שלום רב,
לאחרונה גליתי את המדיה סנטר של VISTA וזה ניראה לי דבר מממש יעיל ונוח, יש לי כרטיס טלויזיה של PINNACLE 110I הכניסות שלו זה ANT & S-VIDEO, אני רוצה להקליט מהמיר של יס ויש לו רק כניסה של וידאו, מאיפה אני אמור להביא לו את הסאונד? חיפשתי פתרונות באינטרנט ולא מצאתי.
וגם המדיה סנטר של ויסטה מציעה לי את הלוח שידורים של הוט רק ולא של יס, ידוע לכם איפה אני יכול למצוא גם את של יס?
תודה רבה מראש,
אלי
כרטיס טלויזיה למדיה סנטר
לא בטוח שהבנתי אם הכניסות שאתה מדבר עליהן הן היציאות של הממיר, או הכניסות של הכרטיס. בהנחה שאתה מדבר על הכרטיס, לא מכיר אותו ספציפית אבל יש מצב שהוידאו נכנס אליו והסאונד נכנס ישירות לכרטיס קול.
לגבי לוח שידורים, לא בעיה. כשאתה בהגדרות הבסיס הראשוניות של המדיה סנטר, (בהתקנה, או בכל שלב אחר בו תחזור להגדרות, ותתקן) הוא שואל אותך אם אתה משתמש בכבלים, לוויין, או אנטנה. סמן לווין, הוא יוריד בשמחה את לוח השידורים של יס. אצלי אין יס, אלא צלחת פרטית, ועדיין אני משתמש בלוח השידורים של יס.
לגבי לוח שידורים, לא בעיה. כשאתה בהגדרות הבסיס הראשוניות של המדיה סנטר, (בהתקנה, או בכל שלב אחר בו תחזור להגדרות, ותתקן) הוא שואל אותך אם אתה משתמש בכבלים, לוויין, או אנטנה. סמן לווין, הוא יוריד בשמחה את לוח השידורים של יס. אצלי אין יס, אלא צלחת פרטית, ועדיין אני משתמש בלוח השידורים של יס.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
על פי הטבלה כאן:
http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles ... mePCTV.htm
הכרטיס אכן נתמך במדיה סנטר, אולם לא ברור אם רק בחיבור אנטנה או גם בחיבור ה-S-Video.
marangi צודק, במקרה של כרטיס טלוויזיה ללא כניסת אודיו, אתה מתחבר דרך ה-Line In (בדרך כלל שקע בצבע כחול) של כרטיס הקול במחשב.
שוב, אין ודאות לגבי זה שהתצורה הזאת נתמכת במדיה סנטר. אם אין תמיכה, תצטרך לעבוד עם תוכנה אחרת, דוגמת זו המגיעה עם הכרטיס.
http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles ... mePCTV.htm
הכרטיס אכן נתמך במדיה סנטר, אולם לא ברור אם רק בחיבור אנטנה או גם בחיבור ה-S-Video.
marangi צודק, במקרה של כרטיס טלוויזיה ללא כניסת אודיו, אתה מתחבר דרך ה-Line In (בדרך כלל שקע בצבע כחול) של כרטיס הקול במחשב.
שוב, אין ודאות לגבי זה שהתצורה הזאת נתמכת במדיה סנטר. אם אין תמיכה, תצטרך לעבוד עם תוכנה אחרת, דוגמת זו המגיעה עם הכרטיס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"