פרסום: HD2 - בקרוב באורנג'

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #1 

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #2 

הגיע הזמן

מרוב ההתלהבות על האייפון כבר שכחו להביא מכשירים אמיתיים
של כל דבר עם 4 גלגלים!

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

tvholic כתב:הגיע הזמן

מרוב ההתלהבות על האייפון כבר שכחו להביא מכשירים אמיתיים
...
לקחת לי את המילים מהפה

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

יש גם שמועות חמות שגם פלאפון הולכת לשווק אותו.
בהתחלה היה קצת קשה לי להאמין כי המכשיר הזה תומך רק ברשת של 2100 שכרגע בפריסה של 90 אחוז בלבד ברשת פלאפון, ולא 850 כמו רוב המכשירים בפריסה ארצית. אבל היות וגם ה HTC מאג'יק (אנדרואיד) שהם משווקים הוא גם רק 2100 אז זה מתקבל על הדעת...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #5 

שיחקתי איתו קצת וחוץ ממסך מעולה אין ממה להתלהב אלא אם כן אתם צריכים את WM 6.5 בשביל משהו ספציפי
גם קליינטים כמו סקייפ או פרינג עוד לא ממש תואמים ל 6.5
מה שכן אם ה WM7 תהיה טובה וחדשנית זה יכול להיות מעניין

אישית הגלישה מאוד קשה לי (אני רגיל לאייפון בשנה האחרונה ואפילו מול ה E71 שהיה לי קודם), המסך מגיב יותר מדי, קשה לכתוב, מצלמה על הפנים.

gorelshv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #6 

שחמט, כל ההערות שהעלית (חוץ מהערות על הקליינטים - הם תואמים לגמרי) נכונות. למזלנו, מדובר ב-WM ולכן בעזרת טוויקים פשוטים ניתן לפתור את הבעיות האלה. חפש בפורום, הכל מופיע כאן. בניגוד לאייפון, שהיא פלטפורמה סגורה, ב-WM אתה לא חייב לחיות עם מה שהיצרן הביא לך. אתה פשוט מתאים את זה כרצונך. בסופו של יום, המכשיר הוא חיית אינטרנט, נוח להקליד עם מצלמה מצויינת לקטגוריה (כן כן, גם למצלמה יש טוויקים).

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #7 

יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר בהונג קונג ב 2400 ש"ח (חדש מאחד מספקי הסלולר, ללא התחיבות).
שווה ? או להמתין למבצעים בארץ ?

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני מאמין שבארץ הספקיות יתנו משהו כמו 50%-70% החזר על המכשיר תמורת התחייבות.

תעשה את השיקולים שלך. בכל מקרה תצטרך חבילת גלישה גדולה יחסית בשביל להשתמש במכשיר כמו שצריך וליהנות ממנו
של כל דבר עם 4 גלגלים!

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

tvholic כתב:אני מאמין שבארץ הספקיות יתנו משהו כמו 50%-70% החזר על המכשיר תמורת התחייבות.

תעשה את השיקולים שלך. בכל מקרה תצטרך חבילת גלישה גדולה יחסית בשביל להשתמש במכשיר כמו שצריך וליהנות ממנו
...
שונא התחייבויות. הם עושים את זה ב 36 תשלומים....

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

mayeast כתב:
tvholic כתב:אני מאמין שבארץ הספקיות יתנו משהו כמו 50%-70% החזר על המכשיר תמורת התחייבות.

...
...
כמו שאמרתי - השיקולים שלך...

אתה אמנם משלם ב36 תשלומים אבל גם מקבל החזרים במשך 36 חודשים

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

mayeast כתב:

...
...

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #12 

roypeles כתב:יש גם שמועות חמות שגם פלאפון הולכת לשווק אותו.
בהתחלה היה קצת קשה לי להאמין כי המכשיר הזה תומך רק ברשת של 2100 שכרגע בפריסה של 90 אחוז בלבד ברשת פלאפון, ולא 850 כמו רוב המכשירים בפריסה ארצית. אבל היות וגם ה HTC מאג'יק (אנדרואיד) שהם משווקים הוא גם רק 2100 אז זה מתקבל על הדעת...
...
באמת שמועה נראה לי.. לא הגיעו אלינו המכשירים האלה עדיין (אני עובד בהנדסה בפלאפון)
אחוז הכיסוי של 2100 מתקרב ל100 ואלא אם אתה מסתובב בכל מיני מקומות זניחים לא תהיה לך בעיית קליטה (אני מסתובב עם HTC Magic)
Need more cowbell

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #13 

Pavelz כתב:
...
באמת שמועה נראה לי.. לא הגיעו אלינו המכשירים האלה עדיין (אני עובד בהנדסה בפלאפון)
אחוז הכיסוי של 2100 מתקרב ל100 ואלא אם אתה מסתובב בכל מיני מקומות זניחים לא תהיה לך בעיית קליטה (אני מסתובב עם HTC Magic)
...
תודה רבה. אשמח אם תודיע (אם אתה יכול) אם תדע משהו חדש...

ועוד שאלה קטנה, איך אתה עם חניונים תת קרקעיים, בתוך בתים וכאלה עם המג'יק? אני עם שלי (טראו פרו) יש קליטה מצויינת בכל מקום...

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #14 

roypeles כתב:
Pavelz כתב:
...
...
תודה רבה. אשמח אם תודיע (אם אתה יכול) אם תדע משהו חדש...

