כבלי הארכה לרמקולים של מערכת מיני
רכשתי לבתי מערכת מיני סטראו, פנסוניק SC-PM19.
הכבלים של הרמקולים מעט קצרים מהדרוש לנו.
הכבלים הם פשוט אוסף סיבי נחושת אך הדרך שבה זה מתחבר למערכת הוא כדלקמן: 2 ס"מ לפני הקצה יש חלק ללא בידוד, ואח"כ שוב יש 2 ס"מ של בידוד. כל הסיפור הזה נדחף מאחורה ויש ידית קטנה שמזיזים ב90 מעלות שמקבעת את העינין ויש מגע בדיוק איפה שאין בידוד.
מה הדרך הנכונה להאריך את הכבלים? החשש שלי הוא שללא הקונפיגורציה המסוימת של הרוח בבידוד, אם סתם אגלה 2 ס"מ של סיבי נחושת, יהיה קשה לקבך מגע טוב ויציב בחיבור.
הכבלים של הרמקולים מעט קצרים מהדרוש לנו.
הכבלים הם פשוט אוסף סיבי נחושת אך הדרך שבה זה מתחבר למערכת הוא כדלקמן: 2 ס"מ לפני הקצה יש חלק ללא בידוד, ואח"כ שוב יש 2 ס"מ של בידוד. כל הסיפור הזה נדחף מאחורה ויש ידית קטנה שמזיזים ב90 מעלות שמקבעת את העינין ויש מגע בדיוק איפה שאין בידוד.
מה הדרך הנכונה להאריך את הכבלים? החשש שלי הוא שללא הקונפיגורציה המסוימת של הרוח בבידוד, אם סתם אגלה 2 ס"מ של סיבי נחושת, יהיה קשה לקבך מגע טוב ויציב בחיבור.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
התמונה השנייה מראה כבלים דומים, אחד עם בידוד עד הסוף ואחד עם מוליך גלוי בסוף.
אצלי יש כמה מילימטרים גלויים כ2 ס"מ לפני הסוף, ואז שוב בידוד עד הסוף.
יתכן שגם אם הכל יהיה גלוי בסוף זה יהיה בסדר, אך אני חושש שאז יהיה קשה לתקוע את זה עמוק בשקעים מערכת.
אולי הפתרון יהיה לעבוד בעדינות עם סכין יפנית לשחזר את הדבר על הכבלים המאריכים, אך אני מקווה אולי לפתרון מהיר ופשוט יותר.
אצלי יש כמה מילימטרים גלויים כ2 ס"מ לפני הסוף, ואז שוב בידוד עד הסוף.
יתכן שגם אם הכל יהיה גלוי בסוף זה יהיה בסדר, אך אני חושש שאז יהיה קשה לתקוע את זה עמוק בשקעים מערכת.
אולי הפתרון יהיה לעבוד בעדינות עם סכין יפנית לשחזר את הדבר על הכבלים המאריכים, אך אני מקווה אולי לפתרון מהיר ופשוט יותר.
משה
טוב, העיניין נפתר.
1) כל הסיפור זה שהמצב של הכבלים זה מה שמתקבל מהורדת בידוד עם המכשיר הנפוץ, אך לא עד הסוף.
2) אני עכשיו מבין שזה היה כך רק כדי למנוע מסיבי הנחושת להצ'תקמק והייתי אמור להוריד את הבידוד לגמרי לפני החיבור.
1) כל הסיפור זה שהמצב של הכבלים זה מה שמתקבל מהורדת בידוד עם המכשיר הנפוץ, אך לא עד הסוף.
2) אני עכשיו מבין שזה היה כך רק כדי למנוע מסיבי הנחושת להצ'תקמק והייתי אמור להוריד את הבידוד לגמרי לפני החיבור.
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
במבט לאחור, זה די מצחיק, אך אף פעם לא נתקלתי בכבלים שמגיעים ככה ולא היה הסבר idiot proof בmanual.
כשהוצאתי את הכבלים החוצה בשביל לחבר את ההארכה אז בחלקם נשאר הבידוד בחור
. אי אפשר היה להוציא את זה ונשאר לדחוף את זה פנימה עם מחט . לא יודע לאן זה הגיע, אולי נפל בתוכו, אבל הכל עובד 
כשהוצאתי את הכבלים החוצה בשביל לחבר את ההארכה אז בחלקם נשאר הבידוד בחור
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: