ניתוק מהוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב,

סיפור שכך היה:
במשך שנים הייתי מנוי של הוט גם טלפון וגם אינטרנט ויחסית היה בסדר.
לפני שנה וחצי התחלתי לעבוד וקבלתי אינטרנט וטלפון ממקום העבודה, אז החלטתי להתנתק מהאינטרנט.
באותו זמן אחי החליט ללמוד גם מחוץ לבית והעברתי לו את האינטרנט שלי (והמשכתי לשלם).

לפני 4 חודשים החלטתי גם לנתק את הטלפון.
אחרי ויכוחים ארוכים עם נציג המכירות/שימור לקוחות, הסכמתי להקפיא את המנוי ל-6 חודשים על מנת להפסיק לשלם לפחות בינתיים.
לפני חודש גיליתי שהחיובים על האינטרנט גדלו, שאלתי את אחי והתברר שבספטמבר הוא התנתק מהאינטרנט ואני המשכתי להיות מחויב.
שיחה מיידית להוט התחילה מסכת של התחמקויות (לך תוכיח שבקשת להתנתק).
לפני יומיים התקשרתי לחברת כרטיסי האשראי וחסמתי את הוראות הקבע להוט ותוך יום חזרו אלי מהוט וגם נותקתי סופית מכל השירותים שלהם וגם קבלתי החזר כספי על החודשים ששלמתי לחינם.

המסקנה שלי מהעניין - עדיף לעשות את הניתוק דו צדדי, הם לא מספקים לי שירות ואני מפסיק לשלם (ולא כי הוט לא מחייבים אותי אלא כי הם לא יכולים).

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

ככה צריך!

שליחה #2 

אבל תגיד, חברת האשראי הסכימה לבטל את התשלומים בהוראה טלפונית שלך בלבד? הם לא דרשו שתשלח פקס, תצהיר שיידעת גם את הוט וכד'? כי מניסיון שלי, גם התנהלות מול חברת האשראי גובלת לעתים בעונש ביורוקרטי מתמשך. אם לא אכפת לך, כתוב באיזו חברת אשראי מדובר (הניסיון הגרוע שלי הוא עם ישראכרט).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #3 

dragon,
מניסיון עם לאומיקארד, ביטלתי הוראת קבע בשיחה טלפונית. להפעילה מחדש דרשו שאשלח אימייל.
לא ברור הסיפור שלך עם ישראכארט. מה זה עינינם היחסים ביניך לבין הוט? אם מדובר בהוראת קבע (לא פריסת תשלומים) אז זכותך לבטלה מתי שתרצה.

mta194,
ניתוק מספקית שירות עדיף שיעשה בפקס או מכתב רשום. בכלל לא כדאי לעבור גם במסלול הטלפוני. שהם יתקשרו אליך אם הם רוצים.
משה

mta194 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

moco,
לגבי ניתוק בפקס/דואר רשום - אתה צודק, התעצלתי ולמדתי לקח.

לגבי ביטול ההתחייבות - בישראכארט אפשר לבטל חד צדדית (למרות שלתפוס את הנציגה לוקח רבע שעה ו-5 תפריטים שגויים), הנציגה מקריאה לך טקסט שהביטול הוא חד צדדי וניתן כשירות בלבד וישראכארט היא לא צד בעניין (השיחה מוקלטת) ושואלת אם אתה מאשר. וזהו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”