LG תמכור OLED בגדול 20 אינץ השנה, 30 אינץ שנה הבאה ו-40 ב-2012
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
LG כבר הציגו בעבר את ה-15 וה-19 אינץ בטכנולוגית OLED, ואפילו דיווחנו על זה באתר, אך היא מעוניינת להציג מסך גדול יותר לפני שהיא מתחילה למכור כבר השנה מסכי OLED בייצור מאסיבי.
מסך ה-OLED הגדול ביותר שהיא תמכור השנה יהיה בגודל 20" כאשר הצפי הוא שיהיו מסכי OLED בגודל 30" ב-2011 ובגודל 40" ב-2010.
הסמנכ"ל האחראי על שיווק ומכירות מסכי OLED בחברה, Mr. Won Kim אמר שהמסכים יהיו כנראה יקרים אבל ב-2012 יהיה ניתן לקנות מסכי OLED בגודל 40"....
מקור: TechON
מסך ה-OLED הגדול ביותר שהיא תמכור השנה יהיה בגודל 20" כאשר הצפי הוא שיהיו מסכי OLED בגודל 30" ב-2011 ובגודל 40" ב-2010.
הסמנכ"ל האחראי על שיווק ומכירות מסכי OLED בחברה, Mr. Won Kim אמר שהמסכים יהיו כנראה יקרים אבל ב-2012 יהיה ניתן לקנות מסכי OLED בגודל 40"....
מקור: TechON
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 01/02/2010 16:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
תודה על הידיעה ואפשר קישור להבדלים בין oled לlcd ?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
אותי מעניין איך זה יחלחל למסכי מחשב האמת, האם הטכנולוגיה הזו תזלוג גם לשוק שלנו או תשאר בתחום ה"טלוויזיות". כיום למרות שיש המון טלוויזיות LED BACKLIGHT יש מעט מאוד (ורובם לא ממש איכותיים) מסכי מחשב שכאלו.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
knazi,
LCD חוסם אור שנוצר בטכנולוגיות אחרות, OLED מייצר אור ולכן יש לו ניגודיות גבוהה בהרבה.
OLED מבזבז מעט מאוד אנרגיה והשילוב הזה יגרום לתמונה מדהימה בעומקה ובאיכותה. החסרונות של OLED כיום זה אורך חיים קצר (מה שאומר רגישות גבוהה מאוד לצריבה) וכן עלות גבוהה מאוד.
LCD חוסם אור שנוצר בטכנולוגיות אחרות, OLED מייצר אור ולכן יש לו ניגודיות גבוהה בהרבה.
OLED מבזבז מעט מאוד אנרגיה והשילוב הזה יגרום לתמונה מדהימה בעומקה ובאיכותה. החסרונות של OLED כיום זה אורך חיים קצר (מה שאומר רגישות גבוהה מאוד לצריבה) וכן עלות גבוהה מאוד.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
עופר, אלו לא היו בדיוק הבעיות כשפלזאמה הייתה טכנולוגיה חדשה?
ככה זה בחיים, עוברים CYCLE בכל דור של טכנולוגיה. רק שיגיע כבר, אני מחכה לזה כבר כמה שנים טובות (הכוונה למוצרי צריכה במחיר שפוי).
ככה זה בחיים, עוברים CYCLE בכל דור של טכנולוגיה. רק שיגיע כבר, אני מחכה לזה כבר כמה שנים טובות (הכוונה למוצרי צריכה במחיר שפוי).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
מעניין כמה יעלו המסכים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
עדיף לקנות עכשיו. מה הטעם לחכות ל2012, ויום לפני שזה מגיע לחנויות העולם יחרב?