מי שינחש למה זו התוצאה הראשונה שמתקבלת (ויש הסבר הגיוני) יקבל סיבוב על האתר המדובר (ולא, אני לא מדבר על הגברת - תוציאו את הראש שלכם מהביבים!).
אחח... גוגל...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בואו נעשה ניסוי קטן. תיכנסו ל GOOGLE IMAGES (שימו לב שאתם ב COM ולא ב CO.IL) ותערכו חיפוש לביטוי "Canadian landmark" 
מי שינחש למה זו התוצאה הראשונה שמתקבלת (ויש הסבר הגיוני) יקבל סיבוב על האתר המדובר (ולא, אני לא מדבר על הגברת - תוציאו את הראש שלכם מהביבים!).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
סורי, לא מבין את השאלה.
זו התוצאה הראשונה בגלל שהרבה מקליקים על זה מכל מני מקומות בגלל שרואים את ה-CN TOWER מאחורי הבוביפלצת הזו.
המשפט CANDIAN LANDMARK (יש גם עוד ווריאציות) מופיע 6 פעמים בעמוד.
בנוסף, בעמוד הראשי זה מופיע בגדול:
http://smashingplanet.com/
גדול מאוד אפילו.
זו התוצאה הראשונה בגלל שהרבה מקליקים על זה מכל מני מקומות בגלל שרואים את ה-CN TOWER מאחורי הבוביפלצת הזו.
המשפט CANDIAN LANDMARK (יש גם עוד ווריאציות) מופיע 6 פעמים בעמוד.
בנוסף, בעמוד הראשי זה מופיע בגדול:
http://smashingplanet.com/
גדול מאוד אפילו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
עושה רושם שלעמוד הראשי שזה מגיע ממנו אין PAGE RANK גבוה כלל.
גרוע מזה, גוגל בכלל לא מדווח על BACKLINKS איכותיים לעמוד הזה, אז זה גם לא לינקים נכנסים.
גרוע מזה, גוגל בכלל לא מדווח על BACKLINKS איכותיים לעמוד הזה, אז זה גם לא לינקים נכנסים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא הבנת את השאלה והצלחת לענות עליה - יפהoferlaor כתב:זו התוצאה הראשונה בגלל שהרבה מקליקים על זה מכל מני מקומות בגלל שרואים את ה-CN TOWER מאחורי הבוביפלצת הזו....
לאישתי יש שם קרובי משפחה והוזמנו לביקור. שקלתי לתכנן שם כבר חופשה שנתית והרצתי את החיפוש הזה בגוגל ודי הופתעתי שזו התמונה הראשונה שצצה. רק אחרי שהסתכלתי טוב טוב ראיתי בצד שמאל למעלה את המגדל הנ"ל. אני מבטיח לך שרב הגברים גם במבט שני ושלישי לא ישימו לב אליו ולדעתי האישית עצם העובדה שהתמונה הזו מופיעה ראשונה בחיפוש די משעשעת, במיוחד שהמגדל הוא לא בדיוק (וזה לשון המעטה) הפוקוס של התמונה.
ד"א, "בוביפלצת" זה לא פוליטיקלי קורט - המינוח הנכון הוא "מאותגרת חזייתית"
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 01/02/2010 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

moco - אני בטוח שאם ראית אותה בעבר היא נחקקה בזיכרונך, אני בטוח שאני לא אשכח אותה הרבה זמן