תגובות לביקורת: HDX BD-1
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
מזרימדיה HDX BD-1
מזרימדיה HDX BD-1
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
סקירה מצויינת
תודה
תודה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני לא יודע מה, יש לי תחושה שחברות המזרימדיה קצת הגזימו.
בדור ה"ראשון" שהתקרב לMAIN STREAM - אז היה בסדר להוציא מכשיר "לא בשל" ולבשל לאט לאט את המשתמשים - עד שהם מתייצבים ויודעים לעשות את רוב הדברים.
אבל נראה לי ממש לא במקום להוציא מכשירים - שסובלים מכ"כ הרבה בעיות. במיוחד כשזה נוגע לדברים בסיסיים יותר. - שוב - בגלל מצב השוק.
אתה כבר לא מוכר לEARLY ADOPTERS או לשכבה אחת מעלה - אלא זה כבר מוצר MAIN Stream וככזה - רצוי שהוא יצא שלם למדיי.
בדור ה"ראשון" שהתקרב לMAIN STREAM - אז היה בסדר להוציא מכשיר "לא בשל" ולבשל לאט לאט את המשתמשים - עד שהם מתייצבים ויודעים לעשות את רוב הדברים.
אבל נראה לי ממש לא במקום להוציא מכשירים - שסובלים מכ"כ הרבה בעיות. במיוחד כשזה נוגע לדברים בסיסיים יותר. - שוב - בגלל מצב השוק.
אתה כבר לא מוכר לEARLY ADOPTERS או לשכבה אחת מעלה - אלא זה כבר מוצר MAIN Stream וככזה - רצוי שהוא יצא שלם למדיי.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למרות שייתכן והרגשתם חוסר בשלות של המוצר בזמן בקריאת הביקורת, זהו המזרימדיה היחיד כיום בעל היתרון של הצמדת תרגום SRT עבור כותרי Intelligent Play יחד עם ניגון פורמטי האודיו המתקדמים (ה TViX 6600 ללא תמיכה בפורמטי האודיו וה Dune ללא Intelligent Play).
ואם תשאלו אותי, 2 יכולות אלו יחדיו הינן בדיוק היכולות שרוב האנשים אשר צופים בכותרי Blu-ray צריכים כיום.
ואם תשאלו אותי, 2 יכולות אלו יחדיו הינן בדיוק היכולות שרוב האנשים אשר צופים בכותרי Blu-ray צריכים כיום.
סקירה מעניינת ויסודית
סליחה על הבורות אך מה הכוונה ב" בנוסף, מעבד זה משתמש ברשיונות אשר דורשים חידוש כל 5 שנים ולא כל 18 חודשים כמו ב C-200"
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זיו, אבל מה זה שווה אם יש הפסקות במעבר בין חלקי הסרט ?ziv_r כתב:למרות שייתכן והרגשתם חוסר בשלות של המוצר בזמן בקריאת הביקורת, זהו המזרימדיה היחיד כיום בעל היתרון של הצמדת תרגום SRT עבור כותרי Intelligent Play יחד עם ניגון פורמטי האודיו המתקדמים (ה TViX 6600 ללא תמיכה בפורמטי האודיו וה Dune ללא Intelligent Play).
ואם תשאלו אותי, 2 יכולות אלו יחדיו הינן בדיוק היכולות שרוב האנשים אשר צופים בכותרי Blu-ray צריכים כיום....
גם ה A110 מנגן סרטים מפוצלים עם ה MovieJukebox, אבל בין כל חלק יש מסך שחור של 3 שניות. לא ניתן לצפות בסרטים ככה.
דרך אגב, אחלה סקירה.
ציפיתי לקצת יותר מהמוצר... 
אני די מתלבט כרגע בין האפשרויות השונות למזרימדיה חדש, מבוסס SMP8642/3.
רוצה לרכוש את המזרים האולטימטיבי, בלי להתחשב במחיר (טוב, זה לא ממש יקר).
לא מעניין אותי כונן Blu-Ray, אז המועמדים העיקריים הם BD-1 או Dune Base 3.0.
אם לא תהיה ברירה, אקח את ה-C-200 או את ה-A-200.
יש גם את זה: http://www.yuixx.com/site/DesktopDefault.aspx
אבל הוא עוד לא יצא, וכמובן שאין ביקורת עדיין.
כרגע אני די נוטה לכיוון ה-Dune, אבל משום מה לא נראה לי שמתלהבים ממנו כאן...
Batnun
.
אני די מתלבט כרגע בין האפשרויות השונות למזרימדיה חדש, מבוסס SMP8642/3.
רוצה לרכוש את המזרים האולטימטיבי, בלי להתחשב במחיר (טוב, זה לא ממש יקר).
לא מעניין אותי כונן Blu-Ray, אז המועמדים העיקריים הם BD-1 או Dune Base 3.0.
אם לא תהיה ברירה, אקח את ה-C-200 או את ה-A-200.
