המלצה למחשב ION למטרות HOME THEATER
שלום לכולם,
אני כבר כמה זמן בודק לקנות מחשב מבוסס ION של NVIDIA למטרות קולנוע בייתי. קראתיכמה מארמרים טובים באתר אבל אני עדיין לא משוכנע שזה מחשב טוב שיכול להריץ FHD וריפים של BD.
בכל אופן אני מתעניין ב-ACER REVO 3610 או ב Asrock 330 אהם יש משהו שניסה,קנה , או התנסה בהרצות לש סרטים באיכות גבוהה על מחשבים כאלו ?
ואם כבר מחשב כזה האם עדיף LINUX או WIN7 ?
רפי
אני כבר כמה זמן בודק לקנות מחשב מבוסס ION של NVIDIA למטרות קולנוע בייתי. קראתיכמה מארמרים טובים באתר אבל אני עדיין לא משוכנע שזה מחשב טוב שיכול להריץ FHD וריפים של BD.
בכל אופן אני מתעניין ב-ACER REVO 3610 או ב Asrock 330 אהם יש משהו שניסה,קנה , או התנסה בהרצות לש סרטים באיכות גבוהה על מחשבים כאלו ?
ואם כבר מחשב כזה האם עדיף LINUX או WIN7 ?
רפי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני הרצתי בלי שום בעייה על מחשב בעל נתונים דומים, Giada Slim N10, ריפים מלאים של BD (קובץ M2TS של כ-30GB) בלי שום בעייה עם Boxee Beta, כולל כתוביות בקובץ SRT חיצוני, על Windows 7.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
Asrock ION 330HT-BD
שלום,
רכשתי את ה-Asrock ION 330HT-BD עם 4GB זכרון ושני דיסקים של 500 GB עם Windows 7 64bit דרך eBAY מהונג קונג. התקנתי עליו את חבילות הקודקים של Shark007 ואת MediaPortal. מנגן חלק תכנים של 1080P ללא כל בעיות.
מוטי
רכשתי את ה-Asrock ION 330HT-BD עם 4GB זכרון ושני דיסקים של 500 GB עם Windows 7 64bit דרך eBAY מהונג קונג. התקנתי עליו את חבילות הקודקים של Shark007 ואת MediaPortal. מנגן חלק תכנים של 1080P ללא כל בעיות.
מוטי
- passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שאלה בקשר ל Giada Slim N10
התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN7 ULT ואת הקודקים של K-LITE האחרונים
720P רץ בסדר אבל יש קצת קיטועים
הבעייה ב 1080P יש הרבה קיטועים
השאלה איזה קודקים להתקין והאם יש צורך לכוון משהו מיוחד ?
(זיכרון 2G ודיסק קשיח 250GB )
720P רץ בסדר אבל יש קצת קיטועים
הבעייה ב 1080P יש הרבה קיטועים
השאלה איזה קודקים להתקין והאם יש צורך לכוון משהו מיוחד ?
(זיכרון 2G ודיסק קשיח 250GB )
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל תתחדש!
תסיר את ה-K-Lite, חבילת קודקים איומה, כבדה, עמוסה ומאוד מאוד לא מומלצת. חבל שהתקנת אותה.
בשביל להריץ 1080P על מחשב מבוסס ATOM + ION, אתה צריך להפעיל פענוח חומרה. נסה לפעול על פי המדריך המהיר לצפייה בתכני HD ב-MPC HC. לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום.
עוד אפשרות זה להתקין את גירסת הבטא האחרונה של Boxee, התומכת באופן מובנה בפענוח חומרה.
תסיר את ה-K-Lite, חבילת קודקים איומה, כבדה, עמוסה ומאוד מאוד לא מומלצת. חבל שהתקנת אותה.
בשביל להריץ 1080P על מחשב מבוסס ATOM + ION, אתה צריך להפעיל פענוח חומרה. נסה לפעול על פי המדריך המהיר לצפייה בתכני HD ב-MPC HC. לינק בשרשור המדריכים בראש הפורום.
עוד אפשרות זה להתקין את גירסת הבטא האחרונה של Boxee, התומכת באופן מובנה בפענוח חומרה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"