LG KC910 מסך התפוצץ לאחר הטענה - נפתר לשביעות רצוני
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
שלום,
לפני 8 חודשים רכשתי לאישתי מכשיר מחברת פלאפון של חברת LG דגם KC910, משכיר עם מסך מגע ממנו היא מרוצה מאוד.
ביום רביעי האחרון המכשיר צפצף עקב סוללה חלשה ואישתי חיברה אותו למטען לצורך הטענה.
לאחר שהוטען מספר שעות, אישתי ניסתה להשתמש במכשיר ושמה לב שאין תצוגה.
היא סברה כי המכשיר כבה וניסתה להדליקו אך גם זה לא הועיל.
שלחתי אותה למרכז שירות של פלאפון, כי המכשיר עדיין באחריות. ושם למרבה ההפתעה נאמר לה כי המסך(הפנימי) שבור וכי זה אינו מכוסה במסגרת האחריות.
אישתי טוענת בתוקף כי המכשיר לא נפל או קיבל מכה כלשהי אך הם טוענים בכל תוקף כי אותם זה לא מעניין ואם אני רוצה תיקון עליי לשלם 250 שקלים או להצטרף לביטוח לשנה בעלות של 39 שקלים לחודש ובמסגרת הזאת המכשיר יתוקן.
כמובן שאיני מוכן להצעות הנ"ל וביקשתי לפנות ליבואן של המכשיר ברימאג תקשורת.
נאלצתי להזיע מעט על מנת להגיע אליו ושם נאמר לי שאצטרף לחכות לשעה 15:00 על מנת לדבר עם מישהו שיוכל לעזור לי.
כבר גיביתי עצמי למקרה שגם שם אתקל בסירוב ומצאתי קיט להחלפת מסך בעלות של 100 שקלים כולל משלוח.
אבל אני מצפה שהאחריות תכובד ושהמכשיר יתוקן במסגרת האחריות.
אני מאוד מאוד מאוכזב מחברת פלאפון גם ככה והמקרה הזה הוסיף משנה תוקף.
מזה 8 חודשים שאני מנוי אצלם הם לא טורחים לשלוח לי חשבוניות וגובים ממני סכומים גבוהים ממה שסוכם עימם בזמן עריכת החוזה.
הם טוענים כל הזמן שחרגתי כמעט בכל דבר (בעיקר בגלישה) למרות שאני עם תוכנה שמודדת את כמות ה-DATA הם עדיין טוענים שאישתי מורידה משחקים למרות שהיא בכלל לא גולשת.
למזלי(או שלא) נותרו לי 10 חודשים במסדרת ההתחייבות ולאחריה אני עובר לשיטת PRE-PAID.
יותר יקר אבל ככה אני בשליטה.
לסיכום,
מה אתם ממליצים לעשות אם היבואן לא יתן לי פתרון?
לפני 8 חודשים רכשתי לאישתי מכשיר מחברת פלאפון של חברת LG דגם KC910, משכיר עם מסך מגע ממנו היא מרוצה מאוד.
ביום רביעי האחרון המכשיר צפצף עקב סוללה חלשה ואישתי חיברה אותו למטען לצורך הטענה.
לאחר שהוטען מספר שעות, אישתי ניסתה להשתמש במכשיר ושמה לב שאין תצוגה.
היא סברה כי המכשיר כבה וניסתה להדליקו אך גם זה לא הועיל.
שלחתי אותה למרכז שירות של פלאפון, כי המכשיר עדיין באחריות. ושם למרבה ההפתעה נאמר לה כי המסך(הפנימי) שבור וכי זה אינו מכוסה במסגרת האחריות.
