שאלה בנושא הרכבת HTPC?
יש לי הצעה לקנות לוח INTEL D850MD
וזיכרון RDRAM 1 GB 800MHZ
ומעבד 2.4 INTEL
זה בא הכל יחד, חבר שלי עוסק בשידורי כדורגל באירופה וכל משחק מחברים מחשב כזה בשביל עריכה ומולטימדיה ואחרי המשחק מורידים ומוכרים.
הוא הציעה לי לקנות ואמר שזה מחשב חזק מאוד,
מה דעתכם? שווה?
נ.ב הלוח לא כולל כרטיס מסך והכרטיסי מסך שהוא תומך בהם AGP *4
המחיר שמוצא לי הוא 120 דולר האם זה שווה והאם זה יתאים לי ל HTPC, עד כמה המחשב הזה חזק?
וזיכרון RDRAM 1 GB 800MHZ
ומעבד 2.4 INTEL
זה בא הכל יחד, חבר שלי עוסק בשידורי כדורגל באירופה וכל משחק מחברים מחשב כזה בשביל עריכה ומולטימדיה ואחרי המשחק מורידים ומוכרים.
הוא הציעה לי לקנות ואמר שזה מחשב חזק מאוד,
מה דעתכם? שווה?
נ.ב הלוח לא כולל כרטיס מסך והכרטיסי מסך שהוא תומך בהם AGP *4
המחיר שמוצא לי הוא 120 דולר האם זה שווה והאם זה יתאים לי ל HTPC, עד כמה המחשב הזה חזק?
המחשב עצמו לא כלכך חזק...הוא די מינימאלי...
הוא יספיק אם אתה מחבר לטלויזיה רגילה ולא לפלסמה או LCD.
ניגון חומר HD - יתאפשר רק עם כרטיס נסך שיורד חלק מהעבודה מהמעבד - כמו סדרה 6/7 של NVIDIA.
לדעתי תהיה לך בעיה למצא כרטיס מסך מסדרות אלו המתאים לAGPX8
תבדוק טוב,!
אורן.
הוא יספיק אם אתה מחבר לטלויזיה רגילה ולא לפלסמה או LCD.
ניגון חומר HD - יתאפשר רק עם כרטיס נסך שיורד חלק מהעבודה מהמעבד - כמו סדרה 6/7 של NVIDIA.
לדעתי תהיה לך בעיה למצא כרטיס מסך מסדרות אלו המתאים לAGPX8
תבדוק טוב,!
אורן.
השאלה האם שווה לקנות את המחשב במחיר כזה? לפי מה שאני מבין אז הזיכרון שמוצא הוא בין המהירים בשוק RDRAM של חברת SUMSUNG. רק הזיכרון עולה בחנות בסביבות ה2000 ש"ח ... אז שווה לקנות או לא? האם הקנייה לא תספק את צרכיי(צפייה בלווין + סרטים עדיף אם אופציה לצפיה HD+ תמיכה טובה במסך LCD 42'' LG ) ?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לפי דעתי , לא שווה את הקניה
מאד לא ברור מי האבא של המחשב הזה
אני מציע לקנות אחרי התיעצות פה , מחשב חדש אחר
בהצלחה
מאד לא ברור מי האבא של המחשב הזה
אני מציע לקנות אחרי התיעצות פה , מחשב חדש אחר
בהצלחה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני מניח שמדובר בציוד משומש כי אף אחד לא מייצר כזה דבר יותר.jan_p כתב:השאלה האם שווה לקנות את המחשב במחיר כזה? לפי מה שאני מבין אז הזיכרון שמוצא הוא בין המהירים בשוק RDRAM של חברת SUMSUNG. רק הזיכרון עולה בחנות בסביבות ה2000 ש"ח ... אז שווה לקנות או לא? האם הקנייה לא תספק את צרכיי(צפייה בלווין + סרטים עדיף אם אופציה לצפיה HD+ תמיכה טובה במסך LCD 42'' LG ) ?...
הזכרון של המחשב פשוט "ענתיקה" במושגים של היום, ובוודאי לא שווה 2000 ש"ח.
RDRAM מעולם לא היה נפוץ ולכן תמיד היה יקר באופו משמעותי יחסית למה שהיה שווה.
RDRAM מקביל ל- DDR-400 בקצב העבודה אך נחות ממנו ב- latency דבר שגורם בפועל לביצועים נמוכים יותר. מצד שני במחיר 500-600 ש"ח (שזה בערך $120) לא תמצא שום דבר חדש יותר טוב.