ועוד שאלה קטנה, איך אתה עם חניונים תת קרקעיים, בתוך בתים וכאלה עם המג'יק? אני עם שלי (טראו פרו) יש קליטה מצויינת בכל מקום...
...
כשאדע ואוכל להגיד, בכיף!
לא זכורות לי בעיות קליטה ספציפיות, אולי פעם או פעמיים
Need more cowbell

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #15 

לפי מה שהבנתי הוא אמור להגיע באותו מחיר של N97 .. אפשרי? 8O

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

ראיתי היום מודעה על הN97 בפלאפון.
נותנים עליו החזר מלא
של כל דבר עם 4 גלגלים!

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

tvholic כתב:
mayeast כתב:

...
...

...
ואם אחרי 24 חודשים אתה רוצה לשדרג שוב. מה קורה עם יתרת 12 התשלומים ?
האם תקבל החזר גם עליהם וגם על המכשיר החדש ?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #18 

שאלת תם.
יש למישהו מושג האם יהיה ניתן לשדרג אותו ל-WM7 לכשהיא תצא?

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

mayeast כתב:
tvholic כתב:
mayeast כתב:

...
...

...
...
ברור שלא, למרות שלעתים הם עושים איזושהיא פשרה בעניין ההחזרים. אתה תצטרך לשלם את 12 התשלומים מן הסתם או בתשלומים או בתשלום אחד.
על המכשיר החדש תקבל החזרים לפי התוכנית שתהיה לו באותה תקופה.
אגב, אתה יכול היום בכל חברה סלולרית לקנות את המכזיר גם ב-12\18\24 או כל מספר אחר של תשלומים (עד 36).

לעומת זאת, אם תקנה בפרטי אז תשלם אולי כמה עשרות אחוזים פחות אני מתאר לעצמי אבל לפעמים הם עושים בעיות עם ההחזרים החודשיים (צריך להביא חשבונית קנייה, צריכים לאשר לך את זה, אני לא כל כך יודע מה אומר החוק החדש).
אם נניח אתה לוקח מכשיר שעולה 3600 שח (100 שקל לחודש)מחברת סלולר, אתה יכול לקבל עליו לפחות 80 שח החזר בחודש מה שאומר שבסוף 3 שנים שילמת עליו 20*36=720 שקל, אם קנית בפרטי ב30%-40% פחות שילמת על המכשיר 2160 שקל בערך ועוד בתשלום אחד לרוב (720 בתשלומים זה פחות בגלל ערך הכסף שזה הריבית, לשלם 720 ב36 תשלומים זה כמו לשלם מזומן 520 שקל בשער ריבית שנתית של 2%).

כמובן שאם אתה יכול לקנות בפרטי במחיר נמוך יותר, בכמות תשלומים נוחה לך והכי חשוב לקבל החזר מספק הסלולאר שלך זה הכי טוב!

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

tvholic כתב:
mayeast כתב:
tvholic כתב:
mayeast כתב:

...
...

...
...
ברור שלא, למרות שלעתים הם עושים איזושהיא פשרה בעניין ההחזרים. אתה תצטרך לשלם את 12 התשלומים מן הסתם או בתשלומים או בתשלום אחד.
על המכשיר החדש תקבל החזרים לפי התוכנית שתהיה לו באותה תקופה.
אגב, אתה יכול היום בכל חברה סלולרית לקנות את המכזיר גם ב-12\18\24 או כל מספר אחר של תשלומים (עד 36).

לעומת זאת, אם תקנה בפרטי אז תשלם אולי כמה עשרות אחוזים פחות אני מתאר לעצמי אבל לפעמים הם עושים בעיות עם ההחזרים החודשיים (צריך להביא חשבונית קנייה, צריכים לאשר לך את זה, אני לא כל כך יודע מה אומר החוק החדש).
אם נניח אתה לוקח מכשיר שעולה 3600 שח (100 שקל לחודש)מחברת סלולר, אתה יכול לקבל עליו לפחות 80 שח החזר בחודש מה שאומר שבסוף 3 שנים שילמת עליו 20*36=720 שקל, אם קנית בפרטי ב30%-40% פחות שילמת על המכשיר 2160 שקל בערך ועוד בתשלום אחד לרוב (720 בתשלומים זה פחות בגלל ערך הכסף שזה הריבית, לשלם 720 ב36 תשלומים זה כמו לשלם מזומן 520 שקל בשער ריבית שנתית של 2%).

כמובן שאם אתה יכול לקנות בפרטי במחיר נמוך יותר, בכמות תשלומים נוחה לך והכי חשוב לקבל החזר מספק הסלולאר שלך זה הכי טוב!
...
1. אם תיקח בפחות תשלומים, אז ההחזר לא יהיה יותר גדול. אז בפועל תשלם יותר על המכשיר.
2. ההחזר תלוי בשימוש. בהנחה שיש תקופות שאתה מדבר פחות (לדוגמא נוסע לטיול לחול) אז לא תקבל ההחזר.
3. וכמו שאמרתי, באם אחרי חלק מהתקופה תרצה להחליף טלפון, תאלץ לשלם מחיר מלא של התשלומים הנותרים.

נראה לי שאני אקנה לי ב 2400 וזהו. אני שונא התחייבויות של חודשים ארוכים

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”