אשמח לקבל עזרה בין סוגי החיבורים
שלום לכל החברים,
אשמח באם תוכלו לדרג (1 - הטוב ביותר) את סוגי החיבורים הבאים:
* composite
* DVI
* HDMI
* s-video
* scart
* VGA
* (component (Pr, Pb, Y - האם זהו חיבור RGB או שמה חיבור RGB הוא אחר (במידה והוא שונה אשמח לקבל לינק לתמונה).
תודה מראש,
שי
אשמח באם תוכלו לדרג (1 - הטוב ביותר) את סוגי החיבורים הבאים:
* composite
* DVI
* HDMI
* s-video
* scart
* VGA
* (component (Pr, Pb, Y - האם זהו חיבור RGB או שמה חיבור RGB הוא אחר (במידה והוא שונה אשמח לקבל לינק לתמונה).
תודה מראש,
שי
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
האות שעובר דרך ה-SCART הוא מה שמוגדר לו במכשיר שמשדר, תכנס להגדרות ותחפש שם.
איזה אותות ה-TV מקבל רשום ב-MANUAL שלה (נכון גם לגבי מכשיר השידור...) בד"כ הזיהוי מתבצע אוטומטית, זאת אומרת שאם למשל יש לך כניסת SCART בטלויזיה וחיברת אותה ליציאת ה-SCART ב-DVD, אז הטלויזיה תזהה ותקרין אוטומטית את מה שה-DVD מוציא (כמובן בתנאי שזה אות נתמך).
הייתי אצל מישהו שראו אצלו DVD עם מין שלג כזה, ברגע שהעברתי בהגדרות ה-DVD ל-RGB נתקבלה תמונה חלקה (חיבור SCART ל-SCART)
איזה אותות ה-TV מקבל רשום ב-MANUAL שלה (נכון גם לגבי מכשיר השידור...) בד"כ הזיהוי מתבצע אוטומטית, זאת אומרת שאם למשל יש לך כניסת SCART בטלויזיה וחיברת אותה ליציאת ה-SCART ב-DVD, אז הטלויזיה תזהה ותקרין אוטומטית את מה שה-DVD מוציא (כמובן בתנאי שזה אות נתמך).
הייתי אצל מישהו שראו אצלו DVD עם מין שלג כזה, ברגע שהעברתי בהגדרות ה-DVD ל-RGB נתקבלה תמונה חלקה (חיבור SCART ל-SCART)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
במידה ויש ברשותי:
* ממיר 3100S של YES,
* מכשיר DVD של חברת XORO דגם 400 PRO
בעל יציאות:
composite
s-video
video VGA (האם יציאה זו היא יציאת RGB?)
(component (Pr, Pb, Y
scart
* טלויזיה בעלת יציאות:
S-video
composite
scart כאשר בדיאגרמה המתארת את כל ה- 21 פינים מצויין שפין 11 משמש ל- luminance signal input green, פין 15 משמש ל- luminance signal input red, פין 7 משמש ל- luminance signal input blue ופין 16 משמש ל- R.G.B switching voltage (האם מנתונים אלו אני יכול להסיק כי ניתן לשדר לטלויזיה RGB דרך כניסת ה- SCART?)
נוסף לכל הבלאגן, מדי פעם אני "מעקל" לאחי מקרן בעל יציאות:
DVI
video vga
s-video
מרוב יציאות וכניסות אין לי מושג באילו חיבורים כדאי להשתמש כאשר אני מחבר את הממיר ואת ה- DVD לטלויזיה, ובאיזה חיבורים להשתמש כאשר אני מחבר את הממיר ואת ה- DVD למקרן.
תודה מראש על העזרה,
שי
* ממיר 3100S של YES,
* מכשיר DVD של חברת XORO דגם 400 PRO
בעל יציאות:
composite
s-video
video VGA (האם יציאה זו היא יציאת RGB?)
(component (Pr, Pb, Y
scart
* טלויזיה בעלת יציאות:
S-video
composite
scart כאשר בדיאגרמה המתארת את כל ה- 21 פינים מצויין שפין 11 משמש ל- luminance signal input green, פין 15 משמש ל- luminance signal input red, פין 7 משמש ל- luminance signal input blue ופין 16 משמש ל- R.G.B switching voltage (האם מנתונים אלו אני יכול להסיק כי ניתן לשדר לטלויזיה RGB דרך כניסת ה- SCART?)
נוסף לכל הבלאגן, מדי פעם אני "מעקל" לאחי מקרן בעל יציאות:
DVI
video vga
s-video
מרוב יציאות וכניסות אין לי מושג באילו חיבורים כדאי להשתמש כאשר אני מחבר את הממיר ואת ה- DVD לטלויזיה, ובאיזה חיבורים להשתמש כאשר אני מחבר את הממיר ואת ה- DVD למקרן.
תודה מראש על העזרה,
שי