יעוץ בקניית מסך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amitiamit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום !
לפני הכל חשוב לציין שקראתי חלק מהמאמרים והעצות באתר , אך אני עדיין לא בטוח ואשמח לייעוץ.
אני מתכנן לקנות מסך 32-42 ( מרחק צפייה של בערך 3-3.5 מטר ) בתקציב של 3500-4000 (כמובן עדיף כמה שפחות, בחור צעיר) אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה למחשב ( אולי סטרימר בהמשך ) לצפייה בסרטים דרך המחשב ( DIVX , MKV , H264 וכו ) ואולי גם שימוש בתור מסך מחשב לגלישה וכו ( למרות שזה פחות חשוב ) כמו כן אני צופה המון בספורט ולכן חשוב לי מאוד ! שלא יהיו המריחות שהיו בזמנו במסכי ה LCD הישנים יותר. הטלוויזיה תהיה בחדר מאוד מואר ובכל זאת אני משער שרוב הצפייה תעשה בערב. , בקיצור מה שחשוב לי זה הצפייה בספורט , צפייה בסרטים באיכות גבוהה דרך המחשב וכמובן במחיר מינימלי :)

אשמח לכל הכוונה ויעוץ
תודה מראש
יום טוב
עמית.

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

32 יהיה די קטן למרחק של 3.5 מטר.
לי יש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 והיא ממש טובה למחיר שלה, נהנה מכל רגע.

אני אמנם לא צופה בכלל בספורט, אבל לא הבחנתי בתופעה של מריחות בסרטים (כמובן שאני מדבר על סרטים כמו מהיר ועצבני, ולא חומות של תקווה). לHD היא מצויינת (שזה עיקר הצפייה שלי) והיא מחובר אצלי לכבלים אנלוגיים, אז רואים כמו שמצפים לראות כבלים אנלוגיים, אבל אל כ"כ נורא, מספיק בשביל לצפות בחדשות.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

amitiamit כתב:שלום !
לפני הכל חשוב לציין שקראתי חלק מהמאמרים והעצות באתר , אך אני עדיין לא בטוח ואשמח לייעוץ.
אני מתכנן לקנות מסך 32-42 ( מרחק צפייה של בערך 3-3.5 מטר ) בתקציב של 3500-4000 (כמובן עדיף כמה שפחות, בחור צעיר) אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה למחשב ( אולי סטרימר בהמשך ) לצפייה בסרטים דרך המחשב ( DIVX , MKV , H264 וכו ) ואולי גם שימוש בתור מסך מחשב לגלישה וכו ( למרות שזה פחות חשוב ) כמו כן אני צופה המון בספורט ולכן חשוב לי מאוד ! שלא יהיו המריחות שהיו בזמנו במסכי ה LCD הישנים יותר. הטלוויזיה תהיה בחדר מאוד מואר ובכל זאת אני משער שרוב הצפייה תעשה בערב. , בקיצור מה שחשוב לי זה הצפייה בספורט , צפייה בסרטים באיכות גבוהה דרך המחשב וכמובן במחיר מינימלי :)

אשמח לכל הכוונה ויעוץ
תודה מראש
יום טוב
עמית.
...

amitiamit
שלום לך .

המלצתי היא מסך סוני גודל 37 אינצ' דגם s-5600 .

בהצלחה. (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

amitiamit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

תודה לשניכם ועוד שאלה

שליחה #4 

תודה על התגובות
לפי מה שאני מבין מה שחשוב לצפייה בשידורי ספורט בשביל שלא תהיה מריחה זו מהירות התגובה (תקנו אותי אם אני טועה)
ואם כן אז 5 מ"ש זה טוב ?

תודה

עמית. 

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #5 

ממליץ על אחד מדגמי ה5000 של פיליפס.
וללא ספק 32" זה קטן

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

32 זה לא קטן מידי - זה פיצי. לא בטוח שתצליח לראות משהו בכלל ממרחק כזה, שלא לדבר על חווית צפיה.
42 זה גודל מינימלי למרחק של 3-3.5 מ'.
עזוב אותך מזמני תגובה. כל הנתונים היבשים האלו לא תמיד אומרים משהו. מה שאתה צריך לחפש זה מסך טוב ולא נתונים על נייר.
הייתי ממליץ לך לבדוק ברצינות אפשרות של הרחבת תקציב (כמה מאות שקלים) ולקחת את ה Phillips PFL5604H (גודל 42).
יש למסך את כל החיבורים הידועים לאדם. כולל כניסת SCART לחיבור איכותי לממיר SD רגיל - דבר שמשפר איכות תמונה וגם מפחית מריחות בהרבה מקרים.
בנוסף, המסך תומך ב NATIVE RATE שזה דבר מעולה כשמשתמשים במסך במסך מחשב לכל דבר. (לגלוש, צפייה בסרטים וכו'..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”