התייעצות לפני שאני קונה את Venice V36 עזרתכם בגדרת רשת

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני רוצה לקנות את המכשיר Venice V36 לפי ביקורת שקראתי באתר שלכם
http://www.htmobile.co.il/p3.article014 ... %94-Venice

העלות שלו כרגע היא 1010 ש"ח ואני רוצה להוסיף דיסק קשיח בסכום של 300 ש"ח. ואני רוצה לרכוש גם את כל החלקים הרלוונטים לחיבור רשת. כלומר שאני אוכל להעביר תוכן באופן אלוחטי בין המחשב לTV.
מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לרכוש עוד?

ושאלה אחרונה, נכון לעכשיו אולי עדיף לקנות את המזרים הזה:
http://www.playonhd.com/en/#il

כאילו מה ההבדלים העיקרים בינהם?

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

אשמח לעצותיכם

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #3 

תפרט את השימוש העיקרי שלך במכשיר בשביל שנוכל לעזור. איזה סוגי קבצים אתה צופה HD בלו ריי מלא Avi וכו'

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

כמעט ולא צופה בלוי ריי. HD כן קבצי AVI לרוב וMKV. הבנתי לא תומך בMKV מקריאת המאמר הבנתי שיש איזה יישום שהיצרן מציע. חשוב לציין שאני צופה גם בDVD פרוס.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

נדיר למצוא AVI שהוא HD - אני מניח שאתה מדבר על divX או Xvid - מה הרזולוציה של הקבצים?
למה החלטת דווקא על ה Venice (שהוא מכשיר מצוין לדעתי, אם כי ישן - ואם כבר, מומלץ ה V38 שתומך בסקאלה רחבה בהרבה של קבצים)?

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

uriler כתב:נדיר למצוא AVI שהוא HD - אני מניח שאתה מדבר על divX או Xvid - מה הרזולוציה של הקבצים?
למה החלטת דווקא על ה Venice (שהוא מכשיר מצוין לדעתי, אם כי ישן - ואם כבר, מומלץ ה V38 שתומך בסקאלה רחבה בהרבה של קבצים)?
...
סליחה אם לא הייתי ברור, לא התכוונתי לAVI כHD. הכוונה שלי הייתה בדיוק למה שהתכוונת divX או Xvid וHD בMKV.
רזולוציה לא קבועה הכול יחסי. הסיבה שבחרתי במכשיר היא הביקורות הטובות מאוד עליו יחסית למחיר. היא התמיכה המלאה בעברית (הכוונה לכתוביות פחות הממשק) והעבודה שאפשר להתחבר בקלות לרשת.
הV38 אין ספק שהוא טוב, לפחות בעיון באתר הבית אבל זה חורג מהתקציב. המטרה היתה עד אלף ש"ח לא כולל את הUSB דונוגל.

הPLAYONHD ווינס עומדים בקריטריונים, למרות שאני פחות אוהב PLAYONHD ולו רק בכלל העבודה שאפשר להשיג אותו רק דרך היבואן לפחות בשלב זה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”