בוקר טוב לכולם .
מתלבט בין פיונייר LX60\70 לבין DENON2809
רמקולים קדמיים אצלי CAV 1000 + סאב של CAV + סנטר וורפדל
חבר טוב שלי שעובד בתחום והוא חף מכל אינטרנס , כי הוא באמת חבר טוב , אומר שהצליל של פיונייר ממש ממש נחות לעומת הדנון , ואילו לפי מה שאני קורא פה ושם אני מבין ההפך, אז רציתי את חוות דעתכם בעניין.
דבר נוסף, למישהו יש נסיון עם הרמקולים של CAV ?
הם נחשבים לאיכותיים ?
פשוט שקניתי אותם לפני שנה לא כ"כ הבנתי בתחום והרגשה שהמוכר בחנות קצת "דחף " לי אותם...
תודה .
התיעצות קטנה לפני רכישת מגבר
-
qsysopr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
ההערה של החבר שלך מצחיקה - ההבדלים דקים ויש יתרונות לכאן ולכאן. פיוניר - איכות פרוססינג בסרטים. דנון - איכות של פרה ו-DAC. לך לשמוע את שניהם והחלט בעצמך.
אם כבר, עם רמקולים כמו שלך ובמידה שחשוב לך מוסיקה בסטריאו הייתי מייעץ לך ללכת על אונקיו בגלל היתרון שיש לו באיכות ההגברה.
אם כבר, עם רמקולים כמו שלך ובמידה שחשוב לך מוסיקה בסטריאו הייתי מייעץ לך ללכת על אונקיו בגלל היתרון שיש לו באיכות ההגברה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
qsysopr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 255
תודה על התגובה.
תוכל להגדיר בדיוק איזה דגם של אונקיו ?
כמו כן , מה באיכות ההגברה של אונקיו עולה על הפיונייר ?
תוכל להגדיר בדיוק איזה דגם של אונקיו ?
כמו כן , מה באיכות ההגברה של אונקיו עולה על הפיונייר ?
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
כל רסיבר של אונקיו המקביל במחירו לאילו שהזכרת. ככל שתשקיע מעט יותר, תקבל יותר.
ההגברה של האונקיו איכותית במיוחד בהשוואה לרסיברים אחרים שהזכרת והיא יכולה לעמוד מול מגברי סטריאו יעודים בסיסיים באיכותה. אם אני זוכר נכון מה-80X ומעלה (805,806,807) המגבר גם יורד באופן רישמי ל-4 אום ואם אני גם זוכר נכון ה-CAV הם 4 אום. זה לא אומר שהפיוניר לא יוכל לדחוף אותם אבל האונקיו ידחוף אותם טוב יותר ויתן לך סאונד יותר טוב בסטריאו בכל מה שקשור להגברה.
ההגברה של האונקיו איכותית במיוחד בהשוואה לרסיברים אחרים שהזכרת והיא יכולה לעמוד מול מגברי סטריאו יעודים בסיסיים באיכותה. אם אני זוכר נכון מה-80X ומעלה (805,806,807) המגבר גם יורד באופן רישמי ל-4 אום ואם אני גם זוכר נכון ה-CAV הם 4 אום. זה לא אומר שהפיוניר לא יוכל לדחוף אותם אבל האונקיו ידחוף אותם טוב יותר ויתן לך סאונד יותר טוב בסטריאו בכל מה שקשור להגברה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
qsysopr כתב:בוקר טוב לכולם .
מתלבט בין פיונייר LX60\70 לבין DENON2809
רמקולים קדמיים אצלי CAV 1000 + סאב של CAV + סנטר וורפדל
חבר טוב שלי שעובד בתחום והוא חף מכל אינטרנס , כי הוא באמת חבר טוב , אומר שהצליל של פיונייר ממש ממש נחות לעומת הדנון , ואילו לפי מה שאני קורא פה ושם אני מבין ההפך, אז רציתי את חוות דעתכם בעניין.
דבר נוסף, למישהו יש נסיון עם הרמקולים של CAV ?
הם נחשבים לאיכותיים ?
פשוט שקניתי אותם לפני שנה לא כ"כ הבנתי בתחום והרגשה שהמוכר בחנות קצת "דחף " לי אותם...
תודה ....
שים לב שלא ידחפו לך עוד פעם משהו שאתה לא סגור עליו. הרסיבר הזה יתן לך תמורה הרבה יותר גדולה מהLX70 או כל רסיבר אחר של דנון: http://www.netoneto.co.il/pl_product~txsr876~12~36.htm