צפייה בyes מחדר אחר אפשרי?
נגיד ויש לי ממיר יס בחדר 1 ובחדר 2 בבית יש לי נקודה של יס אבל אין לי שם ממיר
האם יש אפשרות לחבר את הממיר בחדר 1 חזרה לנקודה (ע"י מפצל) ושאני אחבר את הטלוויזיה בחדר 2 לנקודה (בכבל RF) ואראה שם את הערוץ מהממיר בחדר 1?
האם יש אפשרות לחבר את הממיר בחדר 1 חזרה לנקודה (ע"י מפצל) ושאני אחבר את הטלוויזיה בחדר 2 לנקודה (בכבל RF) ואראה שם את הערוץ מהממיר בחדר 1?
נערך לאחרונה על ידי hatzhaik ב 06/02/2010 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי שלוש ממירים בבית ן 4 חדרים עם נקודות יס
אין לי בעייה לשתף את אחד הממירים בבית לשני חדרים (לראות אותו ערוץ בשני החדרים)
השאלה היא טכנית יותר אז לא מעניין אותי פתרונות יצרתיים כמו להזמין ממיר נוסף או להעביר כבל מהממיר לחדר השני.
אין לי בעייה לשתף את אחד הממירים בבית לשני חדרים (לראות אותו ערוץ בשני החדרים)
השאלה היא טכנית יותר אז לא מעניין אותי פתרונות יצרתיים כמו להזמין ממיר נוסף או להעביר כבל מהממיר לחדר השני.
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
האמת של-YES יש פתרון מובנה לזה - נקרא TV-LINK - הם מעבירים כבל RF רגיל לחדר השני (ואם יש לך כבר - מצויין) ומחברים בחדר השני (זה שאין בו ממיר) עינית לשלט.
בצורה כזו, תוכל לשלוט עם שלט כשאתה נמצא בחדר השני, על הממיר שנמצא בחדר הראשון..
בצורה כזו, תוכל לשלוט עם שלט כשאתה נמצא בחדר השני, על הממיר שנמצא בחדר הראשון..
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
זה עובד רק עם ממירים ישנים שיש להם יציאות RF.
לא עם HD/MAX/MAXHD/3100 ו-ADB קטן.
לא עם HD/MAX/MAXHD/3100 ו-ADB קטן.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
hatzhaik .hatzhaik כתב:נגיד ויש לי ממיר יס בחדר 1 ובחדר 2 בבית יש לי נקודה של יס אבל אין לי שם ממיר
האם יש אפשרות לחבר את הממיר בחדר 1 חזרה לנקודה (ע"י מפצל) ושאני אחבר את הטלוויזיה בחדר 2 לנקודה (בכבל RF) ואראה שם את הערוץ מהממיר בחדר 1?...
בזמנו היה ליס עיינית מיוחדת לחדר נוסף שמתחברת לממיר אחר בבית .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מכיר וגם יש לי את העינית
שוב השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את יציאת ה rf של הממיר בחדר 1 עם מפצל חזרה לנקודה ובמקום להעביר כבל rf לחדר 2 להשתמש בתשתית הקיימת (האם לא יהיה התנגשות בין האות של הצלחת לאות היוצא של הממיר על אותה תשתית?)
שוב השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את יציאת ה rf של הממיר בחדר 1 עם מפצל חזרה לנקודה ובמקום להעביר כבל rf לחדר 2 להשתמש בתשתית הקיימת (האם לא יהיה התנגשות בין האות של הצלחת לאות היוצא של הממיר על אותה תשתית?)
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
עד כמה שידוע לי זה לא אפשרי.hatzhaik כתב:מכיר וגם יש לי את העינית
שוב השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את יציאת ה rf של הממיר בחדר 1 עם מפצל חזרה לנקודה ובמקום להעביר כבל rf לחדר 2 להשתמש בתשתית הקיימת (האם לא יהיה התנגשות בין האות של הצלחת לאות היוצא של הממיר על אותה תשתית?)...
חייבים להפריד בין הקוים.
במידה והממיר ממוקם צמוד לשקע בקיר עם קו לחדר 2, אפשר לנתק מבשקע את הקו הזה ולחבר ליציאת ה- TV LINK בממיר (מחייב החלפת שקע).
אחרת תהיה חייב לסלול קו נפרד.