corwin, oferlaor
תודה על התשובות. עדיין אני חושב שכל העסק הזה עובד בצורה לא ברורה.
בשום מצב ובשום תוכן לא מתקבל אפקט אמיתי של IFC, כמו לדוגמא ב-100Hz של סמסונג/פיליפס/LG וכו'. אפקט הוידאו הביתי/אופרת סבון הוא מינורי במקרה הטוב.
מה ש corwin התכוון (אני מנחש...) באפקט לא ברור במצב SMOOTH כאשר התוכן 50Hz הוא שמתקבלות מן קפיצות קטנות בתמונה, סוג של JUDDER, זה נראה כאילו התמונה קופצת פריים אחד אחורה יותר מאשר חוזרת על פריים או מנבאת פריים אחד קדימה (Euro pulldown ?)...נשמע מוזר אבל זאת ההרגשה, בכל מקרה זה נראה רע מאוד !
corwin
כן, התקנתי את ה-patch המדובר לפני כשבוע לאחר הרבה המתנה. לדעתי אני היחידי בארץ שיש לו את זה מותקן וכנראה אחד היחידים בעולם מחוץ לארה"ב, אולי אפילו הראשון, מכיוון שהיוצר שלו TURBE לא שיחרר אותו למסכים מחוץ לארה"ב מסיבות טכניות/הסכמים שיש לו עם פיוניר...
בכל מקרה, יש לי כרגע את מצבי ה-ISF DAY & NIGHT מופעלים עבור מקורות ה-HD (ממיר HD ואקסטרימר) עם ערכי כיול משותפים שפירסם D-NICE (על 500M) ואני יכול להגיד לך שהם עדיפים בברור על מצב PURE.
כיול אמיתי למקורות שלי אני לא ממש יכול לעשות לבד, כי אין לי ציוד כיול וכי אני לא מכייל מקצועי.
כיול של מצבי ה-ISF דורש מומחיות שממש אין לי, גם בארה"ב לא כל המכיילים עושים ISF.
אנצל את ההזדמנות לשאול את עופר אם הוא יודע ?
זה הרבה מעבר לכיול רגיל או כיול של כל מסך אחר שאינו פיוניר.