נגן DVD של SONY לא קורא דיסקים

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
dor_tzemach פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
יש לי מערכת קולנוע ביתית של SONY, שהנגן DVD הוא גם רסיבר, וזה עם 5 רמקולים.
דגם: dav-dz110
השתמשתי בו די הרבה, הוא לא עשה לי אף פעם בעיות, ופתאום היום כשאני מכניס דיסקים, הוא לא קורא אותם.
הוא רושם READING במשך הרבה זמן ולא מפסיק, או שהוא עוצר פתאום ורושם NO CD. בדקתי גם עם דיסקים ישנים שפעם הוא הפעיל לי, ושום דבר.

עכשיו ניסיתי שוב וזה כן הפעיל לי את הדיסק, זה הציג לי 2 קבצים. אחד מהם את הסרט אוואטר שצרבתי (2 ג'יגה), ואחד המסור 6 (700 מגה). 2 קבצים אחרים שהיו על הדיסק הוא לא הציג בכלל. את האוואטר הוא לא הציג בכלל רשם DATA ERROR, ואת המסור 6 הוא הפעיל. יכול להיות שיש לו הגבלה על הגודל של קובץ שהוא יכול להפעיל?
האמת שזה התחיל לא לקרוא דיסקים מאז שניסיתי להפעיל את הדיסק הזה, עם הקובץ של האוואטר. יש קשר?

בנוסף, גם כשאני פותח את כונן הדיסקים, מכניס דיסק ואז לוחץ על לסגור, הוא פותח לי אותו שוב לפעמים, ממש מרגיש כאילו המערכת נדפקה לגמרי והוא עושה סתם שטויות. (ובדקתי, הדיסק יושב טוב בתוך הכונן, זה לא קשור. פשוט בעיה בתוכנה עצמה).

יש מה לעשות בנידון? זאת מערכת שעלתה לי 1500 שקל לפני שנתיים בערך, (כבר לא באחריות).
תודה.

שלח תגובה

חזור אל “נגנים וסטרימרים”