טקס פרסי הגראמי
אמש חולקו פרסי המוסיקה בטקס הגראמי היוקרתי ,הנחשב כאוסקר של המוזיקה, שנערך בלוס אנג'לס.
ביונסה.....היא זו שטרפה את הערב כשבאמתחתה 6 פרסי גראמי ,על שיר השנה בקטגורייה הנשית ,אלבום הראפ של השנה , שיר הפופ של השנה , ועוד 3 פסלונים בקטגוריות שונות.
אחריה............טיילור סוויפט הצעירה בת ה 20 שגרפה כ 4 פרסים , מאלבום שנה , ואלבום הקאנטרי של השנה , וגם זמרת הקאנטרי של שנה.
ועם 3 פסלוני גראמי יצאו הבלאק איד פייז.
קינגס אוף ליאון לקחו פיסלון על סינגל השנה.
עוד עשרות מוזיקאים גרפו פרסים בכל שאר הקטגוריות השונות . למעלה מ 30 פרסים בתחומים שונים.
ac/dc......גרפה את פרס להקת הרוק הכבד של שנה על אלבומם בלאק אייס.
את פרס להקת המטאל לקחו חברי............ג'ודאס פריסט הוותיקים.
את פרס מוזיקת הרוק האינסטרומנטלית גרף הגיטריסט האגדי........ג'ף בק.
לכל שאר הזוכים בכל הקטגוריות בלינק הבא.............
http://www.grammy.com/nominees
וכמה קטעים מהערב הנוצץ בלינקים הבאים............
ביונסה......הזוכה הגדולה של הערב
רפי_א
ביונסה.....היא זו שטרפה את הערב כשבאמתחתה 6 פרסי גראמי ,על שיר השנה בקטגורייה הנשית ,אלבום הראפ של השנה , שיר הפופ של השנה , ועוד 3 פסלונים בקטגוריות שונות.
אחריה............טיילור סוויפט הצעירה בת ה 20 שגרפה כ 4 פרסים , מאלבום שנה , ואלבום הקאנטרי של השנה , וגם זמרת הקאנטרי של שנה.
ועם 3 פסלוני גראמי יצאו הבלאק איד פייז.
קינגס אוף ליאון לקחו פיסלון על סינגל השנה.
עוד עשרות מוזיקאים גרפו פרסים בכל שאר הקטגוריות השונות . למעלה מ 30 פרסים בתחומים שונים.
ac/dc......גרפה את פרס להקת הרוק הכבד של שנה על אלבומם בלאק אייס.
את פרס להקת המטאל לקחו חברי............ג'ודאס פריסט הוותיקים.
את פרס מוזיקת הרוק האינסטרומנטלית גרף הגיטריסט האגדי........ג'ף בק.
לכל שאר הזוכים בכל הקטגוריות בלינק הבא.............
http://www.grammy.com/nominees
וכמה קטעים מהערב הנוצץ בלינקים הבאים............
ביונסה......הזוכה הגדולה של הערב
רפי_א
pavelz......
אני אגלה לך בסוד........בלי שאף אחד ישמע ,שאני מאוד קרוב לתחושותייך ולמה שכתבת.
הסתיימה שנה.......הסתיים עשור , ומילה לא כתבתי. אולי באמת אני אצא ידי חובה ואכתוב כמה מילים.
ואתה יודע למה לא כתבתי ??? לא היה על מה. זה היה עשור אומלל מבחינה מוזיקלית בעיניים שלי לפחות. איפה שנות ה 60/70/80...........ואפילו ה 90. איפה המוזיקה האחרת המשובחת ? ? ?
ולא שלביונסה יש קול רע . יש לה קול מצויין , וגם אחרים נישמעים טוב. אבל אין חדש תחת השמש בתכנים המוזיקאליים. וחבל.
רפי_א
הסתיימה שנה.......הסתיים עשור , ומילה לא כתבתי. אולי באמת אני אצא ידי חובה ואכתוב כמה מילים.
