בשעה טובה ומוצלחת (בעיקר מוצלחת) אני רוצה לקנות מגבר שיוציא את המיץ מה-AKG K701 שלי.
המגבר שהומלץ לי ב-Head-fi הוא Heed Canamp ורציתי לשאול איפה מומלץ לי לקנות אותו (כמובן בחו"ל, אני לא חושב שהוא קיים בארץ) במחיר מומלץ וחנות אמינה.
zeev78, אני תמיד פתוח להצעות. אבל שמעתי הרבה על הקאנאמפ כך שאני חושב שהוא יהיה מעולה בשבילי.
SoapSeller, מה המחיר שהוא הציע לך? ואין לי מושג בנוגע ליד שניה, אני די חושש למען האמת.
שקונים מוצר ביד שנייה תמיד יש סיכון מסויים אבל שמדובר בהגברה בד"כ הסיכון הוא קטן יחסית משאר הרכיבים.
תנסה לשמוע את המגבר הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=32645
השילוב עם האוזניות שלך יהיה מצויין.
OReeh, זה היה לפני שנתיים וחצי בערך, אני באמת לא זוכר. אני רק זוכר שהמחיר משלוח וכו' היה סביר מאוד.
אין הרבה סיכון בקניה ממוכרים עם פידבק טוב ב-Head-Fi.. אתה תמיד יכול להתיעץ כאן בקשר למוכר כזה או אחר.
בקשר לאיכות של ה-X-Can אני מאוד סקפטי, עוד לא שמעתי מגבר מנורות שנשמע ממש טוב איתן(לעומת מספר לא מבוטל של מגברי SS\היברידים).
יש טענה שמגברי מנורות עם טרנספורמרים ביצאה כן נשמעים איתן טוב, אבל לצערי לא יצא לי לשמוע...
(וה-X-Can בכול מקרה אינו כזה)
SoapSeller כתב:OReeh, זה היה לפני שנתיים וחצי בערך, אני באמת לא זוכר. אני רק זוכר שהמחיר משלוח וכו' היה סביר מאוד.
אין הרבה סיכון בקניה ממוכרים עם פידבק טוב ב-Head-Fi.. אתה תמיד יכול להתיעץ כאן בקשר למוכר כזה או אחר.
בקשר לאיכות של ה-X-Can אני מאוד סקפטי, עוד לא שמעתי מגבר מנורות שנשמע ממש טוב איתן(לעומת מספר לא מבוטל של מגברי SS\היברידים).
יש טענה שמגברי מנורות עם טרנספורמרים ביצאה כן נשמעים איתן טוב, אבל לצערי לא יצא לי לשמוע...
...
אתה שמעתה את הX CAN עם ה701 ? OReeh לפני שאתה מזמין משהו תיקח את האוזניות שלך ותבדוק מה מתאים לך, המגבר שהמלצתי לך עליו שווה בדיקה.
SoapSeller כתב:,
...
לWA6 יש טרנסופרמרים ביציאה? כי הוא נשמע מדהים עם הK701 שהיו לי. נקי, צלול, הוא היה פשוט נעלם ונותן להן לשיר.
שמעתי את V3 ואישית לא ממש התלהבתי. בעיקרון המגברים של MF למרות היותם מגברי מנורות נשמעים ממש כמו טרנזיסטור. אני אישית אם הייתי לוקח הייתי לוקח את הHEED במקום ולא חושב לכיוון MF. אבל אם אתה יכול לבקש לשמוע אז זה תמיד יותר טוב, וגם לך תדע אולי התוצאה תמצא חן בעינך אם יש כאלו שאהבים גראדו אז שום דבר לא ודאי.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
slavazh כתב:שמעתי את V3 ואישית לא ממש התלהבתי. בעיקרון המגברים של MF למרות היותם מגברי מנורות נשמעים ממש כמו טרנזיסטור. אני אישית אם הייתי לוקח הייתי לוקח את הHEED במקום ולא חושב לכיוון MF. אבל אם אתה יכול לבקש לשמוע אז זה תמיד יותר טוב, וגם לך תדע אולי התוצאה תמצא חן בעינך אם יש כאלו שאהבים גראדו אז שום דבר לא ודאי.
slavazh כתב:שמעתי את V3 ואישית לא ממש התלהבתי. בעיקרון המגברים של MF למרות היותם מגברי מנורות נשמעים ממש כמו טרנזיסטור. אני אישית אם הייתי לוקח הייתי לוקח את הHEED במקום ולא חושב לכיוון MF. אבל אם אתה יכול לבקש לשמוע אז זה תמיד יותר טוב, וגם לך תדע אולי התוצאה תמצא חן בעינך אם יש כאלו שאהבים גראדו אז שום דבר לא ודאי.
...
אני היחידי בעולם שאוהב את האוזניות של גראדו
...
זאב, אני גם מאוד אוהב את הצליל - הבעיה היא הצורה...