שאלת הבהרה בקשר לBD370..
שלום לכולם,
אני מבין שלמכשיר זה יש גם תמיכה בMKV ובכתוביות בעברית בצורה מלאה. יש לו חיבור USB וכניסת רשת..
האם זה יכול לשמש תחליף לסטרימר?
בהנחה שאני מחבר הארד דיסק חיצוני ליציאת הUSB...
כאשר סטרימרים הכוללים כונן בלוריי עולים פי 4.. מדוע זה לא הופך להיות להיט? (בהנחה שהמכשיר תומך בתכונות שציינתי קודם לכן)
תודה!
אני מבין שלמכשיר זה יש גם תמיכה בMKV ובכתוביות בעברית בצורה מלאה. יש לו חיבור USB וכניסת רשת..
האם זה יכול לשמש תחליף לסטרימר?
בהנחה שאני מחבר הארד דיסק חיצוני ליציאת הUSB...
כאשר סטרימרים הכוללים כונן בלוריי עולים פי 4.. מדוע זה לא הופך להיות להיט? (בהנחה שהמכשיר תומך בתכונות שציינתי קודם לכן)
תודה!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
המכשיר תומך רק ב-FAT32 מה שאכן מגביל אותו לקבצים של עד 4 ג'יגה בלבד.המכשיר גם לא סטרימר-חיבור הרשת
שלו משמש ל-YOUTUBE,BD LIVE ועדכוני קושחה בלבד.
שלו משמש ל-YOUTUBE,BD LIVE ועדכוני קושחה בלבד.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
אינני יודע כיצד, אולי תוכלו אתם להסביר, אבל ברשותי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA מפורמט לFAT 32, וכשהייתי מחבר אותו לWDTV לא היתה בעיה לראות סרטים גם אם גודלם היה מעל 4GB
איך המכשיר עצמו כנגן בלוריי? מחירו הנמוך אכן מפתה, גם אם כרגע אינני באמת מתכוון להשתמש בו כנגן BD..
חשבתי שמצאתי אופציה ראויה ויצירתית לWDTV..
איך המכשיר עצמו כנגן בלוריי? מחירו הנמוך אכן מפתה, גם אם כרגע אינני באמת מתכוון להשתמש בו כנגן BD..
חשבתי שמצאתי אופציה ראויה ויצירתית לWDTV..
מכשיר מאוד טוב מבחינת איכות, אני מאוד מרוצה,
אגב, תגידו, יש הגבלת אזורים לBD-LIVE?
למה הבאתי הארי פוטר החדש מארה"ב, שמתי בBD והוא נתן ERROR כלשהו (המכשיר כמובן מחובר לרשת),
לאחר מכן שמתי את הדיסק בPS3 והכל עבד חלק...
למישהו יש מושג?
אגב, תגידו, יש הגבלת אזורים לBD-LIVE?
למה הבאתי הארי פוטר החדש מארה"ב, שמתי בBD והוא נתן ERROR כלשהו (המכשיר כמובן מחובר לרשת),
לאחר מכן שמתי את הדיסק בPS3 והכל עבד חלק...
למישהו יש מושג?