אוזניות ETYMOTIC HF5, יותר זול מחו"ל?!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Monopoly פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

במסע החיפושים שלי אחר אוזניות "אודיופיליות" לאייפוד נאנו, מצאתי בבאג את ה ETYMOTIC HF5 במחיר הזוי של 400 ש"ח כאשר בחו"ל הן נמכרות ב150$ [חישוב מהיר- 150X3.7 = 555], יש למישהו הסבר הגיוני? אני בספק אם באג מוכרים זיופים.
במידה ונמצא הסבר הגיוני למחיר, האם הדגם הנ"ל מומלץ?
אני מחפש אוזניות שיתנו לי חווית סאונד מדהימה [יחסית לאחד שמשתמש באוזניות ג'נריות ב100 ש"ח מכלי זמר ורמקולים של מערכת קומפקט דיסק של LG..]

יום טוב :wink:

אגב, לינק לאוזניות בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=821 ... t=43&c=580

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

במחיר הזה לחטוף אותן

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

אחלה אוזניות, תתחדש. :mrgreen:

(אם הן מזוייפות אז תמיד תוכל להחזיר)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

באמזון הן עולות 110 דולר, אשר בשער הנוכחי זה 410 ש"ח.

עדיין, המחיר אכן מצוין, כנראה באג הצליחו לייבא סטוק באיזה הוזלה.

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

שאלה לגבי הHF2, האם הם כמו הHF5 רק בתוספת מיקרופון? אני רוצה אוזניות לIPHONE ואני חושב שזאת האופציה הטובה ביותר אבל
אני לא בטוח שהאיכות תהיה כמו של הHF5.. תודה לעונים

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 961
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #6 

מי אמר שהוא יאהב אותן ?

אני זוכר כששמעתי לראשונה את האטימוטיק בסוף 2003 ועוד עם אייפוד נפל לי הסנטר לריצפה לעומת דגם IN EAR פשוט של סוני שהיה לי, עולם אחר של פירוט ומוזיקה. אבל אוי הבאס... הוא פשוט לא היה שם. כששמתי לאחר מכן את הסוני הן נשמעו לי האוזניות הכי סתומות בעולם אבל הבנתי שאני לא אוכל לוותר על הבאס למרות הניצוץ של האטימוטיק.
בנוסף גם הן לא נוחות להכנסה.

אמנם מדובר באוזניות שעלו פי 2.5 מהHF5 אבל זה רק מדאיג עוד יותר.
בכל מקרה אציין שלא יצא לי לשמוע אותן, רק יצא י לקרוא על המון דברים מעניינים ב80 דולר היום.

http://www.head-fi.org/forums/f103/mult ... -a-450407/

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #7 

הבעיה מכל הסקירות הללו .....שאין להם יצוג בארץ.

וכל נסיון לרכישה שלהם מעבר לים (מעבר לבעיית האחריות) מכפיל את מחירן .

מה שמוציא מהמשוואה את Overall Value של האוזניה המסוקרת :cry: .

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

האמת שאני מתעסק עם כלכלה אבל לא צריך להיות כלכן בכדי לחשב. בסופו של דבר בגלל שגם מחיר האוזניות היקרות והמוכרות מוכפל - ההפרשים מתאזנים וכל הענין של המשלוח והמס לא משפיע על שום דבר כי תמיד משווים ביחס לאלטרנטיבה (אלא אם כן לעבור לגור בסין או בארה"ב זו אלטרנטיבה).

מדובר באזניות במחיר של 59-79 דולר בעלות איכויות יוצאות דופן בצורה קיצונית למחירן ובהתאמה לסאונד מסויים משתוות לאוזניות מובילות הנמכרות במחירים של 200-250$ (כמובן מיותר לציין שסקירות אודיו הן אישיות והאסמכתאות בעיקר מתקבלות מהדעות הרבות והסטטיסטיקה שלהן).

