הגיוני Uncharted 2 ב- 56$ כולל משלוח?
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לרוב אתה יכול למצוא מחירים טובים מאוד של משחקים בEBAY ,בעיקר (לדעתי) ממוכרים מסין או מאנגליה.(אני היום קניתי את קילזון 2 ב80 שח כולל משלוח בEBAY-UK).
לדעתי 56 דולר זה בסדר,אך אתה יכול למצוא את אותו משחק בכמעט אותו מחיר ביד 2.אני מכרתי את שלי לפני כמה חודשים ב200 שח.. ויש עוד אנשים שמוכרים אותו באותו מחיר.אם בכל זאת אתה רוצה לקנות מחול, אז לדעתי זה שווה כאשר ההפרש במחיר הוא משמעותי ,כמו הדוגמא לקנייה שאני עשיתי היום של קילזון 2. כנס ליד 2,תראה בכמה אתה יכול להביא אותו,אם אתה לא אוהב את המחירים תעבור לאיביי או לאתרים אחרים בעולם כמו SHOPTO.NET ותחפש מחיר יותר אטרקטיבי...
בהצלחה ..
לדעתי 56 דולר זה בסדר,אך אתה יכול למצוא את אותו משחק בכמעט אותו מחיר ביד 2.אני מכרתי את שלי לפני כמה חודשים ב200 שח.. ויש עוד אנשים שמוכרים אותו באותו מחיר.אם בכל זאת אתה רוצה לקנות מחול, אז לדעתי זה שווה כאשר ההפרש במחיר הוא משמעותי ,כמו הדוגמא לקנייה שאני עשיתי היום של קילזון 2. כנס ליד 2,תראה בכמה אתה יכול להביא אותו,אם אתה לא אוהב את המחירים תעבור לאיביי או לאתרים אחרים בעולם כמו SHOPTO.NET ותחפש מחיר יותר אטרקטיבי...
בהצלחה ..
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Uncharted 2 הוא משחק חדש ו"לוהט" ככה שלא הייתי מצפה לירידת מחירים בקרוב. מחיר של משחק חדש נע בין 50 ל 60 דולר מיום ההשקה עד שההתלהבות הראשונית שוככת (בין חצי שנה לשנה ומשהו, תלוי במשחק).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הוא חדש אבל לפי מה שהבנתי לא ממש לוהט. הוא מוכר פחות מהמצופה ולא מצליח "להניע" את המכירות של PS3.Huber כתב:Uncharted 2 הוא משחק חדש ו"לוהט" ככה שלא הייתי מצפה לירידת מחירים בקרוב. מחיר של משחק חדש נע בין 50 ל 60 דולר מיום ההשקה עד שההתלהבות הראשונית שוככת (בין חצי שנה לשנה ומשהו, תלוי במשחק)....
אז הגיוני שהמחיר שלו ימשיך לרדת. החל ממרץ כשה God of War3 יצא המחיר שלו צפוי לרדת
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

פאבל, זה מתחילת נובמבר:
http://ps3.ign.com/articles/104/1044637p1.html
ברור שברגע שיצאו משחקים חדשים לוהטים (ואין יותר לווהט מ GOW ב PS3, אולי חוץ מ FF) התשומת לב תופנה אליהם, אבל ירידת מחיר נקבעת בעיקר ע"י המכירות, ז"א אם הוא ימשיך למכור יפה לא יהיה להם סיבה להוריד מחיר. מורידים מחיר רק שגל המכירות הראשוני נרגע וזה קורה כחצי שנה עד שנה משחרור המשחק (תלוי במשחק ובכמה הוא טוב כמובן, ראיתי משחקים שהמחיר ירד חודש אחרי השיחרור, לרב משחקיפ בינוניים/גרועים).
ד"א - עצם זה ששיחררו דמו אומר כנראה שהגל הראשוני שוכך לאט, אז או שהדמו יחזיר את המכירות למעלה והמחיר ישאר עוד כמה חודשים ברמה הזו או שהדמו לא יצליח להניע את המכירות והמחיר ירד בקרוב. נראה.
http://ps3.ign.com/articles/104/1044637p1.html
ברור שברגע שיצאו משחקים חדשים לוהטים (ואין יותר לווהט מ GOW ב PS3, אולי חוץ מ FF) התשומת לב תופנה אליהם, אבל ירידת מחיר נקבעת בעיקר ע"י המכירות, ז"א אם הוא ימשיך למכור יפה לא יהיה להם סיבה להוריד מחיר. מורידים מחיר רק שגל המכירות הראשוני נרגע וזה קורה כחצי שנה עד שנה משחרור המשחק (תלוי במשחק ובכמה הוא טוב כמובן, ראיתי משחקים שהמחיר ירד חודש אחרי השיחרור, לרב משחקיפ בינוניים/גרועים).
ד"א - עצם זה ששיחררו דמו אומר כנראה שהגל הראשוני שוכך לאט, אז או שהדמו יחזיר את המכירות למעלה והמחיר ישאר עוד כמה חודשים ברמה הזו או שהדמו לא יצליח להניע את המכירות והמחיר ירד בקרוב. נראה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אם מישהו מוצא במחיר שכזה, שיצעק, גם אני מחפש 
- Huber
- חבר במועדון HT

איש יקר, אני מתפלא עליך, להזמין מאיביי ממוכר עם כ"כ מעט תגובות וללא PowerSeller? 
דווקא נראה לא רע, שים לב שהמשחק הוא מיד שנייה ולכן הגיוני שהבחור לא powersellerHuber כתב:איש יקר, אני מתפלא עליך, להזמין מאיביי ממוכר עם כ"כ מעט תגובות וללא PowerSeller?...
הבעייה שאני רואה היא שאין משלוח לארץ ובתוך ארה"ב זה $4 (מה שאומר שאם תבקש ממנו לשלוח מחוץ לארהב המחיר כנראה יהיה לא הגיוני)