הגיוני Uncharted 2 ב- 56$ כולל משלוח?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
JFK6 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני דיי חדש הכל עניין ההזמנות מחנויות בחו"ל וראיתי
ב-EBAY במחיר שהוזכר למעלה, לא נשמע לי משמעותי
כ"כ למחירים בארץ ואני הבנתי שזה ממש, מישהו יכול לשפוך
לי קצת אור?

תודה.

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

לרוב אתה יכול למצוא מחירים טובים מאוד של משחקים בEBAY ,בעיקר (לדעתי) ממוכרים מסין או מאנגליה.(אני היום קניתי את קילזון 2 ב80 שח כולל משלוח בEBAY-UK).
לדעתי 56 דולר זה בסדר,אך אתה יכול למצוא את אותו משחק בכמעט אותו מחיר ביד 2.אני מכרתי את שלי לפני כמה חודשים ב200 שח.. ויש עוד אנשים שמוכרים אותו באותו מחיר.אם בכל זאת אתה רוצה לקנות מחול, אז לדעתי זה שווה כאשר ההפרש במחיר הוא משמעותי ,כמו הדוגמא לקנייה שאני עשיתי היום של קילזון 2. כנס ליד 2,תראה בכמה אתה יכול להביא אותו,אם אתה לא אוהב את המחירים תעבור לאיביי או לאתרים אחרים בעולם כמו SHOPTO.NET ותחפש מחיר יותר אטרקטיבי...

בהצלחה ..
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73343
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

Uncharted 2 הוא משחק חדש ו"לוהט" ככה שלא הייתי מצפה לירידת מחירים בקרוב. מחיר של משחק חדש נע בין 50 ל 60 דולר מיום ההשקה עד שההתלהבות הראשונית שוככת (בין חצי שנה לשנה ומשהו, תלוי במשחק).

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

Huber כתב:Uncharted 2 הוא משחק חדש ו"לוהט" ככה שלא הייתי מצפה לירידת מחירים בקרוב. מחיר של משחק חדש נע בין 50 ל 60 דולר מיום ההשקה עד שההתלהבות הראשונית שוככת (בין חצי שנה לשנה ומשהו, תלוי במשחק).
...
הוא חדש אבל לפי מה שהבנתי לא ממש לוהט. הוא מוכר פחות מהמצופה ולא מצליח "להניע" את המכירות של PS3.
אז הגיוני שהמחיר שלו ימשיך לרדת. החל ממרץ כשה God of War3 יצא המחיר שלו צפוי לרדת
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

פאבל, זה מתחילת נובמבר:

http://ps3.ign.com/articles/104/1044637p1.html

ברור שברגע שיצאו משחקים חדשים לוהטים (ואין יותר לווהט מ GOW ב PS3, אולי חוץ מ FF) התשומת לב תופנה אליהם, אבל ירידת מחיר נקבעת בעיקר ע"י המכירות, ז"א אם הוא ימשיך למכור יפה לא יהיה להם סיבה להוריד מחיר. מורידים מחיר רק שגל המכירות הראשוני נרגע וזה קורה כחצי שנה עד שנה משחרור המשחק (תלוי במשחק ובכמה הוא טוב כמובן, ראיתי משחקים שהמחיר ירד חודש אחרי השיחרור, לרב משחקיפ בינוניים/גרועים).

ד"א - עצם זה ששיחררו דמו אומר כנראה שהגל הראשוני שוכך לאט, אז או שהדמו יחזיר את המכירות למעלה והמחיר ישאר עוד כמה חודשים ברמה הזו או שהדמו לא יצליח להניע את המכירות והמחיר ירד בקרוב. נראה.

BOOYA
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

אגב באיזור חג המולד נמכרו כמה אלפי יחידות של המשחק באמאזון ב-40 דולר אז אולי אפשר לקנות מיד שנייה ב- eBay במחיר סביר

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

אם מישהו מוצא במחיר שכזה, שיצעק, גם אני מחפש :wink:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #8 

Vocare Ad Regnum

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

איש יקר, אני מתפלא עליך, להזמין מאיביי ממוכר עם כ"כ מעט תגובות וללא PowerSeller? :roll:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #10 

זה נועד להמחיש שיש מוכרים. :cry - לא המלצתי עליו ספציפית...(f)
אני עצמי ממתין לירידת מחיר. מה גם שיש בחינות. וגם FF משום מה קורץ לי :?
Vocare Ad Regnum

BOOYA
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

Huber כתב:איש יקר, אני מתפלא עליך, להזמין מאיביי ממוכר עם כ"כ מעט תגובות וללא PowerSeller? :roll:
...
דווקא נראה לא רע, שים לב שהמשחק הוא מיד שנייה ולכן הגיוני שהבחור לא powerseller :)
הבעייה שאני רואה היא שאין משלוח לארץ ובתוך ארה"ב זה $4 (מה שאומר שאם תבקש ממנו לשלוח מחוץ לארהב המחיר כנראה יהיה לא הגיוני)

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”