עכשיו - משלוח 10-20 דולר, על אלו שיש מס זה עוד 32 אחוז, זה כמובן במקרה הכי גרוע - ועדיין מדובר פה בקרוב לחצי מחיר בתמורה (במקרה הכי גרוע) בהנחה שאתה מותאם לסגנון הסאונד שלה. בנוסף ההשוואה היא לעומת מחירי חו"ל בחו"ל (ז"א אין מס ומשלוח). כשאתה משווה למחיר בארץ אז כבר חבל לדבר על זה כי ההפרש קופץ בטירוף.

למשל אזנייה כמו הRE0 שאם אתה אוהב את הסאונד שלה היא תעלה לך 450ש"ח עם מיסים כדין. דגם מקביל מסדרה 4 של אטימוטיק (גם כן עם באס אנמי אך עם פירוט טיפונת יותר טוב) יעלה לך בארץ הרבה יותר מ1000 ש"ח - אם בכלל יש מי שמביא אותן.

זה נכון שהRE0 עד לפני שנה עלו 200 דולר אבל זה מה שיפה בסוג האוזניות האלו.
למעשה "הפריטים החמים של החודש" כבר ירדו למחיר של 59 דולר ו49 דולר, אוזניות עם יכולות מדהימות. מה שכמובן די ברור בתחום המחירים הזה - שאף אחד לא הצליח להכניס הצטיינות בכל סוגי הסאונד ברמת המחירים הזו, אך יש אנשים שלא אוהבים באס כמותי ויש אנשים שלא אוהבים צליל בהיר ככה שלהם מדובר במציאות. בתחום המחירים הגבוה גם כן זה המצב אך יש מספר דגמים שמדהימים בכל סקלות התדרים (עם מחיר בהתאם), להביא אותם מחו"ל עם משלוח ומס כדין יכול להגיע בקלות ל 1500 ש"ח.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #9 

זה בדיוק מה שאמרתי .

לקחת אוזניה שעולה 60 דולר וקיבלת אותה בפתח הדלת בארץ ב 120 דולר (450 שקל) , עכשיו אני די בטוח שהסקירה עליה בכול אתר בעולם תהיה שונה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #10 

BRK כתב: עכשיו - משלוח 10-20 דולר, על אלו שיש מס זה עוד 32 אחוז, זה כמובן במקרה הכי גרוע - ועדיין מדובר פה בקרוב לחצי מחיר בתמורה (במקרה הכי גרוע)
...
יש רק מע"מ על ייבוא אוזניות. לפחות עד 1000$. אחרי זה יש מס קנייה אאל"ט.

גם לא תמיד נופלים על מכס עם פריטים כאלה קטנים. כף שRE0 תעלה, במקרה כי גרוע, 407 ש"ח...? מה יש למצוא בארץ לעומת זאת? CX400? :lol:

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

MADROR - כנראה לא הבנתי למה אתה מתכוון לגבי הסיקור - אז אנא הסבר.

ולגבי הנוסחה שהצגת - אז לפי הנתונים וגם נתוני מס הקנייה החדשים שאילן הביא - אזנייה של 60 דולר תעלה לך במקרה הגרוע 300-350 ש"ח (עם מע"מ ומשלוח) וכפי שאילן ציין לפעמים מדלגים במכס על פריטים קטנים במחיר הזה (לי אישית אין נסיון).

כמובן שאם בחו"ל הביקורת מתייחסת לגבי אוזנייה שעולה 50-80$ לעומת אוזניות שעולות 200-250 דולר, אז ההפרשים במחרי בארץ יהיהו זהים והביקורת תישאר אותה ביקורת גם לגבי הVALUE FOR MONEY. אלא אם כן יש משהו אחר שרצית להגיד שלא הבנתי.

עריכה: אילן - יש איזה מקור לנתונים שהבאת (רק מע"מ עד1000$), אם זה המצב זה כבר הופך מפתה להביא אוזניות כאלו רק בשביל לנסות :)
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”