אישתי טוענת בתוקף כי המכשיר לא נפל או קיבל מכה כלשהי אך הם טוענים בכל תוקף כי אותם זה לא מעניין ואם אני רוצה תיקון עליי לשלם 250 שקלים או להצטרף לביטוח לשנה בעלות של 39 שקלים לחודש ובמסגרת הזאת המכשיר יתוקן.
כמובן שאיני מוכן להצעות הנ"ל וביקשתי לפנות ליבואן של המכשיר ברימאג תקשורת.
נאלצתי להזיע מעט על מנת להגיע אליו ושם נאמר לי שאצטרף לחכות לשעה 15:00 על מנת לדבר עם מישהו שיוכל לעזור לי.
כבר גיביתי עצמי למקרה שגם שם אתקל בסירוב ומצאתי קיט להחלפת מסך בעלות של 100 שקלים כולל משלוח.
אבל אני מצפה שהאחריות תכובד ושהמכשיר יתוקן במסגרת האחריות.
אני מאוד מאוד מאוכזב מחברת פלאפון גם ככה והמקרה הזה הוסיף משנה תוקף.
מזה 8 חודשים שאני מנוי אצלם הם לא טורחים לשלוח לי חשבוניות וגובים ממני סכומים גבוהים ממה שסוכם עימם בזמן עריכת החוזה.
הם טוענים כל הזמן שחרגתי כמעט בכל דבר (בעיקר בגלישה) למרות שאני עם תוכנה שמודדת את כמות ה-DATA הם עדיין טוענים שאישתי מורידה משחקים למרות שהיא בכלל לא גולשת.
למזלי(או שלא) נותרו לי 10 חודשים במסדרת ההתחייבות ולאחריה אני עובר לשיטת PRE-PAID.
יותר יקר אבל ככה אני בשליטה.
לסיכום,
מה אתם ממליצים לעשות אם היבואן לא יתן לי פתרון?
נערך לאחרונה על ידי shraga007 ב 09/02/2010 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
שרגא יש לך3 אפשרויות:
1) תחכה להצעה מהיבואן ואם הוא לא יעזור תשלם את עלות התיקון וזהו.
2)תתקשר אל פלאפון כל יום ותשגע אותם במשך שבוע, שיחות הטלפון יעלו לך כמו עלות התיקון אבל בסוף הם יהיו מוכנים לתת לך אולי טלפון חדש רק שתרד מהם כבר
.
3)תתקן את הטלפון לבד.
אני הסתובבתי הרבה זמן עם טלפון מקולקל שהשיחות היו מתנתקות כל הזמן ואורנ"ג לא היו מוכנים להחליף לי אותו מבלי להתחייב לשנה וחצי (נתנו הצעות מחיר לא הגיוניות), היות ואני לא אוהב את השיטה הזאת שבה אתה בכיס שלהם לא הסכמתי ובסוף קניתי טלפון נייד חדש ברשת הום סנטר ב500 שקל בלי התחייבות לאף אחד.
1) תחכה להצעה מהיבואן ואם הוא לא יעזור תשלם את עלות התיקון וזהו.
2)תתקשר אל פלאפון כל יום ותשגע אותם במשך שבוע, שיחות הטלפון יעלו לך כמו עלות התיקון אבל בסוף הם יהיו מוכנים לתת לך אולי טלפון חדש רק שתרד מהם כבר
3)תתקן את הטלפון לבד.
אני הסתובבתי הרבה זמן עם טלפון מקולקל שהשיחות היו מתנתקות כל הזמן ואורנ"ג לא היו מוכנים להחליף לי אותו מבלי להתחייב לשנה וחצי (נתנו הצעות מחיר לא הגיוניות), היות ואני לא אוהב את השיטה הזאת שבה אתה בכיס שלהם לא הסכמתי ובסוף קניתי טלפון נייד חדש ברשת הום סנטר ב500 שקל בלי התחייבות לאף אחד.
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

