לו יכולות ניגון ריפים של Blu-ray אבל הוא מנגן ללא קושי אודיו HD .
ההבדל בין A200 ל C200 הוא שה A200 לא תומך תפריטים מלאים של Blu-ray כלומר הוא לא יודע לנגן ריפים מלאים של Blu-ray , אבל קבצי m2ts עם אודיו HD הוא ינגן (לאחר עדכון קושחה) ללא קושי - ה A110 עושה זאת כבר היום.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ה A110 מנגן אודיו HD ללא בעיה בקבצי m2ts.
ה A200 לא.
כפי שזיו אמר, צריך לצאת עדכון בהמשך השנה. לדעתי מי שמעוניין ב אודיו HD עדיף שימתין ליציאת העדכון ויראה שאכן התמיכה מתווספת, או שירכוש מכשיר אחר.
ה A200 לא.
כפי שזיו אמר, צריך לצאת עדכון בהמשך השנה. לדעתי מי שמעוניין ב אודיו HD עדיף שימתין ליציאת העדכון ויראה שאכן התמיכה מתווספת, או שירכוש מכשיר אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
יש גם את ה HDX BD-1 אשר מכיל תמיכה כזאת כבר היום, ללא צורך בהסתמכות על עדכוני קושחה עתידיים.
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לסיכום כל הסטרימרים הזולים (סביב ה-1000 ש"ח):
אקסטרימר - לא תומך כלל בתפריטי - BDRIP ולא בפורמטי אודיו HD
פופקורן A200 - לא תומך כלל בתפריטי - BDRIP אבל תומך בפורמטי אודיו HD
HDX BD1 - תומך עקרונית בתפריטי - BDRIP אבל נכשל ב-70% מהמקרים (לפי המבחן של זיו) ותומך בפורמטי אודיו HD. לא תומך בעברית מלאה.
מאחר ואני מייעד את המכשיר לחבר שהוא משתמש בסיסי, אני אתעקש על מכשיר שמזהה תפריטי BD מלאים ולא קבצים בדידים, ולכן נראה שעדיין לא מצאתי את המכשיר המיועד.
אולי TVIX 6500 יד שניה?
אקסטרימר - לא תומך כלל בתפריטי - BDRIP ולא בפורמטי אודיו HD
פופקורן A200 - לא תומך כלל בתפריטי - BDRIP אבל תומך בפורמטי אודיו HD
HDX BD1 - תומך עקרונית בתפריטי - BDRIP אבל נכשל ב-70% מהמקרים (לפי המבחן של זיו) ותומך בפורמטי אודיו HD. לא תומך בעברית מלאה.
מאחר ואני מייעד את המכשיר לחבר שהוא משתמש בסיסי, אני אתעקש על מכשיר שמזהה תפריטי BD מלאים ולא קבצים בדידים, ולכן נראה שעדיין לא מצאתי את המכשיר המיועד.
אולי TVIX 6500 יד שניה?