למה כולם מתקשקשים עם הפופ 200 החדש או עם ה DVICO החדש
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כאשר יש נגן DUNE 3 ,שעל סמך הביקורת ועל סמך נסיון של חבר משאיר את כולם מאחור ?
יש איזו סיבה שהחברים פה נעולים על המותגים הבעיתים ולא הולכים על ה DUNE או שזה סתם מכח האנרציה?
אני מתחיל לחשוב על החלפת ה ISTAR הקשיש שלי ואיך שאני לא בוחן את האופציות נראה לי שה DUNE הוא הבחירה הנכונה לעומת האחרים.
מבחינת עלויות ה POP ,ה DVICO וה DUNE מסתובבים סביב אותן העלויות .
האם אני מפספס פה משהו?
תודה
יש איזו סיבה שהחברים פה נעולים על המותגים הבעיתים ולא הולכים על ה DUNE או שזה סתם מכח האנרציה?
אני מתחיל לחשוב על החלפת ה ISTAR הקשיש שלי ואיך שאני לא בוחן את האופציות נראה לי שה DUNE הוא הבחירה הנכונה לעומת האחרים.
מבחינת עלויות ה POP ,ה DVICO וה DUNE מסתובבים סביב אותן העלויות .
האם אני מפספס פה משהו?
תודה
אתה לא מפספס פה דבר, הבחירה היא אישית, בזמנו כשאני עשיתי את הבחירה בין Dune לבין C-200 (ובחרתי C-200)
מה שעלה מנגד עיני, היה קהילת הNMT, העובדה שמדובר על מחשב (כל הקטע של איזור בעייתי, מבחינת בלוריי ידעתי שיטופל) ותמיכה.
כמו שזה נשמע, ואיני הבעלים של Dune אבל זיו בטח יודע יותר, כמו גם עופר, אין עם הDune הרבה בעיות.
אני חושב שהDVICO לא באותה קטגוריה כרגע, מעבר לטווח מחיר שזהה, מבחינת הביצועים (אין תמיכה בפורמטי קול החדשים ועוד בעיות)
כמו שעופר רשם:
"החלפה של סוסים באמצע מרוץ (בין SIGMA ל-REALTEK) מגיעה עם מחיר לא פשוט. בעוד שלאחר שנים של פיתוח, סיגמא כבר פתרו את מרבית הבעיות והם כיום מסוגלים לתת ניגון יציב לכל הפורמטים, ה-REALTEK עדיין לא שם. יש עדיין בעיות לא קלות של יציבות, אם כי לאחר מספר בטות אפשר כבר לומר שהוא הרבה הרבה יותר יציב מכפי שה-6500 היה כאשר יצא לאור. עם זאת, צריך לזכור שהצפי של לקוחות היום הוא כבר למוצר הרבה יותר מושלם. אחרי הכל הם הורגלו ליציבות של ה-6500..."
והמסקנה שלו
"מבחינה פונקציונלית הייתי שם את ה-TVIX 6600 באותה קטגוריה רק עם מספר קטן מאוד של מכשירים עם יכולות ניגון בלוריי, כגון
ה-C200 וה-DUNE. כמובן שזה רלוונטי רק כאשר הוא יתמוך בפורמטי האודיו המתקדמים ויגיע למיצוי משמעותי של יכולותיו."
עד כמה שאני הבנתי המצב השתנה אבל עדיין אין תמיכה בפורמטים ועדיין יש הרבה בעיות.
בשורה התחתונה, אם ארנקך עמוק מספיק ואין לך בעיה להוציא סכום כזה על הDUNE מתוך ראייה שהוא אכן מספק את מה שמובטח אולם יש סיכוי שזוהי השקעה לטווח הקצר (מבחינת תמיכה) יחסית לC-200 שהינו השקעה לטווח הארוך לי נשמע שאל תחשוב פעמיים, לך על הDUNE.
ממה שאני רואה חרף בעיות שיש\היו עם הC-200 החברה כן קשובה וכן עובדת על הבעיות במרץ (גם בפברואר
)
מה שעלה מנגד עיני, היה קהילת הNMT, העובדה שמדובר על מחשב (כל הקטע של איזור בעייתי, מבחינת בלוריי ידעתי שיטופל) ותמיכה.
כמו שזה נשמע, ואיני הבעלים של Dune אבל זיו בטח יודע יותר, כמו גם עופר, אין עם הDune הרבה בעיות.