ואתה יודע למה לא כתבתי ??? לא היה על מה. זה היה עשור אומלל מבחינה מוזיקלית בעיניים שלי לפחות. איפה שנות ה 60/70/80...........ואפילו ה 90. איפה המוזיקה האחרת המשובחת ? ? ?
ולא שלביונסה יש קול רע . יש לה קול מצויין , וגם אחרים נישמעים טוב. אבל אין חדש תחת השמש בתכנים המוזיקאליים. וחבל.
רפי_א
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ככה זה כשהתעשייה מחלקת פרסים לעצמה.Pavelz כתב:תמיד נדהם לגלות איך הטעם האישי שלי מתרחק מדי שנה מהטעם של מקבלי ההחלטות בגראמי\מרקורי\פרסי MTV למינהם.
השיר הזוכה של קינגס אוף ליאון חביב ותו לא...
מי זו לעזזל ביונסה והאם יש לה מה להציע מעבר לתחת מוצק וחזה זקור ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Lior_M......
אני לא יודע אם זו הסיבה.......כלומר שהתעשייה מחלקת את הפרסים לעצמה.
בסופו של דבר מהתעשייה הזו צמחו גם ......פינק פלוייד......הנדריקס....צ'יק קוריאה......אלטון ג'ון ואחרים.
ההנחה שלי שפעם היו עסוקים ראשית בלעשות את המוזיקה........ ואחרי זה במה יצא לי בחשבון בנק. וכל אחד בסופו של דבר רוצה להצליח ולנפח את החשבון בבנק. אני רק אומר שפעם אולי התעקשו יותר להצליח דרך עשיית המוזיקה.
היום כנראה קודם עסוקים באיך לפוצץ את החשבון בנק ממה שאני עושה, או מה אני עושה כדי למלא את הכיסים בכסף.
תנסה לעבור על רשימת הזוכים בקטגוריות השונות. אתה תבחין מהר מאוד שבכל מה שקשור לפופ ולצעירים שניזונים ממנו במועדוני הריקודים..............תגלה כל מיני שמות של חברה צעירים כמו ביונסה.......ליידי גאגא.....בלק איד פייז ואחרים. ( ואין ספק שביונסה היא פצצת על.....שיודעת לנענע . אני לא אגיד שהיא זמרת רעה. אבל דיאנה רוס הגדולה........הקדימה אותה בכמה שנים. )
אני לא בטוח שניזכור אותם עוד כמה שנים.
תסתכל בקטגוריות של המוזיקה האחרת......המטאל............הרוק..........הג'אז .......איפה שהלהקות לא מככבות במצעדי הפיזמונים ובאם טי וי. שם תגלה את כל הוותיקים שקיימים 20 או 30 שנה ויותר. מעניין נכון ? ? ?
צ'יק קוריאה וג'ון מקלפלין זוכים..........גף בק.....ג'ודאס פריסט.....אי סי די סי. ומי המתחרים שלהם ? ? ? נכון..........גם הלהקות הוותיקות שלא צמחו על האם טי וי והמצעדים............סטיב וואי......יו-2........קלפטון וסטיבי ווינווד...........מגאדת'......ברוס ספרינגסטין.......מטליקה. ועוד רבים וטובים מהוותיקים.
ועל זה נאמר חומר למחשבה על מה שעשו פעם ועל מה שעושים היום. מי שעושה אופנה וטרנדים......מככב זמנית כנראה וקוטף פרסים. מי שעושה מוזיקה......מצליח לשרוד ומסתבר שמצליח להגיע למועמדות בגראמי גם אחרי למעלה מ 30 שנה.
רפי_א
בסופו של דבר מהתעשייה הזו צמחו גם ......פינק פלוייד......הנדריקס....צ'יק קוריאה......אלטון ג'ון ואחרים.
