Pure Acoustics יש למישהו?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וויי וויי..
חבוב, אתה לא יודע איזו תיבת פנדורה אתה פותח כאן..
בכל אופן, לי היו פיור בעבר, לא מהדגם הזה, והמלצתי לך- נסה להאזין לדברים אחרים לפני שתקנה אותם.
עצה זו נכונה לכל רמקול, אבל עם אלה במיוחד. שלי היו פשוט קופסאות רעש עמומות ובלתי נעימות לאוזן בעליל.
בכל אופן, לי היו פיור בעבר, לא מהדגם הזה, והמלצתי לך- נסה להאזין לדברים אחרים לפני שתקנה אותם.
עצה זו נכונה לכל רמקול, אבל עם אלה במיוחד. שלי היו פשוט קופסאות רעש עמומות ובלתי נעימות לאוזן בעליל.
לי יש את הדגם 622S נשמעים אחלה, יותר נכון יש לי רק את הסנטר והאחוריים שגם הם נמכרו יחד עם הדקמיים..בינתיים הם אצלי..
Re: וויי וויי..
שמעתי גם וורפידל ואינפיניטי אבל הפיור היו הכי טובים.logankungfu כתב:חבוב, אתה לא יודע איזו תיבת פנדורה אתה פותח כאן..![]()
עצה זו נכונה לכל רמקול, אבל עם אלה במיוחד. שלי היו פשוט קופסאות רעש עמומות ובלתי נעימות לאוזן בעליל....
Re: וויי וויי..
אוו אוו עכשיו בכלל אתה מכניס את השירשור הזה לסרט!!חכם_חנוכה כתב:שמעתי גם וורפידל ואינפיניטי אבל הפיור היו הכי טובים.logankungfu כתב:חבוב, אתה לא יודע איזו תיבת פנדורה אתה פותח כאן..![]()
עצה זו נכונה לכל רמקול, אבל עם אלה במיוחד. שלי היו פשוט קופסאות רעש עמומות ובלתי נעימות לאוזן בעליל.......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אי אפשר שאחד שיש לו קארמה 3.2 יגיד שפיור נמעים טוב..
זה כמו שאני יתן לשומאכר לנסוע בB4 שלך ושהוא יגיד שהיא נוסעת מהר..
זה כמו שאני יתן לשומאכר לנסוע בB4 שלך ושהוא יגיד שהיא נוסעת מהר..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני אתן לך יותר מקרדיט מינימלית, אבל לא נפתח את הנושא של פיור שוב..
דיי לכלכך על PA מניסיון שמעתי הרבה רמקולים..
והפיור שיש לי כרגע לא מאכזבים בכלל... בלבל מחירים של עד 4000 הם סבבה לגמריי...
מ4000... הם באמת כבר מתחילים להשמע כמו קרטון... מה לעשות שיש כסף... ברור שיש רמה...
מ4000... הם באמת כבר מתחילים להשמע כמו קרטון... מה לעשות שיש כסף... ברור שיש רמה...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
פיור אקוסטיק דרים 77 יש לי כאלה.. {אני נמר דרך אגב}
אני אסביר לך משהו כזה.
זה רמקול סבבה למרות שזו המערכת המשנית שלי .
אל תצפה לפירוט ואל תצפה לרמקול מי יודע מה.
אבל למחיר שלו הוא סבבה ויש טובים ממנו .
{אני יודע שכולם יצפו שאני אכנס בסערה לשרשור הזה אבל מה לעשות אני נימצא כבר ברמות אחרות של ציוד שדי קשה לי להגיד עליו משהו יותר מידי טוב... חוץ מזה שהוא נישמע הרבה יותר טוב משני הרמקולים שציינתם אין לי מה להוסיף}
הכי חשוב שהוא יהיה מבסוט ולא שאנחנו נגיד לו מה לקנות.
כל עוד זה לא מוצר מדבקה אני מסוגל להבין ולמצוא סיבות לקנות אותו.
אני אסביר לך משהו כזה.
זה רמקול סבבה למרות שזו המערכת המשנית שלי .
אל תצפה לפירוט ואל תצפה לרמקול מי יודע מה.
אבל למחיר שלו הוא סבבה ויש טובים ממנו .
{אני יודע שכולם יצפו שאני אכנס בסערה לשרשור הזה אבל מה לעשות אני נימצא כבר ברמות אחרות של ציוד שדי קשה לי להגיד עליו משהו יותר מידי טוב... חוץ מזה שהוא נישמע הרבה יותר טוב משני הרמקולים שציינתם אין לי מה להוסיף}
הכי חשוב שהוא יהיה מבסוט ולא שאנחנו נגיד לו מה לקנות.
כל עוד זה לא מוצר מדבקה אני מסוגל להבין ולמצוא סיבות לקנות אותו.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".