אני חושב שהDVICO לא באותה קטגוריה כרגע, מעבר לטווח מחיר שזהה, מבחינת הביצועים (אין תמיכה בפורמטי קול החדשים ועוד בעיות)
כמו שעופר רשם:
"החלפה של סוסים באמצע מרוץ (בין SIGMA ל-REALTEK) מגיעה עם מחיר לא פשוט. בעוד שלאחר שנים של פיתוח, סיגמא כבר פתרו את מרבית הבעיות והם כיום מסוגלים לתת ניגון יציב לכל הפורמטים, ה-REALTEK עדיין לא שם. יש עדיין בעיות לא קלות של יציבות, אם כי לאחר מספר בטות אפשר כבר לומר שהוא הרבה הרבה יותר יציב מכפי שה-6500 היה כאשר יצא לאור. עם זאת, צריך לזכור שהצפי של לקוחות היום הוא כבר למוצר הרבה יותר מושלם. אחרי הכל הם הורגלו ליציבות של ה-6500..."
והמסקנה שלו
"מבחינה פונקציונלית הייתי שם את ה-TVIX 6600 באותה קטגוריה רק עם מספר קטן מאוד של מכשירים עם יכולות ניגון בלוריי, כגון
ה-C200 וה-DUNE. כמובן שזה רלוונטי רק כאשר הוא יתמוך בפורמטי האודיו המתקדמים ויגיע למיצוי משמעותי של יכולותיו."
עד כמה שאני הבנתי המצב השתנה אבל עדיין אין תמיכה בפורמטים ועדיין יש הרבה בעיות.
בשורה התחתונה, אם ארנקך עמוק מספיק ואין לך בעיה להוציא סכום כזה על הDUNE מתוך ראייה שהוא אכן מספק את מה שמובטח אולם יש סיכוי שזוהי השקעה לטווח הקצר (מבחינת תמיכה) יחסית לC-200 שהינו השקעה לטווח הארוך לי נשמע שאל תחשוב פעמיים, לך על הDUNE.
ממה שאני רואה חרף בעיות שיש\היו עם הC-200 החברה כן קשובה וכן עובדת על הבעיות במרץ (גם בפברואר
אני צהוב-סגול בנשמה, יאלללה חולון מלחמה!
חולוניה!
חולוניה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
גם ה-DUNE לא מושלם.
יש כיום פיצ'רים רבים שעדיין חסרים לי (ניהול BOOKMARKS, תמיכה ב-24FPS, תמיכה יותר נורמלית ב-JUKE BOX VIEW).
יש גם פה ושם באגים במימוש של MKV, DVD ובלוריי (כלומר, זה לא פרפקט).
הבעיה הכי מציקה לי כרגע זו בעיה של LIPSYNC עבור תכנים מסויימים (בעיקר TS). אני כבר כמה שבועות מנסה להעביר להם קבצים בשביל שיבדקו את זה ואין קול ואין עונה...
בעיה נוספת היא שאין כיום חברה יבואנית מסודרת וללא כזו, האחריות כמעט ולא אפקטיבית. חייבים כאן איזה גוף מייצג רשמי שלהם (החברה עצמה הפסיקה לייצר בישראל ועברה להונג קונג) בשביל לקבל תמיכה ושירות כמו שצריך.
יש כיום פיצ'רים רבים שעדיין חסרים לי (ניהול BOOKMARKS, תמיכה ב-24FPS, תמיכה יותר נורמלית ב-JUKE BOX VIEW).
יש גם פה ושם באגים במימוש של MKV, DVD ובלוריי (כלומר, זה לא פרפקט).
הבעיה הכי מציקה לי כרגע זו בעיה של LIPSYNC עבור תכנים מסויימים (בעיקר TS). אני כבר כמה שבועות מנסה להעביר להם קבצים בשביל שיבדקו את זה ואין קול ואין עונה...
בעיה נוספת היא שאין כיום חברה יבואנית מסודרת וללא כזו, האחריות כמעט ולא אפקטיבית. חייבים כאן איזה גוף מייצג רשמי שלהם (החברה עצמה הפסיקה לייצר בישראל ועברה להונג קונג) בשביל לקבל תמיכה ושירות כמו שצריך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ידיעה מרנינה במיוחד לאור העובדה שאני מתביית עליו בהדרגה. כדאי רק שהתמחור שלו יהיה הוגן .MartinHSabag כתב:יש מישהו שקיבל את ההפצה של DUNE בארץ (מישהו חדש) והוא מתכנן פעילות בנושא.
פרטים בקרוב....
מחכים לפרטים
- oferlaor
- מנהל

-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נכון אבל לא נעים לשמוע על חברה, שכנראה יש לה בעיה ב Q.C .oferlaor כתב:sufgi123,
בגלל זה חייבים יבוא מסודר ואחריות....