יש גם את זה: http://www.yuixx.com/site/DesktopDefault.aspx
אבל הוא עוד לא יצא, וכמובן שאין ביקורת עדיין.
כרגע אני די נוטה לכיוון ה-Dune, אבל משום מה לא נראה לי שמתלהבים ממנו כאן...
Batnun
.
במחיר כזה אם הייתי רוצה סטרימר שמנגן גם בלו רי הייתי קונה כבר PS3
למרות שלPS3 יש את ההגבלות שלו
אני אישית חושב שהעתיד של הסטרימרים זה בשוק התקציבי יותר
סטרימרים קטנים וזולים שמנגנים בFHD במגוון פורמטים
בעתיד בטח ניראה גם זולים חדשים שיתמכו בכונן בלו רי חיצוני למרות שזה פחות מענין אותי
לטעמי אם הטכנולוגיה של היום צריך לצמצם כמה שאפשר שימוש במדיות וכוננים מכנים
חבל רק שכונני SSD עולים יותר מידי היום ככה שהארד דיסק ישאר עוד כמה שנים
אבל בכללי אני מצפה בעתיד לפחות תוכן שמועבר במדיות שמצריכות כונן מכני -חבל על הרעש וחבל על השחיקה
למרות שלPS3 יש את ההגבלות שלו
אני אישית חושב שהעתיד של הסטרימרים זה בשוק התקציבי יותר
סטרימרים קטנים וזולים שמנגנים בFHD במגוון פורמטים
בעתיד בטח ניראה גם זולים חדשים שיתמכו בכונן בלו רי חיצוני למרות שזה פחות מענין אותי
לטעמי אם הטכנולוגיה של היום צריך לצמצם כמה שאפשר שימוש במדיות וכוננים מכנים
חבל רק שכונני SSD עולים יותר מידי היום ככה שהארד דיסק ישאר עוד כמה שנים
אבל בכללי אני מצפה בעתיד לפחות תוכן שמועבר במדיות שמצריכות כונן מכני -חבל על הרעש וחבל על השחיקה
למה אנשים במחירים כאלה לא בונים מחשב קולנוע ביתי אפשר ב 1800 שח לקנות מחשב
למה אנשים במחירים כאלה לא בונים מחשב קולנוע ביתי אפשר ב 1800 שח לקנות מחשב מבוסס אטום
ו לוח נוידאה שבעצם מנגן הכל נראה לי שכל הסטרימרים זה בלוף לאנשים שלא מבינים במחשבים
ו לוח נוידאה שבעצם מנגן הכל נראה לי שכל הסטרימרים זה בלוף לאנשים שלא מבינים במחשבים
השאלה הגדולה היא מה תעשה ההתנתקות מ Syabas לסטרימר הזה .
קושחת ה HDX1000 פותחה ע"י Syabas, והייתי די מרוצה מקצב עדכוני הקושחה שלהם ומהתוצאה הסופית אליה הגעתי עם הקושחה האחרונה .
השאלה היא אם העדכונים והפיתוח של ה BD-1 שכבר לא מבוצעים ע"י Syabas ,יהיו בקצב מהיר ויפתרו את הבעיות שיש היום במכשיר .
בנוסף לזיו יש השפעה כלשהיא על החברות שעובדות על בסיס MNT כדי לקדם פיתוחים שיעזרו לדוברי העברית, האם במזרימדיה הזה "יספרו" אותנו ?
קושחת ה HDX1000 פותחה ע"י Syabas, והייתי די מרוצה מקצב עדכוני הקושחה שלהם ומהתוצאה הסופית אליה הגעתי עם הקושחה האחרונה .
השאלה היא אם העדכונים והפיתוח של ה BD-1 שכבר לא מבוצעים ע"י Syabas ,יהיו בקצב מהיר ויפתרו את הבעיות שיש היום במכשיר .
בנוסף לזיו יש השפעה כלשהיא על החברות שעובדות על בסיס MNT כדי לקדם פיתוחים שיעזרו לדוברי העברית, האם במזרימדיה הזה "יספרו" אותנו ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Re: למה אנשים במחירים כאלה לא בונים מחשב קולנוע ביתי אפשר ב 1800 שח לקנות מחשב
יש כמה עשרות שרשורים בנושא של סטרימר לעומת HTPC, כולל אחד בדביק בפורום HTPC.gadlavy כתב:למה אנשים במחירים כאלה לא בונים מחשב קולנוע ביתי אפשר ב 1800 שח לקנות מחשב מבוסס אטום
ו לוח נוידאה שבעצם מנגן הכל נראה לי שכל הסטרימרים זה בלוף לאנשים שלא מבינים במחשבים...
מזרימדיות הן ממש לא בלוף, ואין שום קשר ל"מבינים במחשבים".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קרירין,
ה-PS3 לא מנגן ריפים...
gadlevi,
יופי נחמה, באמת לא ראינו כאלה שרשורים לפני כן
ziv_r,
ההתרשמות שלי מהמאמר היא שהמוצר פשוט בגירסא ראשונית שלו. ברור שיש חסרונות, ונראה שכל הדור האחרון של מזרימדיות פחות חזק מהדור שלפניו.