ההנחה שלי שפעם היו עסוקים ראשית בלעשות את המוזיקה........ ואחרי זה במה יצא לי בחשבון בנק. וכל אחד בסופו של דבר רוצה להצליח ולנפח את החשבון בבנק. אני רק אומר שפעם אולי התעקשו יותר להצליח דרך עשיית המוזיקה.
היום כנראה קודם עסוקים באיך לפוצץ את החשבון בנק ממה שאני עושה, או מה אני עושה כדי למלא את הכיסים בכסף.
תנסה לעבור על רשימת הזוכים בקטגוריות השונות. אתה תבחין מהר מאוד שבכל מה שקשור לפופ ולצעירים שניזונים ממנו במועדוני הריקודים..............תגלה כל מיני שמות של חברה צעירים כמו ביונסה.......ליידי גאגא.....בלק איד פייז ואחרים. ( ואין ספק שביונסה היא פצצת על.....שיודעת לנענע . אני לא אגיד שהיא זמרת רעה. אבל דיאנה רוס הגדולה........הקדימה אותה בכמה שנים. )
אני לא בטוח שניזכור אותם עוד כמה שנים.
תסתכל בקטגוריות של המוזיקה האחרת......המטאל............הרוק..........הג'אז .......איפה שהלהקות לא מככבות במצעדי הפיזמונים ובאם טי וי. שם תגלה את כל הוותיקים שקיימים 20 או 30 שנה ויותר. מעניין נכון ? ? ?
צ'יק קוריאה וג'ון מקלפלין זוכים..........גף בק.....ג'ודאס פריסט.....אי סי די סי. ומי המתחרים שלהם ? ? ? נכון..........גם הלהקות הוותיקות שלא צמחו על האם טי וי והמצעדים............סטיב וואי......יו-2........קלפטון וסטיבי ווינווד...........מגאדת'......ברוס ספרינגסטין.......מטליקה. ועוד רבים וטובים מהוותיקים.
ועל זה נאמר חומר למחשבה על מה שעשו פעם ועל מה שעושים היום. מי שעושה אופנה וטרנדים......מככב זמנית כנראה וקוטף פרסים. מי שעושה מוזיקה......מצליח לשרוד ומסתבר שמצליח להגיע למועמדות בגראמי גם אחרי למעלה מ 30 שנה.
רפי_א
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Re: pavelz......
יאפ, מסכים מאה אחוזים.רפי_א כתב:אני אגלה לך בסוד........בלי שאף אחד ישמע ,שאני מאוד קרוב לתחושותייך ולמה שכתבת.
רפי_א...
אני בזמני החופשי כן כותב על מוזיקה אבל בחודשים האחרונים פשוט אין לי על מה לכתוב. פשוט אין שום מוזיקה חדשה מעניינת. זה נורא מתסכל אותי כי אני מחפש אקטיבית מוזיקה חדשה ואני פשוט חוזר לדברים הישנים.
זה מבאס נורא
Need more cowbell
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
תשמע-אם חלילה יצא לך לשבת פעם בכלא לעולם,אבל לעולם אל תתנסח כמו במשפט האחרוןLior_M כתב:ככה זה כשהתעשייה מחלקת פרסים לעצמה.Pavelz כתב:תמיד נדהם לגלות איך הטעם האישי שלי מתרחק מדי שנה מהטעם של מקבלי ההחלטות בגראמי\מרקורי\פרסי MTV למינהם.
השיר הזוכה של קינגס אוף ליאון חביב ותו לא...
מי זו לעזזל ביונסה והאם יש לה מה להציע מעבר לתחת מוצק וחזה זקור ?...