אני מעונין לרכוש מחברה ,שבקרת איכות היא נר לרגליה ולא חברה שבאגים ותקלות הם נר לרגליה אפילו שיש יבואן שיכול להחליף/לתקן. אני מעדיף לרכוש מהיבואן והפעם הבאה שניפגש תהיה ,שארצה להחליף לדגם חדש יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
אין דבר כזה כיום בתחום המזרימי מדיה. לראייה, שים לב לשינויים שיש בעדכוני הקושחה אשר יוצאים לרוב - הכל תיקוני באגים.istarmini כתב:אני מעונין לרכוש מחברה ,שבקרת איכות היא נר לרגליה...
צריך למצוא את המזרימדיה שיש לו הכי פחות באגים שמפריעים לך.
- oferlaor
- מנהל

iStarmini,
לכן כדאי לך לרכוש מוצרים שהם בסוף תהליך הייצור שלהם (קרי, דור אחד אחורה). שם יש סיכוי שזה יהיה לא רק יציב אלא יעשה חלק גדול ממה שהמוצר מצהיר שהוא עושה.
לכן כדאי לך לרכוש מוצרים שהם בסוף תהליך הייצור שלהם (קרי, דור אחד אחורה). שם יש סיכוי שזה יהיה לא רק יציב אלא יעשה חלק גדול ממה שהמוצר מצהיר שהוא עושה.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

היי זיוziv_r כתב:אין דבר כזה כיום בתחום המזרימי מדיה. לראייה, שים לב לשינויים שיש בעדכוני הקושחה אשר יוצאים לרוב - הכל תיקוני באגים.istarmini כתב:אני מעונין לרכוש מחברה ,שבקרת איכות היא נר לרגליה...
צריך למצוא את המזרימדיה שיש לו הכי פחות באגים שמפריעים לך....
משום מה קיבלתי את הרושם מהפוסט של sufgi123 שלא מדובר על תקלות שנפתרות ע"י עדכון קושחה. קיבלתי את הרושם שהוא מתכוון לבעיות אחרות כמו חומרה,הרכבה איכות רכיבים וכו.. .(אולי טעיתי)
מבחינת תוכנה מהביקורת של עופר על DUNE אני קונה אותו בעיניים עצומות כי לי הוא עונה על כל הדרישות ויותר.יש לי חבר שקנה אותו ,לאחר שמכר את ה C200 ולדבריו מדובר במכשיר בליגה אחרת, נכון להיום. ברגע שנכנס ענין תקלות אחרות זה כבר סיפור של Q.C דפוק ובזה לא הייתי רוצה להתקל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
עם כל הצער שבדבר, מזה קשה להמנע כאשר אנחנו מדברים על Dune. גם אני בעצמי נתקלתי במכשיר שהגיע עם איכות הרכבה לקויה שגם הפסיק לעבוד לאחר פחות משנה ללא אפשרות תיקון מצד היצרן.
השאיפה הייתה שעם המעבר למפעל הייצור החדש, תקלות מסוג זה לא יתקיימו בשנית, אך אחרי שראינו מה היה עם השקת הסדרה הראשונה של 3.0 וממה ששמעתי בעצמי מחבר אתר ומעוד כמה שהזמינו מחו"ל, התקלות ממשיכות.
השאיפה הייתה שעם המעבר למפעל הייצור החדש, תקלות מסוג זה לא יתקיימו בשנית, אך אחרי שראינו מה היה עם השקת הסדרה הראשונה של 3.0 וממה ששמעתי בעצמי מחבר אתר ומעוד כמה שהזמינו מחו"ל, התקלות ממשיכות.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
איש יקר,
אני מזמין אותך אלי להתרשם מה C-200. אף פעם לא הייתי איש פופקורן.
היה לי TVIX שנים.
אבל אני לא מבין על מה הטענות על ה C-200. לדעתי המכשיר מצויין בכל הרמות.
מנגן הכל, זריז, בנוי טוב, ממשק מצויין (ביחוד עם ה JUKEBOX). לא הייתי חושב פעמיים.
אני מזמין אותך אלי להתרשם מה C-200. אף פעם לא הייתי איש פופקורן.
היה לי TVIX שנים.
אבל אני לא מבין על מה הטענות על ה C-200. לדעתי המכשיר מצויין בכל הרמות.
מנגן הכל, זריז, בנוי טוב, ממשק מצויין (ביחוד עם ה JUKEBOX). לא הייתי חושב פעמיים.
לפי המפרט, והאפשרויות בתפריט, ה-Dune אמור לתמוך ב-24FPS... זה לא עובד?oferlaor כתב:גם ה-DUNE לא מושלם.
יש גם פה ושם באגים במימוש של MKV, DVD ובלוריי (כלומר, זה לא פרפקט)....
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל