מחפש 2.1 בתקציב של 1000-1800 ש"ח

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dolevco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב .שימוש הרמקולים יהיה בעיקר למוזיקה (טראנס\האוס) ומעט לסרטים ומשחקים.
יש את אלו:

http://www.netoneto.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=HE

או את הרמקולים הללו:

http://www.testfreaks.com/pc-speakers/h ... sticks-ii/
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063

אלו רמקולים דיי ישנים,אבל אם הם באמת באיכות גבוהה ומספקת אשמח לקחת אותם.
החדר שלי הוא 3.5X4.5 מטר,הרמקולים ממוקמים בפינה של החדר לכיוון המרכז,האיכות צליל ממש ממש חשובה לי.
הז'אנר שאני מאזין לו דורש באס טוב.
אשמח מאוד שתמליצו לי על רמקולים אחרים שמתאימים לדרישות שלי :) ואודה מאוד אם זה יהיה מלווה בקישורים.
אשמח אם תמליצו לי איך לשפר את מיקום הרמקולים,ואיפה הסאב צריך להיות(ריצפה או מדף).
תודה רבה לכולם ולילה טוב,מחכה לתשובה דולב.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

יש לי את הרמקולים של בוס ואני מאוד מרוצה (עלו לי 250 דולר באמריקה). אם אתה מחפש את הכי טוב שיש (לדעתי) תקנה את הסט הזה ואני מבטיח לך שיהיה לך קשה לשמוע אחר כך משהו אחר (Y) . יחידת הגברה חזקה ואיכותית, הרמקולים מוציאים סאונד ברמה אודיופילית והסאב מוציא באס מצויין. ממליץ בחום.
דרך אגב אני החלפתי את הסט של ההארמן קארדון שהוא אחד הטובים ברמת המחיר שלו בסט של הבוס :) .

dolevco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

zeev78 כתב:יש לי את הרמקולים של בוס ואני מאוד מרוצה (עלו לי 250 דולר באמריקה). אם אתה מחפש את הכי טוב שיש (לדעתי) תקנה את הסט הזה ואני מבטיח לך שיהיה לך קשה לשמוע אחר כך משהו אחר (Y) . יחידת הגברה חזקה ואיכותית, הרמקולים מוציאים סאונד ברמה אודיופילית והסאב מוציא באס מצויין. ממליץ בחום.
דרך אגב אני החלפתי את הסט של ההארמן קארדון שהוא אחד הטובים ברמת המחיר שלו בסט של הבוס :) .
...
אני ממש סומך עלייך שתדע,הכוונה שאני סומך שבאמת אתה מבין באיכות,ובאיכות רמקולים במיוחד.
האם שווה לי לקנות את הבוס במחיר הזה או את הארמן במחיר הזה?!
תודה רבה לך,ועוד תגובות בבקשה.

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

logitech z-2300

שליחה #4 

אומנם די ישנים אבל נחשבו בזמנו למעולים ובאס חזק שיכול להתאים לתמהיל המוזיקה שלך.
שווה לך ללכת לשמוע אותם

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #5 

dolevco כתב:
zeev78 כתב:יש לי את הרמקולים של בוס ואני מאוד מרוצה (עלו לי 250 דולר באמריקה). אם אתה מחפש את הכי טוב שיש (לדעתי) תקנה את הסט הזה ואני מבטיח לך שיהיה לך קשה לשמוע אחר כך משהו אחר (Y) . יחידת הגברה חזקה ואיכותית, הרמקולים מוציאים סאונד ברמה אודיופילית והסאב מוציא באס מצויין. ממליץ בחום.
...
אני ממש סומך עלייך שתדע,הכוונה שאני סומך שבאמת אתה מבין באיכות,ובאיכות רמקולים במיוחד.
...

ההארמן קארדון הוא סט מעולה ביחס למחיר שלו, הרמקולים מעוצבים בצורה מיוחדת ויש להם סאונד טוב (אולי טיפה חד) והסאב הוא בין הכי טובים ששמעתי בסטים של מחשב (באס עמוק ומדוייק). אין לסט הזה שלט והשליטה על הווליום מתבצעת דרך הרמקול עצמו עם חיישן מגע שזה קצת מעצבן כי לפעמים או שזה לא מגיב או שהווליום פתאום קופץ למעלה. הסט של הבוס נמצא כמה דרגות מעליו (ובגלל זה הפער במחיר) . הסאונד של הרמקולים הרבה יותר מדוייק ומפורט, הבאס בערך באותה רמה (אולי טיפה יותר קיצבי) וההגברה יותר נקייה מהפרעות.
לסיכום אם התקציב משחק אצלך תפקיד ההארמן קארדון הוא סט לא רע ולא תטעה אם תבחר בו. אם האיכות משחקת תפקיד בבחירה הבוס הרבה יותר איכותי ממנו. אני אישית העדפתי את הסאונד של בוס ושלחתי את ההארמן קארדון למחסן.

dolevco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

zeev78 כתב:
dolevco כתב:
...
...

ההארמן קארדון הוא סט מעולה ביחס למחיר שלו, הרמקולים מעוצבים בצורה מיוחדת ויש להם סאונד טוב (אולי טיפה חד) והסאב הוא בין הכי טובים ששמעתי בסטים של מחשב (באס עמוק ומדוייק). אין לסט הזה שלט והשליטה על הווליום מתבצעת דרך הרמקול עצמו עם חיישן מגע שזה קצת מעצבן כי לפעמים או שזה לא מגיב או שהווליום פתאום קופץ למעלה. הסט של הבוס נמצא כמה דרגות מעליו (ובגלל זה הפער במחיר) . הסאונד של הרמקולים הרבה יותר מדוייק ומפורט, הבאס בערך באותה רמה (אולי טיפה יותר קיצבי) וההגברה יותר נקייה מהפרעות.
לסיכום אם התקציב משחק אצלך תפקיד ההארמן קארדון הוא סט לא רע ולא תטעה אם תבחר בו. אם האיכות משחקת תפקיד בבחירה הבוס הרבה יותר איכותי ממנו. אני אישית העדפתי את הסאונד של בוס ושלחתי את ההארמן קארדון למחסן.
...
תודה רבה,יש עוד הצעות?מישהו אחר?
לילה טוב לכולם :)

dolevco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אם אפשר עוד תגובות המלצות וכדומה.

תודה רבה ושבת שלום :)

dolevco פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אם אפשר בבקשה תגובה (לגבי מה שנאמר,הצעות אחרות וכ'ו),הנני מעוניין לרכוש את הרמקולים בהקדם האפשרי.
תודה רבה ולילה טוב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”