Paypal וכרטיסי אשראי מקומיים
לא יודע. אבל מה הבעיה להוציא כרטיס בינלאומי ?amittzor כתב:האם עכשיו כשל EBAY יש אתר מקומי זה אומר שניתן להרשם לפייפאל עם כרטיס אשראי שאינו בינ"ל?...
אמרו לי פעם שכל כרטיס עם 16 ספרות יעבוד (אפילו באם מקומי).
עד שלא תנסה, לא תדע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כל כרטיס עם 16 ספרות יעבוד - אני משתמש במאסטרקרד "ישראלי" וזה עובד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מעניין באמת יהיה לבדוק את זה.
אם אתה רוצה לבדוק, תצטרף למועדון HT FRIENDS (באתר) ואם אתה מצליח להכניס את כרטיס האשראי המקומי שלך סימן שזה עובד
אם אתה רוצה לבדוק, תצטרף למועדון HT FRIENDS (באתר) ואם אתה מצליח להכניס את כרטיס האשראי המקומי שלך סימן שזה עובד
עוד אין לי מקומי, אז אני לא יכול לבדוק את זה.
יש לי כרגע מסטרכרד בינ"ל ואין לי כל צורך בו, למעט רכישות באי-ביי. אני רוצה לבטל אותו, כי בשנה-שנתיים האחרונות התחילו לקחת לי עליו עמלה חודשית, וזה די מעצבן אותי.
אני בבנק הפועלים, ואם אני לא טועה אפשר להוציא דרכם רק ישראכרד, והמקומיים של ישראכרד הם 8 ספרות.
יש לי כרגע מסטרכרד בינ"ל ואין לי כל צורך בו, למעט רכישות באי-ביי. אני רוצה לבטל אותו, כי בשנה-שנתיים האחרונות התחילו לקחת לי עליו עמלה חודשית, וזה די מעצבן אותי.
אני בבנק הפועלים, ואם אני לא טועה אפשר להוציא דרכם רק ישראכרד, והמקומיים של ישראכרד הם 8 ספרות.
לא רק...קרוקס44 כתב:עניין של שגרה ,שלפעמים עולה כסף מיותר.......
שאתה עובד דרך הבנק, אתה לא צריך לחשוף נתונים כספיים לעוד גורם (אחרת איך יאשרו לך... ואיזו מסגרת)
ודווקא אתה יכול להתמקח עם הבנק שלך לגבי העמלות של כרטיס האשראי (כמובן בהתאם לפעילות הבנקאית שלך).
ההבדל העיקרי בין כרטיס בנקאי ללא בנקאי זה מי נותן לך את מסגרת האשראי.amittzor כתב:אז למה בעצם עושים את זה דרך הבנק, אם כך?...
בכרטיס בנקאי, זה הבנק, וזה מאפשר לאדם שמקבל משכורת לבנק לקבל מסגרת גדולה יותר מאשר יקבל מכרטיס לא בנקאי אם אין לו מספיק היסטוריית אשראי.
היתרון הגדול בלא בנקאי שאתה לא צריך להחליפו כשאתה עובר בנק. ייתרון גדול לדעתי.
חוץ מזה, התנאים של שניהם לא זהים ומשתנים מידי פעם כחלק מהתחרות.
משה