אמן מייסר
אני לא בטוח שאין מוזיקה חדשה טובה, אלא שקשה לשמוע עליה בערוצים המסורתיים. אלה עסוקים בעשיית כסף וקיים שיתוף אינטרסים הדוק בין המשווקים הגדולים למדיית ההמונים .חפשו לכם מקורות מידע אחרים ותגלו עולם חדש. כל הזמן כשרונות חדשים מתגלים. כל הזמן נוצרת מוזיקה מצויינת שלא מקבלת פרסים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מחפש הרבה, אני לא שומע רדיו מקומי או MTV ודומיו כבר שנים.amiti כתב:אני לא בטוח שאין מוזיקה חדשה טובה, אלא שקשה לשמוע עליה בערוצים המסורתיים. אלה עסוקים בעשיית כסף וקיים שיתוף אינטרסים הדוק בין המשווקים הגדולים למדיית ההמונים .חפשו לכם מקורות מידע אחרים ותגלו עולם חדש. כל הזמן כשרונות חדשים מתגלים. כל הזמן נוצרת מוזיקה מצויינת שלא מקבלת פרסים....
אני חופר בעיקר ב MySpace, Facebook, LastFM וכאלה.
כבר כמה שנים לא נפלתי מאמן חדש וצעיר. אפילו לצעירים כבר אין מה לחדש וזה מסוכן. העשור האחרון לא הוליד להקה אחת שאפשר להגיד עליה שתרמה משהו מעבר לכמה להיטים.
Need more cowbell
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
זה לא שאין אומנים שעובדים בשביל האומנות, יש הרבה כאלה שמתחילים ופורשים מהר מאוד או מתמסחרים כמו שאמרנו עקב בעיות תקציביות,
לדעתי זה פשוט תקופה שכזו.... עוד כמה זמן יבוא הבום, החידוש, ההתעוררות.. בין אם נרצה או לא,
ועדיין בשנות האלפיים אפשר למצוא יציאות חדשות ומרתקות אולם בז'אנרים אחרים (כן שפונגל, יאנגר, קצת פרוגרסיב רוק מחתרתי ועוד- חפרתי על זה ואמשיך לחפור.....)
אבל בדעה אחת איתכם העשורים האחרונים הם ביזיוניים רצח... אפילו שנות ה80 וה90 שהניבו להקות כמו דרים תיאתר ומטאליקה לפי דעתי עדיין לוקות בחסר- חסר להן הטאץ' הייחודי, הקריזמה, השינוי, האומץ לשבור כל דבר אפשרי... הם כן גרפו אצטדיונים וכדומה אבל עדיין אי אפשר להשוות אף אלבום של דרים תיאתר לTHICK AS A BRICK של ג'טרו טאל שמגיעים להופיע תכף בקיסריה או כל תופעה פסיכדלית מעניינת שצצה דאז....
אבל כן, תכף יבואו פלוידים חדשים בין אם נרצה או לא !!!!!
לדעתי זה פשוט תקופה שכזו.... עוד כמה זמן יבוא הבום, החידוש, ההתעוררות.. בין אם נרצה או לא,
ועדיין בשנות האלפיים אפשר למצוא יציאות חדשות ומרתקות אולם בז'אנרים אחרים (כן שפונגל, יאנגר, קצת פרוגרסיב רוק מחתרתי ועוד- חפרתי על זה ואמשיך לחפור.....)
אבל בדעה אחת איתכם העשורים האחרונים הם ביזיוניים רצח... אפילו שנות ה80 וה90 שהניבו להקות כמו דרים תיאתר ומטאליקה לפי דעתי עדיין לוקות בחסר- חסר להן הטאץ' הייחודי, הקריזמה, השינוי, האומץ לשבור כל דבר אפשרי... הם כן גרפו אצטדיונים וכדומה אבל עדיין אי אפשר להשוות אף אלבום של דרים תיאתר לTHICK AS A BRICK של ג'טרו טאל שמגיעים להופיע תכף בקיסריה או כל תופעה פסיכדלית מעניינת שצצה דאז....
אבל כן, תכף יבואו פלוידים חדשים בין אם נרצה או לא !!!!!