בעיה בהגדרת אודיו ב-VMC
הגדרתי את ה-VMC לפי מדריכים שהיו כאן, כולל התקנת Haali וגם FFDshow Tryouts
יש לי בעיה חלקית לעניין נגינת אודיו. הסרטים שלי חלקם עם סיומת MKV, חלקם AVI (שזה ככל שאני מבין לא ממש משנה). חלק מהסרטים נשמעים היטב, בחלק האודיו נשמע, אך כלל לא נשלט ע"י עוצמת הקול של המדיה סנטר (כלומר גם מעבר למצב מושתק כלל לא משפיע על עוצמת הקול) וחלק כלל קולם לא נשמע.
בדקתי ב-Haali תוך כדי נגינה והסטרימים מזוהים היטב.
ככל הנאה בעית הגדרה כלשהי באודיו דרך FFDshow.
יש למישהו עצה כיצד לפתור?
תודה.
יש לי בעיה חלקית לעניין נגינת אודיו. הסרטים שלי חלקם עם סיומת MKV, חלקם AVI (שזה ככל שאני מבין לא ממש משנה). חלק מהסרטים נשמעים היטב, בחלק האודיו נשמע, אך כלל לא נשלט ע"י עוצמת הקול של המדיה סנטר (כלומר גם מעבר למצב מושתק כלל לא משפיע על עוצמת הקול) וחלק כלל קולם לא נשמע.
בדקתי ב-Haali תוך כדי נגינה והסטרימים מזוהים היטב.
ככל הנאה בעית הגדרה כלשהי באודיו דרך FFDshow.
יש למישהו עצה כיצד לפתור?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם מדובר בסרטים בהם הרסיבר מזהה DTS ו-DD? במקרים כאלה, לא ניתן לשלוט על הווליום דרך המדיה סנטר, אלא רק דרך הרסיבר, כי הוא זה שמפענח את הסטרים הדיגיטלי לסיגנל אנלוגי.
מדובר בפעולה תקינה ונורמלית. פשוט תשלוט על הווליום מהשלט של הרסיבר (או שתעבוד עם שלט אוניברסלי).
מדובר בפעולה תקינה ונורמלית. פשוט תשלוט על הווליום מהשלט של הרסיבר (או שתעבוד עם שלט אוניברסלי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תקרא שוב מה שכתבתי. זה לא ניתן מבחינה טכנית.
אתה לא יכול לגרום לכך שכן תהיה שליטה על הווליום עם SPDIF ועדיין תישאר עם סאונד 5.1, אלא רק עם HDMI והמרה ל-LPCM 7.1, שנתמך רק ב-HDMI.
אתה לא יכול לגרום לכך שכן תהיה שליטה על הווליום עם SPDIF ועדיין תישאר עם סאונד 5.1, אלא רק עם HDMI והמרה ל-LPCM 7.1, שנתמך רק ב-HDMI.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סרטים שלא משמיעים אודיו - כנראה הגדרות לא נכונות של הקודק.