מסך 32 אינץ' - D44/X10/B450

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
outrage פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

השימושים הם שידורי SD עם ממיר של יס ושידורי HD בחיבור למחשב(720P לרוב, לפעמים גם 1080)
ההתלבטות היא בין ה-Sharp D44 ל-Panasonic X10 ולסאמסונג B450, כולן בגודל של 32 אינץ'.
הפאנאסוניק מעט יקרה יותר מהשניים האחרות.

דעות/המלצות?

תודה מראש.

outrage פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו ?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #3 

יש פנסוניק כזאת בדול 32 אינץ'?? (לא הכרתי את זה),

בכל אופן מבין הדגמים שציינת, הייתי הולך לכיוון של הסמסונג 450 אני יודע שהאיכות תמונה יפה יחסית ב SD גם בלי SCART.

ל SHARP D44 יש איכות תמונה גם כן לא רעה ב SD וגם יש לה כניסות SCART.

אני לא יודע מה התקציב שלך אבל בהתאם אליו הייתי ממליץ לך גם ללכת צפונה יותר (אוליי סוני או פיליפס)

בברכה,

שלומי.

outrage פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

התקציב שלי נגמר בערך בפנסוניק(כמעט 2800 בחנות שאני יקנה ממנה), כששוב, אם אין הבדל משמעותי בינה לבין הסאמסונג או לשארפ אני מעדיף ללכת על האפשרות הזולה יותר..
הסאמסונג והשארפ כמעט במחיר זהה, לא כדאי ללכת על השארפ ? פעם הייתה גישה כזו של ללכת על טלויזיה עם חיבורים כמה שיותר איכותיים לחיבור לממיר SD..

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #5 

outrage כתב:התקציב שלי נגמר בערך בפנסוניק(כמעט 2800 בחנות שאני יקנה ממנה), כששוב, אם אין הבדל משמעותי בינה לבין הסאמסונג או לשארפ אני מעדיף ללכת על האפשרות הזולה יותר..
הסאמסונג והשארפ כמעט במחיר זהה, לא כדאי ללכת על השארפ ? פעם הייתה גישה כזו של ללכת על טלויזיה עם חיבורים כמה שיותר איכותיים לחיבור לממיר SD..
...
תראה, בגדול מה שאני ממליץ לך לעשות זה לראות קודם כל איפה אתה אהבת יותר את התמונה, תשתדל לכוון אותם בחנות למצב STANDART ללא תוספות מיוחדות ותנסה לצפות בשידורי ערוץ 10/ או ערוץ 2.

לי אישית היה נסיון לא טוב עם ראלקו, והם נתנו לי שירות ברמה מחפירה, אבל זה לא אומר שזה המצב, אני אישית, למרות עניין ה SCART הייתי לוקח את הסמסונג שלדעתי נותנת מענה טוב מאוד, ואם בכל זאת אהבת את התמונה של השארפ יותר, הייתי רוכש אותה לבסוף.

אם החלטת ללכת על SHARP - למרות שזה הולך ונעשה יותר ויותר טוב, בקש התחייבות שבמידה וישנם פיקסלים שרופים, יחליפו לך, כי לראלקו מדיניות הזוייה שרק אחרי 10 פיקסלים הם מחליפים מסך!

נ.ב. WELCOME לאתר, ראיתי שזאת ההודעה ה-3 שלך :)

ומה שלא יהיה בהצלחה ברכישה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”