עזרה בבחירת LCD 37/32 תקציב עד 5000 ש"ח
שלום לכולם לפני כמה חודשים היה לי שרשור דומה אך לבסוף החלטתי לחכות לסיום הסמסטר ולספה שקניתי כדי שיהיה לי יותר מושג לגבי כמה מקום יש לי באמת וכדי שיהיה לי זמן ללכת לבדוק ולראות בעצמי בלי לחץ.
הגעתי למסקנות הבאות יש לי קצת פחות מ-2 מטר בפועל כך שלקנות 37 אינץ' גדול מדי (הלכתי לראות בכמה מקומות), ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת מסך בגודל 32 אינץ' (שנראה לי הרבה יותר אידאלי למרחק זה).
*בעקבות אחת התגובות אני אזרום גם עם הצעות של 37 אינץ' (למרות שבמקרה של 37נראה לי שהפילפס 8404 מתאימה לי).
המרחק שיש לי הוא בערך 1.8 מטר אני ממש חושש מקניה של משהו שיהיה לי גדול מדי, כך שאני מצפה לעוד תגובות בנושא הגודל.
שימושים עיקריים :
85% סרטים וסדרות ב-HD ישירות מהמחשב(720P ו-1080P), לכן רוב הדגש יהיה על LCD שתביא למקסימום את הצפייה מהמחשב מבחינת נוחות ואיכות.
15% שידורים בעזרת ממיר של הוט (בלי HD).
תודה מראש לכל העוזרים.
הגעתי למסקנות הבאות יש לי קצת פחות מ-2 מטר בפועל כך שלקנות 37 אינץ' גדול מדי (הלכתי לראות בכמה מקומות), ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת מסך בגודל 32 אינץ' (שנראה לי הרבה יותר אידאלי למרחק זה).
*בעקבות אחת התגובות אני אזרום גם עם הצעות של 37 אינץ' (למרות שבמקרה של 37נראה לי שהפילפס 8404 מתאימה לי).
המרחק שיש לי הוא בערך 1.8 מטר אני ממש חושש מקניה של משהו שיהיה לי גדול מדי, כך שאני מצפה לעוד תגובות בנושא הגודל.
שימושים עיקריים :
85% סרטים וסדרות ב-HD ישירות מהמחשב(720P ו-1080P), לכן רוב הדגש יהיה על LCD שתביא למקסימום את הצפייה מהמחשב מבחינת נוחות ואיכות.
15% שידורים בעזרת ממיר של הוט (בלי HD).
תודה מראש לכל העוזרים.
נערך לאחרונה על ידי GoldenAce ב 08/02/2010 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קשה לי להמליץ לך על דגם ספציפי בגודל הזה, כי אני פחות מכיר..
אבל, באופן כללי וסתם לידע - ממליץ לך לקחת דווקא מסך שהוא HD READY כלומר 1360X768 ולא מסך FHD עם 1920X1080 (רזולוציה כמובן).
למה? כי בגודל הזה ה 1080p לא ממש בא לידי ביטוי בצפיית סרטים. זה נראה פחות או יותר אותו דבר. ודווקא שידורי SD ייראו טוב יותר ברוב המקרים על המסך בעל הרזולוצייה הנמוכה יותר.
מה שכן, אם אתה מתכוון לשחק עם המסך דרך PC, תוספת הרזולוצייה יכולה לבוא ליידי ביטוי דווקא..
אבל, באופן כללי וסתם לידע - ממליץ לך לקחת דווקא מסך שהוא HD READY כלומר 1360X768 ולא מסך FHD עם 1920X1080 (רזולוציה כמובן).
למה? כי בגודל הזה ה 1080p לא ממש בא לידי ביטוי בצפיית סרטים. זה נראה פחות או יותר אותו דבר. ודווקא שידורי SD ייראו טוב יותר ברוב המקרים על המסך בעל הרזולוצייה הנמוכה יותר.
מה שכן, אם אתה מתכוון לשחק עם המסך דרך PC, תוספת הרזולוצייה יכולה לבוא ליידי ביטוי דווקא..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אם ככה אתה יכול ללכת בלב שלם על "37 ....GoldenAce כתב: סרטים וסדרות ב-HD ישירות מהמחשב(720P ו-1080P), לכן רוב הדגש יהיה על LCD שתביא למקסימום את הצפייה מהמחשב מבחינת נוחות ואיכות.
15% שידורים בעזרת ממיר של הוט (בלי HD).....
אני אשמח אם מישהו בעל טלוויזיה 37 אינץ' שהמרחק צפיה שלו הוא קצת פחות מ-2 מטר בדומה למרחק שקיים אצלי, יוכל להגיב פה כדי שאני אוכל להיות יותר רגוע בנושא (כי אם באמת אין שום בעיות עם 37 אינץ' אני די סגור על ה-8404), כי כשהלכתי לראות LCD אומנם אני מודע לזה שלא שודרו תכנים ברמת איכות הכי גבוהה (רק yes Hd) זה נראה לי (במרחק של בערך 2 מטר) פשוט גדול מדי, אולי זה פשוט בגלל שאני לא רגיל?
טוב אז ככה, הלכתי לראות היום בעוד מקום כמה מסכים וראיתי את ה - LG 37LH50YR שנראתה לי ממש טוב, ראיתי גם את המפרט ובחלק מהנתונים היו לה יתרונות על פני ה - 8404H.
בהתחשב שהטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב וזה יהיה השימוש העיקרי שלי, ובהתחשב שההפרש במחירים הוא כמעט 2000 שקל (ה-LG יותר זולה, אם אני טועה בחלק הזה אני אשמח ללינקים שיעמידו אותי על טעותי), מישהו יכול להגיד לי למה לא כדי ללכת על ה - LG?
בהתחשב שהטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב וזה יהיה השימוש העיקרי שלי, ובהתחשב שההפרש במחירים הוא כמעט 2000 שקל (ה-LG יותר זולה, אם אני טועה בחלק הזה אני אשמח ללינקים שיעמידו אותי על טעותי), מישהו יכול להגיד לי למה לא כדי ללכת על ה - LG?