אם אני לא טועה (תסלח לי כי אני משתמש קטן מאוד בקבצי SRT), ה-TVIX6500 דווקא כן מסוגל לפתור את הסוגיה שדיברת עליה. אם אני זוכר נכון, צריך פשוט לקרוא לקובץ ה-SRT בשם INDEX.SRT ולשים אותו בצמוד לקובץ האינדקס ואז המכשיר תופס אותו.
לא ניסיתי את זה בעצמי, אבל אני דווקא זוכר שדובר על כך באתר. אנסה את זה בהזדמנות.
bantun,
למה אתה חושב כך? קרא את המאמר שלי על ה-DUNE PRIME 3 ותגיד את זה שוב.
ה-PS3 לא מנגן ריפים...
gadlevi,
יופי נחמה, באמת לא ראינו כאלה שרשורים לפני כן
ziv_r,
ההתרשמות שלי מהמאמר היא שהמוצר פשוט בגירסא ראשונית שלו. ברור שיש חסרונות, ונראה שכל הדור האחרון של מזרימדיות פחות חזק מהדור שלפניו.
אם אני לא טועה (תסלח לי כי אני משתמש קטן מאוד בקבצי SRT), ה-TVIX6500 דווקא כן מסוגל לפתור את הסוגיה שדיברת עליה. אם אני זוכר נכון, צריך פשוט לקרוא לקובץ ה-SRT בשם INDEX.SRT ולשים אותו בצמוד לקובץ האינדקס ואז המכשיר תופס אותו.
לא ניסיתי את זה בעצמי, אבל אני דווקא זוכר שדובר על כך באתר. אנסה את זה בהזדמנות.
bantun,
למה אתה חושב כך? קרא את המאמר שלי על ה-DUNE PRIME 3 ותגיד את זה שוב.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Netstat,
רישיון לניגון תכני BD ניתן לפי האפליקציה אליה הוא מיועד. רשיון עבור מחשב, ניתן לפרק זמן של 18 חודשים בשל התחלופה הגבוהה של ציוד מסוג זה.
ציוד כמו נגני Blu-ray, סביר להניח כי יחזיק יותר זמן ולכן הרשיון ניתן לתקופה של 5 שנים (וגם מתומחר אחרת).
jpost,
כפי שרשמתי בביקורת, יכולת זאת בלי Background Loading לא שווה הרבה. מצד שני, רק חלק מצומצם של הכותרים מגיעים עם הצורך ביכולת זו. אני מסכים איתך כי להתקל בכותר שה Main Title שלו מורכב ממספר קבצי m2ts יהווה בעיה קטנה כאן (שניתן להתגבר עליה!).
Batnun,
ה Dune טוב למדי, לא סתם בחרנו בו כמזרימדיה השנה.
sufgi123,
רק הזמן יענה על זה. בנתיים ה BD-1 אצלי קרוב לחודש ויצאו לפחות 2 עדכוני קושחה. החברה טוענת כי היא תשלב תמיכה בשמות קבצים בעברית בקרוב.
crusader,
ניחוש מאוד טוב, אבל שלילי.
oferlaor,
ה 6500 באמת יודע לעשות זאת, אך הוא מדור קודם. לא שזה נורא כל כך, אבל אני רוצה להאמין שהתקדמנו.
רישיון לניגון תכני BD ניתן לפי האפליקציה אליה הוא מיועד. רשיון עבור מחשב, ניתן לפרק זמן של 18 חודשים בשל התחלופה הגבוהה של ציוד מסוג זה.
ציוד כמו נגני Blu-ray, סביר להניח כי יחזיק יותר זמן ולכן הרשיון ניתן לתקופה של 5 שנים (וגם מתומחר אחרת).
jpost,
כפי שרשמתי בביקורת, יכולת זאת בלי Background Loading לא שווה הרבה. מצד שני, רק חלק מצומצם של הכותרים מגיעים עם הצורך ביכולת זו. אני מסכים איתך כי להתקל בכותר שה Main Title שלו מורכב ממספר קבצי m2ts יהווה בעיה קטנה כאן (שניתן להתגבר עליה!).
Batnun,
ה Dune טוב למדי, לא סתם בחרנו בו כמזרימדיה השנה.
sufgi123,
רק הזמן יענה על זה. בנתיים ה BD-1 אצלי קרוב לחודש ויצאו לפחות 2 עדכוני קושחה. החברה טוענת כי היא תשלב תמיכה בשמות קבצים בעברית בקרוב.
crusader,
ניחוש מאוד טוב, אבל שלילי.
oferlaor,
ה 6500 באמת יודע לעשות זאת, אך הוא מדור קודם. לא שזה נורא כל כך, אבל אני רוצה להאמין שהתקדמנו.