כמו שאמרתי במקרה הגרוע אני אתקן לבד.
אבל מרתיח אותי שזה השירות שמקבלים כאן.
אבל מרתיח אותי שזה השירות שמקבלים כאן.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

ברוכים הבאים למועדון, אני משחרר קיטור כבר הרבה זמן על רמת השירות פה בארץ. נקווה לטובshraga007 כתב:כמו שאמרתי במקרה הגרוע אני אתקן לבד.
אבל מרתיח אותי שזה השירות שמקבלים כאן....
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

ובכן חזר אליי היבואן....
ואם הייתם שומעים את תשובתו לא הייתם יודעים אם לצחוק או לבכות.
הוא אומר שאין לו כלל צד בעניין וכל העניין אמור להיפתר ברמה של פלאפון.
הוא אומר שעל הפי ההסכם אסור לו להתערב וקל וחומר להפעיל מעבדת תיקונים משלו.
מרוב התמיהה על התשובה ההזויה אפילו לא התרגזתי ופשוט הודיתי לו על זה שהוא טרח לחזור אליי ושאני מאוד מצטער לשמוע את דבריו.
אהה והיתה גם "פנינה" בדבריו: "מזה הם עושים את הכסף" הוא לא התבייש להגיד לי.
ישראל שנת 2010. פשוט לא להאמין

ואם הייתם שומעים את תשובתו לא הייתם יודעים אם לצחוק או לבכות.
הוא אומר שאין לו כלל צד בעניין וכל העניין אמור להיפתר ברמה של פלאפון.
הוא אומר שעל הפי ההסכם אסור לו להתערב וקל וחומר להפעיל מעבדת תיקונים משלו.
מרוב התמיהה על התשובה ההזויה אפילו לא התרגזתי ופשוט הודיתי לו על זה שהוא טרח לחזור אליי ושאני מאוד מצטער לשמוע את דבריו.
אהה והיתה גם "פנינה" בדבריו: "מזה הם עושים את הכסף" הוא לא התבייש להגיד לי.
ישראל שנת 2010. פשוט לא להאמין
- פלאפון2010
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1
היי shraga007,
על מנת שנוכל לטפל בפנייתך באופן המיטבי, אנא שלח את פרטי המקרה ופרטייך האישיים לתיבת המייל [email protected] ונחזור אלייך בהקדם.
בברכה,
אורי נציג פלאפון.
על מנת שנוכל לטפל בפנייתך באופן המיטבי, אנא שלח את פרטי המקרה ופרטייך האישיים לתיבת המייל [email protected] ונחזור אלייך בהקדם.
בברכה,
אורי נציג פלאפון.
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

היי אורי,פלאפון2010 כתב:היי shraga007,
בברכה,
אורי נציג פלאפון....
שלחתי לך את כל הפרטים למייל.
כולי תקוה שתעזור לי לפתור את העניין.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

shraga007 כתב:היי אורי,פלאפון2010 כתב:היי shraga007,
בברכה,
אורי נציג פלאפון....
שלחתי לך את כל הפרטים למייל.
כולי תקוה שתעזור לי לפתור את העניין....
מקווה שזו לא עוד בועה שתתפוצץ כמו שהיה בשירשור אחר עם נציג שירות של ח י.
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

אני מבטיח לעדכן......
בין אם לטוב(אני מקווה) או לרע.
בין אם לטוב(אני מקווה) או לרע.
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
מה השלב הבא? נציגי שירות בפייסבוק? 
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

ובכן בא לציון גואל!(Y)
התקשרו אליי הרגע מפלאפון ואישרו לי תיקון המכשיר ללא עלות.
בהחלט אני מרוצה ושבע רצון.
רק חבל שהייתי צריך להזמין כבר מסך חליפי מחו"ל.
לא נורא.
לא נורא.
- Avi_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
רק חבל שמישהו פה היה צריך להעיר מישהו שם כדי ליצור יוזר שכל מטרתו ליצור איתך קשר.
והם בטח נורא מבסוטים מהשירות המעולה והחדשני שהם נתנו ("אפילו פתחנו יוזר בפורום שלו ויצרנו איתו קשר!!! לעיני כל הפורום!!!").

והם בטח נורא מבסוטים מהשירות המעולה והחדשני שהם נתנו ("אפילו פתחנו יוזר בפורום שלו ויצרנו איתו קשר!!! לעיני כל הפורום!!!").
72o
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

shraga007 כתב:ובכן בא לציון גואל!(Y)
לא נורא....
יפה, אני שמח שלשם שינויי הדברים הסתדרו, אולי נותני השירות התעוררו משנתם והבינו שלא כדאי להם להתעסק יותר מדי עם הצרכן