או, לקנות סט של פירלס שאני יודע שתרוצו(לא כולם) ותגידו שזו חברת מדבקה, לא יותר מסתם רהיט, או חומר בערה לל"ג בעומר.
את ספר ההומור הזה, לא רצתי לקנות וזאת משום שיש לי כרגע/מאז ומעולם בחדר, שני פירלס קדמיים שעושים את העבודה פחות או יותר, ואין לי תלונות מיוחדות כלפיהם.
ברור שבהשוואה -חיה- ביניהם לכל רמקול אחר בעל מותג "אמיתי" יהיה הבדל, משמעותי או לא, זה כבר עניין של מחיר וטעם אישי.
הבעיה היא כזאת: סט של פירלס- שיש כאלה בערך 4 ,5 כאלה שכל אחד מהם מציע דגם שונה עם 220 250 ועד 400 RMS לרמקול אחד קדמי, פלוס אחוריים וסנטר כמובן, מיד שניה. או ללכת על הג'אמו שגם הוא יד שניה שהרבה פחות RMS, נע סביב ה-100, וכבר נקרע לי רמקול בטעות בגלל שהוא לא התאים לRMS מהמגבר וכן אני יודע שהמוצא של המגבר נמדד ב6 אוהם בתדר מסויים..
חשוב לציין ולומר שמחירם של הג'אמו נע על ה1100 שקלים, הפירלס לא יותר מ-400 500 גג ואפילו פחות מ-400 לאחר הנחה.
מה גם שאפשר לציין, שכרגע יש לי סאב של ג'אמו 10 אינץ'.
אז מה דעתכם, שרשרו אותה!
שאלה נוספת: יש הבדל אם הטוויטר נמצא למעלה, מעלה הרמקול (נראה כיחידה נפרדת) (נמצא בדגמי פירלס וווירפידל ועוד), אם יש הבדל, אשמח לדעת מהו.
והקטע של וופר בגדלים של 10 אינץ' פלוס מינוס בצד הרמקול, שזאת נראה בעיקר בדגמי פירלס, האם זה משפיע ודופק עם התאבכות/גלים עומדים, בתוך הרמקול עצמו. אני מניח שהתשובה תהיה, כנראה שכן, כי פירלס לוקחים אלמנטים ומחברים אותם לעץ בלי מכשור מסויים/מדוייק ובלי מדידות בקיצור.. אבל עדיין, אשמח לדעת אם יש למישהו ידע אמיתי בנושא.
תודה!!!!